Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33097/ Ανέβηκε. Λινκ στο πρώτο μήνυμα

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Εάν δεν το έχεις δώσει αλλού, πάρε όλα τα κινητά σου που έχουν μέσα το mi fit και πάτα unpair/αποσύνδεση.

• Τελωνείο Διεθνού Αερολιμένα Αθήνας - Γραμματεία; 21 0354 2122; 21 0354 2181;

• Τιμή +24%ΦΠΑ-> εγώ για 100€+24% φπα, πλήρωσα 36€

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Εγώ δεν είπα αυτό...

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από garefal: “Μετά την αναβάθμιση σε 2.3.0 η αναγνώριση κλήσης δουλεύει για τις επαφές όπου ειναι στα αγγλικά ? ” Παντού δουλεύει. Απλώς τα γράμματα με τόνο τα δείχνει με ρωτηματικό

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Xiaomi Aqara

maddoctor - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από kukukali: “Εχω παρει την Aqara Socket (Air Conditioning Companion) Μηπως εχει βγει μεταφραση για το application του socket? Aυτο ειναι το manual στα αγγλικα αλλα δεν λεει και πολλα.....http://files.xiaomi-mi.com/files/aqara/aqara-rozetka-EN.pdf Ευχαριστω ” Επειδή δεν τα προλαβαίνω όλα πια... Πως μεταφράζω μόνος μου μία εφαρμογή στη γλώσσα που θέλω

• Παράθεση από spideman3: “Με το καλό να το παραλάβης καλορίζικο. Εγώ πήρα το VR 3D glass το απλό για τις μικρές. Αλλά απογοητεύτηκα γιατί η εφαρμογή είναι στα Κινέζικα. Ελπίζω σε εσένα να είναι στα Αγγλικά και συμβατή με άλλες εφαρμογές. ” Η εφαρμογή υπάρχει στ' αγγλικά και στα ελληνικά. Ψάξε λίγο στο διαδίκτυο....

• xiaomi nano ruter

maddoctor - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Περιορισμένο δίκτυο σημαίνει δεν παίρνει DNS. Δες τις ρυθμίσεις δικτύου στο laptop.

• Xiaomi Mi Band

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από meletis: “Ειχα την 1η εκδοση του Mi-Band , ωστοσο χαθηκε το ρολοι. Σκεφτομαι την αγορα του Mi-Band 2. Τι γινεται με τις εκδοσεις? Ειδα οτι σε ολα τα κινεζικα καταστηματα κυμαινεται 28-30€ Στάλθηκε από το HT7 Pro μου ” To Mi Band 1 δεν έχει ρολόι παρά μόνο 3 λεντάκια. Ακριβά το βρίσκεις, ξανακοίτα είτε στα συμβεβλημένα του φόρουμ ή όπου αλλού θέλεις.

• Mi Internet Radio Speaker

maddoctor - - Bluetooth Speakers

Μήνυμα

Ουσιαστικά τα κοιτάς όλα. Τα μενού είναι στο strings.xml και arrays.xml, αλλά τους σταθμούς δεν ξέρω που μπορεί να είναι. Ψάχνεις...

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από petran07: “Δεν συνδέεται με τιποτα και σε κανενα κινητο!!!Υπαρχει τροπος να κανω ενα reset!!!! ” Έκανες αυτό που σου είπα? Δοκίμασε να κάνεις unpair από την εφαρμογή, απεγκατέστησέ την μετά, κάνε καθαρισμό μέσα από την ασφάλεια, ώστε να καθαρίσει ότι υπόλοιπο μπορεί να υπάρξει, εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής, ανοίγεις BT και μέσα από την εφαρμογή ΜΟΝΟ, προσπαθείς να κάνεις pair. Reset ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις. Εάν δεν πιάσει αυτό που λέω, δοκίμασε με firmware downgrade που γράφ…

• Παράθεση από zisistil: “Νόμιζα ότι τώρα έκανες τις παραγγελίες. Παρανόηση. ” Αφού έγραψα...εικονική

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από petran07: “Κάπως ετσι η αληθεια ειναι οτι αλαξα rom και δεν μπορεσα να ξανα συνδεθω!!! Το θεμα ειναι οτι δεν μου δουλευουν και η καρδιακη παλμοι!!!ενω αναβει το πρασινο λαμπακι παντα βγαζει χ... ” Μα δεν ξεσυνδέεται.... Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache του προγράμματος και ξαναδοκίμασε

• Παράθεση από zisistil: “Γιατρέ περιμένουμε εντυπώσεις. ” Από τι!?

• Παράθεση από zisistil: “Ρε παιδιά απλά οικονομικά είναι 6 ευρώ από σένα, 6 από εμένα τα βγάλανε τα έξοδα τελωνείου και τους έμειναν και χρήματα. Οι τύποι έχουν συμβούλους δεν κάνουν κινήσεις έτσι. ” Αυτό Last year... Τώρα που όλα περνάνε τελωνείο, δεν νομίζω youtu.be/n_zNH58DaS8 =============== Μαρ 26th 2017, 9:22pm =============== Παράθεση από maddoctor: “Παλιά πολλά μαγαζιά είχαν customs security, όπου γυρνούσαν τα χρήματα του τελωνείου. Βέβαια αυτό δεν ίσχυε για όλες τις χώρες. Τελευταία βλέπ…

• Παράθεση από 6adriano7: “εγω παρηγγειλα το mi max 128 gb απο vickmall με συν 20 δολλαρια για να φαινεται απο ευρωπη,υποθετω το λεγομενο τριγωνικο.μου εστειλαν απαντηση μολις ,οτι δεν μπορουν να το στειλουν πια με αυτον τον τροπο και οτι το NL POST ειναι μονοδρομος.θα ακυρωσω την παραγγελια.ελπιζω να μην μου πουνε τιποτα ιστοριες.δεν ριψοκινδυνευω αποστολη με τετοιον τροπο.οχι και με αυτα που ακουω εδω.ενα tv box απο gearbest μου ηρθε μια χαρα χωρις τελωνειο πριν κανα διμηνο.αλλα μαλλον ημουν τυχ…

• Παράθεση από Gourlo: “Καλησπερα,ξέρει κανείς γιατί ενώ πατάω την επιλογή recovery μου κανει απλά επανεκκίνηση? ” Με τον συνδυασμό κουμπιών ( volume up + power button ) μπαίνει σε recovery?

• Παράθεση από Bodai: “@mass22 δεν υπάρχει Vodafone και VoLTE. Μόνο στην Cosmo και αυτό πιλοτικά .. ” Σωστά, τώρα το είδα και εγώ. Μόνο έξω το έχει ενεργοποιήσει η Vodafone.