Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Οθόνη σπασμένη
alnikou - - Ο καφενές μας
Μήνυμαξερεις που μπορώ να βρω ?
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από MANVLIS: “Παιδιά σήμερα μετά από dispute το έκανα claim για το Redmi note 2 από vickmall που δεν έχει έρθει από Απρίλιο. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Βέβαια είχα παραγγείλει 3 συσκευές (2 μαζί και 1 αργοτερα 4 ημέες) και η μία από την παραγγελία με τις δύο δεν ήρθε. ” Μπράβο ενημέρωσε διότι έχω κρατήσει το tracking number σου, αν θυμάμαι καλά τον έχω κρατήσει από παλαιότερο ποστ σου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Δεν σου κρίβω ότι θέλω να παραγγείλω δύο για φ…
-
Οθόνη σπασμένη
Μήνυμαναι αυτό είναι δεν υπάρχει άλλο δεν με πειράζει η τιμή άλλα οθόνη θέλω να παραγγείλω
-
Οθόνη σπασμένη
ΜήνυμαΠαιδιά έχω ένα coolpad modena είναι της μικρής το είχε πάρει από τον Γερμανό και έχει σπάσει η οθόνη του γνωρίζει κάποιος μήπως που μπορώ να βρω οθόνη ?? ο Γερμανός ζητάει 100€ ! Ευχαριστώ
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.5.26 για το RedmiNote2 Hermes.. Ή τελευταία Miui 7 και για το RedmiNote2... CHANGELOG Αλλαγές σε όλη τη ρομ , ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχουμε τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στις δύο τελευταίες ρομ. DOWNLOAD RedmiNote2 Hermes 6.5.26 androidfilehost.com/?fid=24566454284191405 INSTALLATION Τα γνωστά .... ENJOY !!! ” Δηλαδή αυτή η ΡΟΜ την βάζω κανονικά ? όπως τις έβαζα έως τώρα ? (Εργαλεία+αναβάθμιση+ επανεκκίνηση σε λειτουργεια Recovery και instal ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παράθεση από ioann1s: “Με τη σειρά μου και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την συνάντηση, τους συμforoumίτες που παρέβρεθησαν, τους χορηγούς για τα δώρα και ιδιαιτέρως τον χρήστη @Caeser και κατ’ επέκταση το yeso521.com για το μεγάλο δώρο! [Xiaomi Redmi 3 Pro] 100.gif ” Καλορίζικο φιλε μου
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Αναζήτηση 3D Virtual Glasses
Μήνυμαγιατρε το εχω παρει εδω και καιρο αν θελεις πες μου που θα δω διαφορες 360?
-
-
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί και να ανεβαίνει και είναι σαν στοπ για να μην γλιστράς ” Δεν νομίζω να το πιστεύεις αυτό !