Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από maddoctor: “Σε βόλτα που έκανα, έπεσα σε αυτό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15136/ Ανήκει σε κάποιο στο π. Φάληρο!? ” Θα είναι κάποιου Κινέζου εμπόρου από αυτούς που γεμισε τελευταια η Ελλάδα ! Εγω σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη είδα xiaomi Μi5 και έβλεπε το μωρο της μάλλον απο το σπίτι με κάμερα
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από isara: “I found that 2856.apk for smart plug should be rename to 2855.apk I rename it and it work in ENG. I found some menu for USB was missing from application. I can't turn on the USB plug. It can not swipe from right to left to open the USB Plug menu but the original Chinese can do it. ” I don't have the plug, so is what they told me. The commands are the same, translated ” Έχω την Πρίζα και δουλευει άψογα ! με το apk του @maddoctor (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ) αλλά δεν κ…
-
Όλα καλά με την 8 νομίζω δουλεύουν όλα όπως θέλω εκτός από την κάμερα και αποθήκευση φωτό
-
mioui λογαριασμό εχεις ? η google ? απλό install και wipe cache και dalvik cache
-
@Bodai Ναι εχω πάρει το RN3PRO βασικά το περιμένω έκανα μια αγορά για την μικρή ένα redmi note 2 το οποίο χάθηκε κατά την διαδρομή (υπόθεση 3 μηνών ) πήρα τα χρήματα πίσω μετά απο αγώνα και αγόρασα ενα ίδιο απο τον γλυκούλη ο οποίος μετα απο 5 ημέρες μου έστειλε μήνυμα και με είπε οτι δεν το εχει και τι θελω να μου στείλει αντι για αυτο ? εγω τον ειπα το ΜΙ5 (χαχαχαχαχ) αρνήθηκα ευγενικά αφού μου ζήτησε υπόλοιπο χρημάτων τεράστιο μετά του ζήτησα το RN3 pro μου είπε ότι το στέλνει μαζί με κάτι δω…
-
Παράθεση από Bodai: “Και εγω μολις τελειωσα το στησιμο για ενα φιλο ενος Redmi 3 Pro και τα έχω πολύ "φρεσκα" ολα ... ” Μήπως θα μπορέσεις να στήσεις και το δικό μου ??
-
όχι ! για να σου πω την αλήθεια NO NAME πρέπει να είναι, αγορασμένη από κινέζικο σαιτ μαζί με το τηλέφωνο. έκανα διάφορα την έβαλα τώρα σε έναν υπολογιστή 64αρι την έκανα επιδιόρθωση για τρίτη φορά (οι δυο προηγούμενες ήταν στο σπίτι) και τώρα δουλεύει μια χαρά !! Σας ευχαριστώ όλους πάντως και χρωστάω >>>>>>>>>>>>>>>
-
Μπράβο πάντα τυχερός να είσαι
-
ελεξε τις ρυθμίσεις την ορατοτητα των συσκευων Παράθεση από makis1024: “@alnikou καλημέρα, Es file Explorer, εάν δεν τον έχεις κατέβασέ τον από play store, μπαίνεις και στις δύο μνήμες εσωτερική και εξωτερική και τσεκάρεις στο DCIM, τι έχεις στον φάκελο camera, εάν οι φωτογραφίες είναι μέσα, έχει πρόβλημα το gallery σου. Εάν δεν είναι βλέπεις άλλες εναλλακτικές, όπως αυτό που σου πρότεινε ο @pechr . Χρήστο οφείλουμε να ομολογήσουμε όμως ότι με την συμβουλή του @Bodai θα ξεκαθαρήσει πιο γρήγορα τ…