Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από alnikou: “???? ΝΑΙ ---δηλαδή ? ” η θα κατεβάσεις κάποια εφαρμογή απο playstore που διορθώνει τις περιοχές πχ γράψε repair ή fix SD και θα σου βγάλει αρκετές προτάσειςή εγώ το κάνω συνδέοντας με SD adaptor στο pc και στις ιδιοτητες θα βρεις την καρτέλα ελεγχος και επιδιορθωση ” αυτό θα διαγράψει τα αρχεία από την κάρτα ??
-
Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα στο forum. Παρήγγειλα την περασμένη εβδομάδα το RN2 prime για τη γυναίκα μου στην έκδοση FDD LTE, σήμερα με ενημέρωσαν ότι δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή την έκδοση, αντιθέτως μπορούν να μου στείλουν την TDD FDD LTE έκδοση του κινητού (με refund τη διαφορά των 11 USD στην τιμή). Αν δεχθώ την ΤDD LTE έκδοση, θα έχω κανένα θέμα τώρα ή στο μέλλον ή να επιμείνω στην αρχική μου επιλογή (FDD LTE) και να τους πω να μου το στείλουν όποτε υπάρξει διαθέσιμο; Συγγνώμη εκ των…
-
Παράθεση από pkatsaras: “Ένα bug στην μετάφραση στις πρόσφατες εφαρμογές. Αν σύρεις προς τα κάτω μία εφαρμογή, το κλείδωμα και οι πληροφορίες κουτουλανε το ένα πάνω στο άλλο. c9aa2720b39bc2c3555845d02d64f81b.jpg Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κολλάει το τηλέφωνο
-
Την έβαλα και εγώ στο redmi note 2 πολλά προβλήματα ας αρχίσω ένα ένα 1) η Κάμερα : δεν αποθηκεύει τις φώτο ενώ τις βλέπω την ίδια ώρα την επόμενη χουν χαθεί 2) από την εφαρμογή του μεσεντζερ τραβώ φώτο άλλα τίποτα δεν βγάζει δεν ανεβάζει. 3) έχει πολλά Αγγλικά μέσα ρυθμίσεις PERSONAL HOTPOST μέσα έχει κινέζικα 4) ΑΠΟΡΙΑ : Ρυθμίσεις δεύτερος χώρος ?? τι είναι το πάτησα και χάθηκαν όλα !!! 5) Cloned apps ?? έχει και άλλα προβλήματα τα ψάχνω
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από GR_Macedon: “@Bodai το νου σου κατά τις πτήσεις μέσα στο σπίτι μη στο καταρρίψει καμία αντιαεροπορική παντόφλα ” Εχουμε ήδη Flight Zone μέσα στο σπίτι.. Αλλα πάντα κοιτάς και πάνω απο τον ώμο σου.... @mixaliscy κοίτα να δεις το X13 είναι ενα μικρό drone για χρήση κυρίως εντός σπιτιού. Και αυτό γιατι και με λίγο αέρα έχεις θέμα drifting!! Κοινώς φτερό στον άνεμο!! Αλλα σαν drone "ακούει" αρκετά καλά και έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν έχουν άλλα αυτης της κατη…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Οθόνη σπασμένη
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαCoolapad modena e 501 ψάχνω στον κάδο και δεν έχει τίποτα! α ξέχασα να σου πω ότι είχα βάλει και την Linda και χάθηκε και αυτή !!