Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από lallasgr: “Από όσο γνωρίζω όχι. Αναγκαστικά γίνεται unpair το ένα για να συνδεθεί το άλλο. Τουλάχιστον με το Mi Fit που το εχω δοκιμάσει. Αν έχεις Xiaomi/MIUI μπορείς να δοκιμάσεις με τη διπλή εφαρμογή μπας και δουλέψει ή με το Δεύτερο χώρο να δεις αν γίνεται. ” Ευχαριστώ !! Ναί εχω xiaomi miui θα το δοκιμάσω το απόγευμα από το σπίτι και θα σας πω
-
ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορώ να συνδέσω δυο διαφορετικά MiBand ας πούμε το 2 και το 3 σε μια ιδια συσκευή τηλεφώνου
-
Κάθε φορά που βάζω το Gadgetbridge το ρολογακι κανει περίεργα πραματα
-
@dnomikos ναι τα έκανα ολα ! δεν έχω άλλο κινητό. εχω μέσα την 3.5.0 με αλγόριθμο 1.1.14---------------------------------------------- Ωπα συγνώμη μόλις με έβγαλε μήνυμα να ανανεώσω την MIOUI που έχω στην mioui 10
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “διορθώθηκε το ρολόι άλλα δεν κάνει τίποτα από αυτά που λέει ότι κάνει απλά δουλεύει όπως πρι χωρίς αναγνώριση κτλ. μιλάω για το 2 και όχι το 3 το οποίο το περιμένω με το nfts. το 2 λοιπόν δείχνει Ελληνικά ώρα ημέρα αλλά δεν έχει αναγνώριση κλήσης ” Λογικά τώρα έχεις μόνο το Mi Fit εγκατεστημένο. Ότι δεν λειτουργεί όπως η αναγνώριση κλήσης, κλείσε και άνοιξε την αντίστοιχη επιλογή στο Mi Fit να ξαναστείλει τις ρυθμίσεις στο band 2. ” όταν προσπαθώ να…
-
Παράθεση από Giannisagal: “Οχι που δεν θα το κατάφερνα..χαχα....να είστε καλά ομάδα..δεν είστε τυχαίοι για μένα που όλη μέρα έχω την σελίδα μας ανοιχτή παράλληλα με όλες τις άλλες που κάνω δουλειά μου.....σας ευχαριστώ και ελπίζω κάποια μέρα να σας συναντήσω γιατί έχω περιέργεια να δω τι μυαλά κουβαλάτε μωρέ....αυτό ισχύει και για τα παιδιά που βγάζουν τις Ρομ και για τα παιδιά που έχω μιλήσει τηλεφωνικά.... βλέπε @gkalen Γιώργος.... μπράβο σας. ...σας διαφημίζω xiaomi-miui hellas. ” Ok μην αρπά…
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από GiolaPower: “Ερώτηση, υπάρχει στα σκαριά ελληνικό firmware για το mi band 2; Τις γραμματοσειρές τις πέρασα και σε συνδιασμό με το δικό σας Mi Fit βλέπω όμορφα κανονικά αναγνώριση κλήσης κτλ. Το μεγάλο θετικό είναι ότι δουλεύουν άψογα και οι χάρτες τις Google που ήταν ο λόγος που δεν περνούσα μέχρι τώρα "πειραγμένα" Mi Fit. ” 3ο ποστ αυτού του νήματος διάβασε. ” Τι να διαβάσουμε ?? και εσυ διαβασες αλλα τηλεφωνικα το ελυσες !! εγω προσωπικα δεν κατάλαβα πως…
-
Σε ευχαριστώ ! σβήνω την παλιά και βάζω την καινούρια η κατεθειαν την βάζω ?/
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “ ” ” ” ” για το 2 μιλάω οχι για το 3 !! ειναι το ιδιο ? ” Ωπα, sorry. Αυτά που σου έστειλα είναι για το 3, οπότε άκυρο. Όμως στην πρώτη σελίδα, έχει κ για το 2 σχετικούς οδηγούς, αρχεία κτλ. Για ρίξε μια ματιά.. ” δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι ευχαριστώ πάντως
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα σε όλους σας λοιπόν πήγα σπίτι το συνέδεσαν στην φόρτιση τα έσβησα ολα τα ξανά έβαλα ξανά ολα από την αρχή ! το ρολογακι είναι οκ με μια διαφορά μπήκα στις ρυθμίσεις έκανα τικ σε όλες τις εφαρμογές να μην φαίνονται από το mi band και ξανά τικ να φαίνονται ! ολα ελληνικά τό μόνο που δεν με δείχνει είναι το όνομα αυτού που με παιρνει τηλέφωνο. απο εφαρμογές άφησα μόνο την mi fit και thn mi goog…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα σε όλους σας λοιπόν πήγα σπίτι το συνέδεσαν στην φόρτιση τα έσβησα ολα τα ξανά έβαλα ξανά ολα από την αρχή ! το ρολογακι είναι οκ με μια διαφορά μπήκα στις ρυθμίσεις έκανα τικ σε όλες τις εφαρμογές να μην φαίνονται από το mi band και ξανά τικ να φαίνονται ! ολα ελληνικά τό μόνο που δεν με δείχνει είναι το όνομα αυτού που με παιρνει τηλέφωνο. απο εφαρμογές άφησα μόνο την mi fit και thn mi google ” Μπράβο Για να βγάζει το όνομα ανεξάρτητα τι …
-
Καλημέρα σε όλους σας drivth , dnomikos λοιπόν πήγα σπίτι το συνέδεσαν στην φόρτιση τα έσβησα ολα τα ξανά έβαλα ξανά ολα από την αρχή ! το ρολογακι είναι οκ με μια διαφορά μπήκα στις ρυθμίσεις έκανα τικ σε όλες τις εφαρμογές να μην φαίνονται από το mi band και ξανά τικ να φαίνονται ! ολα ελληνικά τό μόνο που δεν με δείχνει είναι το όνομα αυτού που με παιρνει τηλέφωνο. απο εφαρμογές άφησα μόνο την mi fit και thn mi google. Ευχαριστώ σε ολους σας
-
dnomikos θα το δοκιμάσω από το σπίτι εδώ στην δουλειά μου τα έκανα ολα και παλι δείχνει την αρχική οθόνη με Ελληνικά άλλα μόνο ώρα και ημερομηνία δεν προχωραει παρακάτω σε καρδιακούς παλμούς σε φόρτιση κτλ.
-
Τα έχω κάνει ολα άλλα τίποτα ! πως μπορώ να επαναφέρω το miband στην αρχική του διεθνή εκδοσή ?? τώρα δείχνει μόνο την ώρα με ελληνικά γράμματά ! ενώ στο κινητό τα δείχνει ολα κανονικά. προσπαθώ να συνδεθώ και δεν συνδέεται μάλλον έκανε μίση εγκατάσταση την Γραμματοσειρα από ότι καταλαβαίνω!
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από drivth: “@alnikou Σβήσε τελείως το gadget, και μετά από το mi fit κάνε unpair το band και μετά πάλι pair. Είναι bug του gadget αυτό, το ίδιο μου κάνει και στο 3αρι band που έχω και έτσι το επαναφέρω. ” Δυστυχώς δεν γίνετε τίποτα το miband δείχνει μόνο την ώρα και τίποτα άλλο ” Κάνε unpair ξανά, μπες ρυθμίσεις bluetooth στο κινητό, σβήσε την σαν συσκευή, κάνε κάνα καθαρισμό, επανεκκίνηση και μετά πάλι pair. ” δεν γίνετε τίποτα ! στο τηλέφω…
-
Παράθεση από drivth: “@alnikou Σβήσε τελείως το gadget, και μετά από το mi fit κάνε unpair το band και μετά πάλι pair. Είναι bug του gadget αυτό, το ίδιο μου κάνει και στο 3αρι band που έχω και έτσι το επαναφέρω. ” Δυστυχώς δεν γίνετε τίποτα το miband δείχνει μόνο την ώρα και τίποτα άλλο
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν έχω το μι band 2 προσπάθησα να το κάνω ελληνικά ακολούθησα όλο τον οδηγό κατά γραμμα το miband δείχνει μόνο ώρα και τίποτα άλλο !! τι κάνω τώρα ? πως το επαναφέρω ?? ” Αν χρησιμοποιήσετε gadgetbridge, κάνε απεγκατασταση του και μετά ένα unpair και μετά πάλι ένα pair από το mi fit και θα έρθει στα ίσα του. ” Δηλαδη ? να σβεισω τον mi fit η το gadgetbridge? unpair το mibant ?
-
Λοιπόν έχω το μι band 2 προσπάθησα να το κάνω ελληνικά ακολούθησα όλο τον οδηγό κατά γραμμα το miband δείχνει μόνο ώρα και τίποτα άλλο !! τι κάνω τώρα ? πως το επαναφέρω ??