Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΗ μεταφρασμένη από το κινέζικο δημιουργεί προβλήματα.
-
Παράθεση από Ikariapower: “Αν βαριέσαι να κάνεις ότι γράψαμε παραπάνω κάνε αποκατάσταση και εγκατάσταση ξανά της εφαρμογής !!! Όσο για την δεύτερη ερώτηση μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής αν αναφέρεσαι σε μια ή δυο συσκευές και σε ποιες ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Αναφέρομαι στην κεντρική μονάδα με το φως νυκτός ! την εχω τουλάχιστον δυο χρόνια δούλευε κανονικά με ελληνική ώρα τώρα δεν δουλεύει τίποτα !! το νυκτερινό φως το ανάβω εγώ και όχι αυτόματα με την ώρα. ποια εφαρμογή ν…
-
Μια χαρα ολα και του χρόνου με υγεία ! ασφαλώς η αίθουσα προσφέρετε αφιλοκερδώς και είναι διαθέσιμη σε όποιον την χρειασθεί
-
Περί drones
alnikou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτο λογισμικό του Drone μιλάω για Dji. Υπάρχει σελίδα στο φεις μπουκ με άψογες απαντήσεις σε ολα διότι ειναι πολλές
-
Περί drones
ΜήνυμαΌταν κολλάει σημαίνει ότι τα χάνει δεν ξέρει που πάει τι κάνει και τι εντολές έχει δεχτεί ! δεν γίνεται συνέχεια αλλά γίνεται και όταν γίνει πέφτει και κτυπάει ! ποιον ? όποιον βρει μπροστά του και όπου τον βρει. Για αυτο υπάρχουν οι απαγορευτικες
-
Παράθεση από alvin1983: “@alnikou Αυτή που σου έγραψε το παιδί από πάνω και εγώ είναι που δουλεύει τέλεια. Η 3.1.6.1 με το ελληνικό firmware. Θα κάνεις απεγκατάσταση αυτή που έχεις Τώρα (Μόνο απεγκατάσταση όμως!! Ούτε unpair Ούτε καθαρισμό δεδομένων Ούτε τίποτα) και εγκατάσταση τι 3.1.6.1 που έχει νεότερο firmware και θα κάνει αναβάθμιση. Για τα ελληνικά γράμματα θα ακολουθήσεις τον οδηγό από τη σελίδα πάνω που λέει πως θα κάνετε το mi band σας να μιλάει ελληνικά (που ουσιαστικά είναι ένα κόλπο …
-
Otg βοήθεια
ΜήνυμαΝομίζω πρέπειι να αλλάξεις και μια ρύθμιση κάτι που λέει για USB. κάπου εδώ μέσα το είχα διαβάσει άλλα δεν θυμάμαι που !!
-
Περί drones
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Φίλε μου οι κροτίδες δεν έχουν καμία σχέση, εδώ μιλάμε για ένα απλό drone που πρέπει να έχει πλαστικούς έλικες που όταν βρουν εμπόδιο σταματούν. Αλλά και πάλι πόσο εύκολο είναι να χάσει κάποιος τον έλεγχο ενός drone που και να το αφήσεις στον αέρα χωρίς να το πειράζεις στέκεται? Εγώ απλά πρακτικά μιλάω εμπειρικά, άσχετα με το τι λέει ο νόμος. Άλλωστε ποτέ δεν μ'ενδιέφερε το θέμα drone γιατί το θεωρούσα βαρετό! ” Αλήθεια έχεις πετάξει drone ? χανεις τον έλεγχο μέσα σε δευτερό…