Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αναζητηση action camera
ΜήνυμαΠαράθεση από thodorisls: “Έχει επιλογή να το αλλάξεις ” Ξέρεις περισσότερα ? την έχω την κάμερα άλλα με έχει μπερδέψει ! η μπαταρία κρατάει μια ώρα! τα βιντεακια γράφουν ανά 1 λεπτό ! αν ξέρεις κάτι και πώς εργάζεται θα σε ήμουν ευγνώμων. εγω την αγόρασα απο ΚΙΝΑ έρχεται άδεια μόνο η μηχανή ολα τα άλλα κοστίζουν ακριβά, θέλει τζαμακι στην οθόνη διότι χαράζει,
-
Δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις δικτύου
-
Πρόβλημα με κάρτα μνήμης
ΜήνυμαΈχω το REDMI NOTE 3 ξαφνικά και έμενα σταμάτησε να διαβάζει την κάρτα μνήμης !! ξέρει κάποιος κάτι ??
-
1) ναι την έχω πάρει και ειμαι ευχαριστημένος έχει και sensor G που σημαίνει οτι όταν την χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητο η στην μηχανή σε περίπτωση ατυχήματος δεν σβήνει αυτό που έγραψε ενώ ολα τα άλλα τα σβήνει μόλις γεμίσει η κάρτα. Συνδέεται με WIFI με το κινητό μπορείς να την λειτουργήσεις και με BT. 2) Δεν παιρνει εξωτερικό μικρόφωνο προς το παρών, έχει δυο δικά της ενα μπροστά και ενα στα πλάγια. έρχεται άδεια χωρίς τίποτα άλλα από εικόνα είναι άψογη. την χρησιμοποιώ στα 720p σαν κάμερα στην…
-
Thank you
-
Μόνο να το θυμηθώ
-
τσιπουρο θα εχει?