Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από billxrys: “Καλημέρα. Έχω την mi 360 home κάμερα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα καμία λύση... 5eb0a76f34395f7a1bd05bfb5a5a2236.jpg Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Η 360 βλέπω έχει εφαρμογή στο playstore. Δοκίμασες με αυτή? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digaset.brahma&hl=el
-
Παράθεση από zananiro: “Το play store έχει της 4.0.11, μέσα από την εφαρμογή που έρχονται πιο γρήγορα τα updates είναι η έκδοση 4.1.7. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Μάλλον μπερδέψαμε εδώ τα μπούτια μας, γιατί εγώ κατάλαβα την Mi Wifi που χρειάζεται για τον ρούτερ, εσύ το Mi Home...δεν πειράζει.
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Ποιά κινέζικα λες; Η εφαρμογή του Play store μια χαρά Αγγλικά έχει. Sent from my m1+note using Tapatalk ” Ποια έκδοση έχει τώρα στο Playstore, γιατί γράφει μόνο πότε ενημερώθηκε, όχι ποια είναι για ένα περίεργο λόγο (ίσως γιατί αυτή που δίνω εγώ, επειδή είναι από την κινέζικη, είναι πιο ενημερωμένη και δεν θέλει να φαίνεται αυτό....)!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32699/ Θα συμφωνήσω πάντως με τα αγγλικά.
-
Παράθεση από papeipa: “Να ρωτησω , μου ρθε η πριζα η zigbee . Την πηρα μαζι με εναν φιλο ο οποιος ξενερωσε λεγοντας οτι θελει και το gateway για να δουλεψει . Και εγω τωρα προσπαθησα να την βρω στο mi home αλλα για κανένα λογο . Κάνω κάτι λαθος ή οντως παιζει μόνο με το gateway ? Αναγκαστηκα και το παρηγγειλα και αυτο και ειναι στο δρομο τωρα. Τα video tutorials του youtube δεν δειχνουν το gateway .... αλλα παρολο που εκανα τα ιδια βηματα , δεν την βρισκει ουτε με scan οτι με manual configuratio…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παιδιά παρέλαβα την Δευτέρα τα Xiaomi VR 3D glass. Κατέβασα το apk το οποίο είναι στα κινέζικα. Θέλω να ρωτήσω βρήκατε άλλη εφαρμογή για VR με Αγγλικά να έχει game, youtube? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πως μεταφράζω μόνος μου μία εφαρμογή στη γλώσσα που θέλω
-
Παράθεση από GiannisAu: “Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο θέμα παρέλαβα σήμερα το mi band 2 απότι κατάλαβα βιαστηκα κ το συνδεσα μέσω μπλουτουθ από τις ρυθμίσεις κ όσο και αν προσπαθώ από το mi fit δε γίνεται τπτ...Ξέρει κανένας πως μπορω να διαγράψω το μπλουτουθ από τις ρυθμίσεις; Είμαι από redmi note 3 pro se 8.1.3.0 σταθερή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπες Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> MiHome (υπόψιν χωρίς κενό ανάμεσα στις λέξεις, έχει ένα κόκκινο εικονίδιο) και κάν…
-
Απ ότι ξέρω στις υπηρεσίες AdSense και Adwords δεν υπάρχει η επιλογή του Paypal, αλλά κατευθείαν τραπεζικό λογαριασμό. Γιατί ν' αλλάξει τώρα. Το θέμα είναι, εάν είναι συνδεδεμένο με τραπεζικό λογαριασμό, θα γίνεται όπως το Paypal όταν στέλνεις χρήματα στον άλλο...δηλαδή το paypal κρατάει το κατιτίς του. Εδώ δεν ξέρουμε πόσο είναι!?
-
Παράθεση από Darudakos: “Παιδιά καλησπέρα,νεος στο miui και κάτοχος από προχτές του mi 5s plus. Το πρόβλημα μου είναι ότι το mi band 2 δεν με ειδοποιεί για κλήσεις ενώ με τις εφαρμογές δουλεύει τέλεια.. Εννοείται οτι η ρύθμιση για τις κλήσεις στο mi fit είναι ενεργοποιημένη. Τι μπορεί να το κόβει; Εν τω μεταξύ σε κάποια φάση χτες δούλεψε για λίγο, όποτε είναι θέμα software φαντάζομαι. ” Δεν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή στις ρυθμίσεις ασφαλείας. Παράθεση από ikaros80: “πως μπορω να κλεισω την …
-
Η τελευταία είναι η 2.3.0 που δεν σας την έχω δώσει ακόμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32269/
-
Παράθεση από Darudakos: “Παιδιά καλησπέρα.. Παρέλαβα τελικά με μία παλαιότερη ρομ,εκανα factory reset,wipe data,cache,dalvik και περασα τη τελευταια. 1η ερώτηση Μπορω να σβήσω το antivirus; 2η Κατεβαζω dpi ή δεν θα μπουταρει μετα; 3η Μπορώ να κανω και ενα wipe internal απο twrp να καθαρίσει και η sd ; Αψογο φαίνεται!! ” Όχι, όχι, ναι