Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

maddoctor - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από billxrys: “Καλημέρα. Έχω την mi 360 home κάμερα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα καμία λύση... 5eb0a76f34395f7a1bd05bfb5a5a2236.jpg Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Η 360 βλέπω έχει εφαρμογή στο playstore. Δοκίμασες με αυτή? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digaset.brahma&hl=el

• Παράθεση από zananiro: “Το play store έχει της 4.0.11, μέσα από την εφαρμογή που έρχονται πιο γρήγορα τα updates είναι η έκδοση 4.1.7. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Μάλλον μπερδέψαμε εδώ τα μπούτια μας, γιατί εγώ κατάλαβα την Mi Wifi που χρειάζεται για τον ρούτερ, εσύ το Mi Home...δεν πειράζει.

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Ποιά κινέζικα λες; Η εφαρμογή του Play store μια χαρά Αγγλικά έχει. Sent from my m1+note using Tapatalk ” Ποια έκδοση έχει τώρα στο Playstore, γιατί γράφει μόνο πότε ενημερώθηκε, όχι ποια είναι για ένα περίεργο λόγο (ίσως γιατί αυτή που δίνω εγώ, επειδή είναι από την κινέζικη, είναι πιο ενημερωμένη και δεν θέλει να φαίνεται αυτό....)!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32699/ Θα συμφωνήσω πάντως με τα αγγλικά.

• Παράθεση από zeremefico: “Καλημέρα, έχω το 5s plus με global developer και κλειδωμμένο bootloader. Επιχείρησα να κάνω ανέπαφη συναλλαγή με το winbank wallet αλλά δεν τα κατάφερα. Οι ρυθμίσεις φαίνονται εντάξει, κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; ” Δεν είσαι root?

• Δώσε μου το λινκ της εφαρμογής και στείλε μου το μεταφρασμένο strings.xml μόνο να το δω

• Παράθεση από ktsak: “Άσχετο, είσαι φαντάζομαι ενήμερος γιατρέ μου για τη νομοθεσία σχετικά με τα drones και το ΦΕΚ που έβγαλε η ΥΠΑ ........... ” Το ξέρω...

• Παράθεση από papeipa: “Να ρωτησω , μου ρθε η πριζα η zigbee . Την πηρα μαζι με εναν φιλο ο οποιος ξενερωσε λεγοντας οτι θελει και το gateway για να δουλεψει . Και εγω τωρα προσπαθησα να την βρω στο mi home αλλα για κανένα λογο . Κάνω κάτι λαθος ή οντως παιζει μόνο με το gateway ? Αναγκαστηκα και το παρηγγειλα και αυτο και ειναι στο δρομο τωρα. Τα video tutorials του youtube δεν δειχνουν το gateway .... αλλα παρολο που εκανα τα ιδια βηματα , δεν την βρισκει ουτε με scan οτι με manual configuratio…

• Πάντως παρέλαβα tv box, θήκες+σκληρό που παρουσίασα, περιμένω ένα μεγαλούτσικο drone, δεν πέρασαν τελωνείο. Μέχρι στιγμής παρατηρώ μόνο κινητά σταματάνε. Σίγουρα κοιτάμε πια μόνο τριγωνικές και eu αποθήκες.

• Παράθεση από Makrimakr: “Τι ωράριο έχουν στο τελωνείο ξέρετε; Να παρκάρουμε τις ελπίδες το Σαββατοκύριακο και απο Δευτέρα παλι; ” Μου είχαν πει ότι δουλεύουν όλο το 24ώρο.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

maddoctor - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από thanos8: “Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής δεν μπορώ να μπω στην κάμερα με 3g κολαει στο 5%. Το έχει κανείς άλλος; Τι μπορώ να κάνω; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εμένα μια χαρά δουλεύει.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• XiaomiΜΑΝΙΑ

maddoctor - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παιδιά παρέλαβα την Δευτέρα τα Xiaomi VR 3D glass. Κατέβασα το apk το οποίο είναι στα κινέζικα. Θέλω να ρωτήσω βρήκατε άλλη εφαρμογή για VR με Αγγλικά να έχει game, youtube? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πως μεταφράζω μόνος μου μία εφαρμογή στη γλώσσα που θέλω

• Προβλημα στη συνδεση με mi band 2

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από GiannisAu: “Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο θέμα παρέλαβα σήμερα το mi band 2 απότι κατάλαβα βιαστηκα κ το συνδεσα μέσω μπλουτουθ από τις ρυθμίσεις κ όσο και αν προσπαθώ από το mi fit δε γίνεται τπτ...Ξέρει κανένας πως μπορω να διαγράψω το μπλουτουθ από τις ρυθμίσεις; Είμαι από redmi note 3 pro se 8.1.3.0 σταθερή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπες Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> MiHome (υπόψιν χωρίς κενό ανάμεσα στις λέξεις, έχει ένα κόκκινο εικονίδιο) και κάν…

• Απ ότι ξέρω στις υπηρεσίες AdSense και Adwords δεν υπάρχει η επιλογή του Paypal, αλλά κατευθείαν τραπεζικό λογαριασμό. Γιατί ν' αλλάξει τώρα. Το θέμα είναι, εάν είναι συνδεδεμένο με τραπεζικό λογαριασμό, θα γίνεται όπως το Paypal όταν στέλνεις χρήματα στον άλλο...δηλαδή το paypal κρατάει το κατιτίς του. Εδώ δεν ξέρουμε πόσο είναι!?

• Παράθεση από BanditGR: “Έχω καταλήξει στο Snap Camera HDR. ” Μόλις το δοκίμασα. Έχει περισσότερες επιλογές από την στοκ εφαρμογή και τραβάει καλύτερη φωτογραφία στο σκοτάδι, πιο φωτεινή.

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Darudakos: “Παιδιά καλησπέρα,νεος στο miui και κάτοχος από προχτές του mi 5s plus. Το πρόβλημα μου είναι ότι το mi band 2 δεν με ειδοποιεί για κλήσεις ενώ με τις εφαρμογές δουλεύει τέλεια.. Εννοείται οτι η ρύθμιση για τις κλήσεις στο mi fit είναι ενεργοποιημένη. Τι μπορεί να το κόβει; Εν τω μεταξύ σε κάποια φάση χτες δούλεψε για λίγο, όποτε είναι θέμα software φαντάζομαι. ” Δεν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή στις ρυθμίσεις ασφαλείας. Παράθεση από ikaros80: “πως μπορω να κλεισω την …

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Η τελευταία είναι η 2.3.0 που δεν σας την έχω δώσει ακόμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32269/

• Παράθεση από Darudakos: “Παιδιά καλησπέρα.. Παρέλαβα τελικά με μία παλαιότερη ρομ,εκανα factory reset,wipe data,cache,dalvik και περασα τη τελευταια. 1η ερώτηση Μπορω να σβήσω το antivirus; 2η Κατεβαζω dpi ή δεν θα μπουταρει μετα; 3η Μπορώ να κανω και ενα wipe internal απο twrp να καθαρίσει και η sd ; Αψογο φαίνεται!! ” Όχι, όχι, ναι