Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από timos71: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από timos71: “Παράθεση από alnikou: “Γνωρίζει κάποιος κάτι ?? έχω τα ρουτερ το 3 και το 3g τα έχω συνδέσει σαν repeter ξαφνικά δεν μπορώ να τα βρω με wifi χάθηκαν !! στην εφαρμογή τα βλέπω κανονικά και τα διαχειρίζομαι κανονικά άλλα από wi fi tipota ” Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ. Επίσης το region το έχεις ρύθμισει στην Ευρώπη η πουθενά αλλού;Sent from my Redmi 5 Plus using Tapat ” στο ρουτερ του ΟΤΕ ? τα region ηπειρωτική Κινα τα …
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από timos71: “Παράθεση από alnikou: “Γνωρίζει κάποιος κάτι ?? έχω τα ρουτερ το 3 και το 3g τα έχω συνδέσει σαν repeter ξαφνικά δεν μπορώ να τα βρω με wifi χάθηκαν !! στην εφαρμογή τα βλέπω κανονικά και τα διαχειρίζομαι κανονικά άλλα από wi fi tipota ” Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ. Επίσης το region το έχεις ρύθμισει στην Ευρώπη η πουθενά αλλού; Sent from my Redmi 5 Plus using Tapat ” στο ρουτερ του ΟΤΕ ? και αν ναι τι να βάλω ?? τα region ηπειρωτική Κινα τα έχω νομίζω να τα βάλ…
-
ΜήνυμαΓνωρίζει κάποιος κάτι ?? έχω τα ρουτερ το 3 και το 3g τα έχω συνδέσει σαν repeter ξαφνικά δεν μπορώ να τα βρω με wifi χάθηκαν !! στην εφαρμογή τα βλέπω κανονικά και τα διαχειρίζομαι κανονικά άλλα από wi fi tipota
-
Παράθεση από NasDriver: “Το mi fit έχει ελληνικά από μόνο του, το mi band όμως δεν έχει...εκτός και εάν τα βλέπει και στο band ελληνικά χωρίς να έκανε κάτι άλλο... ” Ναι έχει Ελληνικά είχα βάλει ολα τα παραπάνω όπως τα γράφουν εδώ έσβησα του Φόρουμ έβαλα από το playstore και ολα είναι Ελληνικά και δουλεύει άψογα περιμένω να δω με την μπαταρία
-
Έχω την miui 10 μπαίνω στο mi fit πάω προφίλ > mi band > εισερχόμενη κλήση > απενεργοποιώ τον διακόπτη των εισερχόμενων κλήσεων τον ενεργοποιώ και μου γράφει το εξής μήνυμα :::Για λήψη κλήσεων alerts Ανανεώστε το τηλέφωνο σας στην ποιο πρόσφατη έκδοση του MIUI..
-
Παράθεση από Grimav: “@NasDriver Πολύ κρίμα και πού παράξενο αν έπαθε κάτι η μπαταρία ή η μητρική μετά το update (να ξερα να μην το έκανα ποτέ!) Άρα με λίγα λόγια "πάπαλα" το κινητό... Να το πάω σε κανέναν τεχνικό να το ανοίξει?? Από τη στιγμή που προσπάθησα να το φλασάρω, έχασε την εγγύηση σωστά? ” Μήπως το πουλάς ? ενδιαφέρομαι για την οθόνη ! αν ναι στείλε μου ΠΜ
-
Παράθεση από makis1024: “Ο bootloader παραμένει ξεκλείδωτος; Εάν ναι άσε , το Xiaomi flashing tool και πιάσε το mi flash με global fastboot ROM σε fastboot mode, καλό και το Xiaomi flashing tool αλλά αφού μπορείς με το mi flash να του σφίξεις άμεσα όποια ρομ θέλεις γιατί να ταλαιπωρείσαι άσκοπα; ” Δηλαδη ??
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Σου πέρασε την κινεζική ROM το Mi PC Suite. ” Ναι !! Κατάφερα και έκανα την Γλώσσα Αγγλικά. Πως επαναφέρω τα Ελληνικά ?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιά ROM έβαλες βρε; ” Συγνωμη για την διπλη απαντηση αλλα δεν ξερω πως σβηνει. δεν ξερω αυτη που με εβγαλε βασικα εβαλα μια απο εδω οπως μου την αφγαλε δουλεψε καλα συνδεσα το μι σουιτ με εκανε αναβαθμιση και ολα κινεζικα
-
Παράθεση από NasDriver: “George Kaggelaris δεν ξερω αυτη που με εβγαλε βασικα εβαλα μια απο εδω οπως μου την αφγαλε δουλεψε καλα συνδεσα το μι σουιτ με εκανε αναβαθμιση και ολα κινεζικα ” συγνωμη για το διπλο
-
Παιδιά βοήθεια :::::::::::::: έκανε αναβάθμιση τα έχεσα την μάνα και τον πάτερα ! μου τα εκανε ολα κινεζικα
-
Έκανε εγκατάσταση κανονικά έβαλε την 9 απλά τώρα περιμένω την επαναφορά αρχείων μου !!
-
redmi note 3 pro πήγα για εγκατάσταση κόλλησε στο 53 % ειχα ξεκλείδωτο το bootloader. ξέρω έκανα φάουλ κόλλησε στο λαγουδάκι !και δείχνει τώρα τον λαγό και γράφει FASTBOOT πως το επαναφέρω???????
-
Παράθεση από lallasgr: “Τώρα το διάβασα καλύτερα και το είδα. Επάνω το κουτί από πίσω γράφει NFC ή όχι? ” Είμαι στην δουλειά τώρα. το κουτί το έχω σπίτι. λοιπόν έσβησα την εφαρμογή έβαλα απο playstore ολα δουλεύουν άψογα εκτός από ελληνικά.
-
Παράθεση από lallasgr: “Δε θα περάστηκε σωστά το firmware. Σίγουρα έχεις το Mi band 3 το απλό και όχι το NFC έτσι? ” ναι πήρα το απλό GLOBAL έκδοση δεν ξέρω αν έκαναν λάθος από το κατάστημα διότι όταν πήρα το τηλέφωνο είχα παραγγείλει το redmi 2 και αυτοί με έστειλα το redmi note 3 pro τότε το οπίο ήταν ποιο ακριβό κατά 100€ !!!!!!!! Πως θα δω ποιο είναι ?
-
Παράθεση από amavroudis: “Κάτι δεν έκανες σωστά... Σε τι γλώσσα έχεις το τηλέφωνο σου; ” Ελληνικά !! έχω ακόμα την 5.1.1.LMY47V του φόρουμ με MIUI 8 GTV 6.8.18
-
Διαπίστωση : είχα το miband 2 με την 3.5.0 έβαλα το mi band 3 ολα δούλευαν ρολόι που λέμε στο mi band 3 έκανα ολα όσα αναφέρονται στην 1 σελίδα διότι δεν είχα Ελληνικά στην αρχική οθόνη τις ειδοποιήσεις τις έβγαζε ελληνικά καλά εκτός το τελικό ς και με μάπα γραμματοσειρα !! επίσης το ξεκλείδωμα οθόνης δούλευε και αυτό! μετά την ενέργεια όπως αναφαίρετε στην πρώτη σελίδα το mi band δειχνει κινέζικα στιε ειδοποιήσεις Αγγλικά στα μενού και δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα οθόνης..
-
Παρέλαβα το mi band 3 έκανα τα πάντα όπως τα αναφέρετε ποιο πάνω άλλα συνεχίζω να τα βλέπω ολα Αγγλικά
-
Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από alnikou: “ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορώ να συνδέσω δυο διαφορετικά MiBand ας πούμε το 2 και το 3 σε μια ιδια συσκευή τηλεφώνου ” Ίσως αν έκανες clone την εφαρμογή (mi fit) και την έκανες μια δεύτερη εγκατάσταση με διαφορετικά accounts (υποθέτω ότι θα τα φοράνε διαφορετικά πρόσωπα).Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα δουλέψει και αν δουλέψει θα το κάνει σωστά. Πάντως σκέφτομαι πως θα έχει αρκετά θέματα με ειδοποιήσεις κλπ. ” Σε διαφορετικά accounts γίνετε το έχω κάνει και εί…