Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ενας παντρεμένος μισθωτός έχει μια γκόμενα και κάνει έρωτα μαζί της αυτή μένει έγκυος και ο τύπος την στέλνει να γεννήσει στην Ιταλία σε κάποιον γνωστό του και της λέει οτι αν γεννήσει να του στείλει μια κάρτα πουν θα λέει σπαγγέτι και αυτός θα καταλάβει. πράγματι μετά από καιρό του έρχεται μια κάρτα στο σπίτι την οποίαν την διαβάζει η σύζυγος του η οποία δεν καταλαβαίνει τίποτα και την δίνει στον άνδρα της λέγοντας του ότι ήρθε μια παράξενη κάρτα από Ιταλία> αυτος την διαβάζει και λιποθυμά !!! …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Πρόβλημα εμπρός κάμερας
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Πάλι τπτ και μόλις το έκανα reset και πάλι τπτ ” κανε wipe cache και dalvik cache και ξανα πέρασε την ρομ πολλα προβλήματα λυθηκαν ετσι
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
Παράθεση από netblues: “Ε πως ειναι θεμα ρομ, οταν αλλου δουλευει και αλλου οχι? Απο την αλλη δεν εχω βαλει καποια εφαρμογη που να σχετιζεται (στο βαθμο καποιας λογικης) με ειδοποιησεις. Αν βρω λιγο χρονο, θα του ριξω ενα format και μετα την 6.5.12, ετσι για το μαμωτο.. ” βάλε την 6.5.12 και πες μας αν δουλεύουν τα led ?
-
-
-
Παράθεση από K4rMa: “Πένα σε Redmi Note 2. ” Tα led ειδοποιήσεων σου δουλεύουν ??
-
-
-
Παράθεση από netblues: “Settings, additional settings, notification light και μετα pulse notification light, on/off... Τι λεει εκει? ” είναι στο ΟΝ άλλα τίποτα αν μας ρωτάς αυτό
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από Giannisagal: “Το led των ειδοποιησεων και αναπαντητων κλησεων παλθ δεν αναβοσβηνει σε μενα.....το εχει καποιος αλλος αυτο????εφαγε και factory reset αλλα τθποτα εδω και 3 ρομ τωρα. ” Ούτε σε εμένα δουλεύει εδώ και 3 ρομς. Έκανα 4 φορές wipe data και ούτε στο καθαρό λειτουργούσε. Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών έκανα και έχασα και τα αρχεία. ” ούτε έμενα δουλεύει το led ανάβει! μόνο στην φόρτιση
-
Επιτέλους μπορώ να πω ότι είναι τέλεια ! σε όλες είχα και κάτι να πω τώρα τίποτα! παίζω με την οθόνη εδώ και μια ώρα και το ποσοστό μπαταρίας έπεσε στο 90%
-
Charger
alnikou - - Car charger
ΜήνυμαΠΟΙΟ ?? εγώ δεν κατάλαβα γιατί μιλάς ?