Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ωραία καλό πολύ καλό !!! και νομίζω ποιο εύκολο
-
Παράθεση από makis1024: “Fastboot rom , mi flash , fastboot mode , γιατί έχεις πολύ παλιά ρομ lollipop, δες πρώτα εάν ο λογαριασμός σου mi διαθέτει δικαίωμα ξεκλειδώματος. Ξεκλείδωμα εάν κλείδωσε, πέρασμα twrp και τέλος φλασάρισμα μέσα από αυτό xtrv dev miui10. Κράτησε backup γιατί θα τα χάσεις όλα με την καθαρή εγκατάσταση δηλαδή το mi flash και την fastboot rom. ” Όπα τώρα με μπέρδεψες !!! ναι είναι ξεκλείδωτο υπάρχει πιθανότητα να κλειδώσει ? το twrp το έχω περασμένο, ολα τα άλλα από την αρχή…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από alnikou: “Ερώτηση :: εχω το REDMI 3 PRO Έκδοση Android 5.1.1 LMY47V, Έκδοση mioui 8 by xiaomi-mioui.gr GTV 6.8.18/ Deneloper. Θέλω να το κάνω αναβάθμιση σε MIOUI 10 Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω ? ” Εδώ όμως γράφεις στην ενότητα για το redmi note 3 pro. ” το kenzo αυτο εχω
-
αναζητηση action camera
ΜήνυμαΠαράθεση από KOSTAS_P.: “Παιδιά μια ερώτηση. Τα accesories που υπάρχουν στον ιντερνετ για την yi 4k , είναι τα ίδια για την 4k+? Ταιριάζουν? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όλα είναι σχεδόν τα ίδια άπλα τα βιδώνεις επάνω στα άλλα. εγώ αγόρασα από το πλαισιο
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Δεν ξέρω αν θα γίνεται στο τηλέφωνό σου, αλλά εγώ συνδέω το καλώδιο usb και μετά ενεργοποιώ το usb tethering. Λειτουργεί όμως χειρότερα από το wifi hotspot. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55722/ ” Ναι αυτό ψάχνω ξερω οτι γίνετε άλλα δεν μπορώ να το βρω το μενού μου είναι στα ελληνικά
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΠαράθεση από mrzoid: “Ξεθάβω το θέμα, μιας και περιμένω να έρθει το mi wifi extender 2. Έχω μια ερώτηση, προς τους κατόχους. Υπάρχει επιλογή να ΜΗΝ εκπέμπει ως διαφορετική πηγή? Για παράδειγμα , όταν από το ένα δωμάτιο που έχω σήμα ρουτερ, πάω στο μπαλκόνι που θα έχω σήμα από το extender , να μη χρειάζεται να κάνω εναλλαγή. Να φαίνεται σαν να υπάρχει σε όλο το σπίτι μία πηγή σήματος. ” Θα πιάνεις πάντα το δυνατότερο σήμα
-
Μάλλον όλοι έχουν καλά κινητά
-
Νομίζω σε τίποτα απλά θα σε μπερδεύει που και που εγώ το είχα άλλα έβαλα την γνήσια από το google play
-
Παράθεση από Jiasios: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από Jiasios: “Οι αλλοι στο Ali εχουν 1.5 και ειναι πιο ωραιοι. ” Ναι άλλα αυτά αγορασμένα από Ελλάδα με πλήρη εγγύηση ” Ναι αλλα μιλαμε για ενα πλαστικο πραμα με μεταλλικα λαμακια εσωτερικα που δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να χαλασει ποτε αρα τι χρειαζεται η εγγυηση; Ας πουμε εγγυηση θα παρεις σε ενα κινητο, μια τηλεοραση. Σε ενα τοσο απλο πραγμα ειναι ανουσια. ” Θέμα φωτιάς ? η κάποιο αρτ ?