Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Agent_92: “εντάξει μπήκα στις ρυθμίσεις. πήγα στις ρυθμίσεις του ρουτερ του ΟΤΕ και είδα τη ip παίρνει το mi router 3,το έβαλα στο Chrome και μπήκα. εκεί που λέει το dual band wifi, να το αφήσω κλειστό ή να το ανοίξω? ποιο είναι προτιμότερο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ τα έχω ξεχωριστά, γιατί θέλω να ξέρω ότι είναι συνδεδεμένο στα 5 η συσκευή. Εάν τα ενώσεις, αποφασίζει και καλά ο ρούτερ ανάλογα με τις ανάγκες να συνδέσει την συσκευή στα 2.4 ή στα…
-
Παράθεση από petran07: “Εχω το miband 2 περιπου 4 μηνες και το χρησιμοποιω περιπου μια φορα την εβδομαδα!! πριν περιπου 10 μερες δεν μπορω να το συνδεσω με κανενα κινητο και δεν μου βγαζει τους καρδιακους παλμους!!!! δεν ξερω τι να κανω !!!! Καποια βοηθεια????? ” Δηλαδή ξαφνικά ξεσυνδέθηκε από το κινητό που το είχες συνδεδεμένο και τώρα δεν θέλει να συνδεθεί?
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Agent_92: “στον Chrome που βάζω 192.168.31.1 δεν μου βγάζει κάτι πάντως. ασύρματα είμαι στο pc, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δες από το κινητό ή ότι συνδέεται ασύρματα με το xiaomi, τι ip έχει. Εμένα το 3 έχει άλλη. =============== Μαρ 26th 2017, 4:32pm =============== Παράθεση από Agent_92: “στον Chrome που βάζω 192.168.31.1 δεν μου βγάζει κάτι πάντως. ασύρματα είμαι στο pc, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Στάλθηκε από το Redmi Note …
-
ΜήνυμαΕάν απλώς το συνδέσεις πάνω στον οτε, δεν θα έχεις πρόβλημα. Σαν επέκταση, βλέπεις τα μενού μέσα από τον υπολογιστή?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vasilik: “Ευχαριστώ πολύ! Η εφαρμογή έχει αγγλικά αλλά όταν συνδέεσαι για πρώτη φορά στο router σου δείχνει κινέζικα για να κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις! Όλα καλά πλέον! Για χρήση στο σπίτι, τι ενδείκνυται για τις συχνότητες? Να αφήσω τα 2 ξεχωριστά δίκτυα σε 2.4G & 5G ή να τα κάνω merge σε ένα? ” Καλύτερα άστα ξεχωριστά Παράθεση από Agent_92: “το σύνδεσα πάνω στο ρουτερ του ΟΤΕ σαν extend αλλά τώρα όταν μπαίνω στην εφαρμογή δεν μπορώ να πειράξω κάποια ρύθμιση. πατάω στα wifi settin…
-
Έχει αυτά!?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32865/
-
Παράθεση από alfalamda: “Αυτό δεν ισχύει, επειδή (τουλάχιστον όσοι γράφουν εδώ) κανείς δεν πλήρωσε περισσότερα απ'όσο το είχε αγοράσει. Ίσα ίσα πολλοί (συμπεριλαμβανομένου και εμού) πλήρωσαν με βάση αξία αρκετά μικρότερη από την αξία αγοράς από Κίνα.Επίσης δεν θα μπορούσε να ισχύει σε καμία περίπτωση, μιας και τα προϊόντα που πωλούνται στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνουν ήδη το ΦΠΑ στην τιμή. Αν το έκαναν έτσι θα ήταν σαν να χρέωναν 2 φορές το ΦΠΑ, που δεν έχει καμία βάση αυτό. ” Δεν είναι ακριβώς έτσι…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@maddoctor καμια μετάφραση πότε θα έχουμε;;; Για την 2.3.0;;;;; ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32861/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32862/ Αυτή εννοείς? Έχω φτιάξει μια πρόχειρη μετάφραση, αλλά δεν είναι έτοιμη. Αν προλάβω μέσα στο σκ...
-
Παράθεση από ikaros80: “Mi_Band_2_EN.pdf εχω χαλασει και εγω λουρακια και ανακαλυψα οτι ενας λογος ειναι οτι εβαζα το band 2 απο την πανω μερια ενω αν διαβασουμε το manual, πρεπει να το βαζεις μονο απο κατω, απο τοτε δεν μου εχει χαλασει αλλο, (κανω χρηση μονο τα γνησια) ” Όταν μου έρθουν τα νέα, θα τα βάζω μόνο από κάτω τότε. Για να δούμε...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vasilik: “Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Είμαι στο σημείο που μόλις άνοιξα το κουτί του Xiaomi Router 3 και κατέβασα στο iphone την κινέζικη εφαρμογή μέσω του q-code που είχε πάνω της η συσκευή. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο android κινητό για να κατεβάσω την ελληνική εφαρμογή που έχετε φτιάξει για να διαχειριστώ την συσκευή. Τι κάνω στην συνέχεια ? ” Δεν έχει αγγλικά? Γύρνα το κινητό στ' αγγλικά να δεις εάν βλέπεις αγγλικά. Η εφαρμογή κάνει όλη την δουλειά και σετάρει τον ρούτερ.
-
Παράθεση από maddoctor: “Μου χάλασε το λουράκι από το Mi Band 2. Ουσιαστικά ξεκόλλησε το εσωτερικό πλαίσιο που το κρατάει! Στα προηγούμενα δύο δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παράγγειλα από το Ali αντικαταστάτες και είπα και να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό, ίδιου τύπου, άλλη εταιρεία. Όταν θα μου έρθει θα σας το παρουσιάσω σε σχέση με το Mi Band 2 ” Ορίστε πως έγινε...πολύ σπάστικα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32838/ Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από maddoctor: “Μου χάλασε το λουράκι…
-
Μου χάλασε το λουράκι από το Mi Band 2. Ουσιαστικά ξεκόλλησε το εσωτερικό πλαίσιο που το κρατάει! Στα προηγούμενα δύο δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παράγγειλα από το Ali αντικαταστάτες και είπα και να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό, ίδιου τύπου, άλλη εταιρεία. Όταν θα μου έρθει θα σας το παρουσιάσω σε σχέση με το Mi Band 2
-
Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από maddoctor: “Μόλις είδα ότι το mi band 2 το πουλάνε τα media markt στα 39.99€! Άραγε με ποια εφαρμογή το δίνουνε? ” είδα ότι έχει αλτιμετρο ! πως δουλεύει αυτό ? Μήπως ξέρεις κάτι ? Τύπος συσκευής: Activity Tracker Bluetooth: Ναι Έκδοση Bluetooth: 4.0 Οθόνη: OLED Αισθητήρας καρδιακού παλμού: Ναι Βαρόμετρο/Αλτίμετρο: Ναι Αισθητήρας επιτάχυνσης: Ναι ” Αυτό μόνο μέσω της εφαφμογής μπορείς να το δεις, εάν υπάρχει, αλλά υπάρχει? Πρέπει να πάει κάποιος γνώστης εκεί κ…
-
Μόλις είδα ότι το mi band 2 το πουλάνε τα media markt στα 39.99€! Άραγε με ποια εφαρμογή το δίνουνε?
-
Παράθεση από giorgio.papaioan: “Καλησπέρα, και από μένα. Παρέλαβα σήμερα το Mi Band 2. Προσπαθώ να το συνδέσω στο Mi fit αλλά όταν δονείται στο χέρι μου και πατάω για επιβεβαίωση το Mi Band, δεν κάνει pair. Στο Bluetooth κάνει κανονικά pair. Έχω χρησιμοποιήσει και την τελευταία έκδοση του playstore, και την ελληνική του doctor και την 2.2.10. Αλλά παίρνω συνέχεια τα ίδια αποτελέσματα Ευχαριστώ ” Καλορίζικο. Το pair το κάνεις μόνο μέσω mi fit, όχι bluetooth.