Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Μπαίνεις σε recovery (twrp) και κάνεις αυτό που σου είπα.

• Παράθεση από tsine: “Παράθεση από maddoctor: “αφού φοράει ελληνική, clean cache+dalvnik. Με το καλό! ” Έχουμε dalvic ακόμα δεν μεταβήκαμε σε ART? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Αφού έχεις twrp

• Παράθεση από Darudakos: “Παιδιά καλησπέρα, παραλαμβάνω και γω σε λιγάκι την 6/128 έκδοση. Ο προηγούμενος κάτοχος δεν έχει κάνει ποτέ καθαρή adb εγκατάσταση αλλά φοράει τη προτελευταία ελληνική με twrp. Τι λέτε να κάνω; Στάλθηκε από το Nexus+5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αφού φοράει ελληνική, clean cache+dalvnik. Με το καλό!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Αναζήτηση android tv box

maddoctor - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ενημερωτικά στο igeekphone που γράφω, μόλις βγάλανε σαν δώρο σε giveaway από το Gearbest ένα Alfawise S92-Octa Core TV BOX. Εάν κάποιος θέλει να συμμετάσχει....

• Καλώς ήρθες Χρήστο!

• Παράθεση από vortalhe: “οποτε ειναι ενας τροπος που μπορουμε να γλιτωσουμέ το τελωνειο ?? ” Ο τελωνειακός ή θα σε χρεώσει βάση τιμολογίου που θα βρει ή βάση αυτού που θα βρει στο διαδίκτυο ή του αρέσει σαν νούμερο. Λογικά εάν μέσα στο πακέτο υπάρχει κάποιο έγγραφο από το μαγαζί που να δείχνει ότι πλήρωσες χ$, θα κοστολογηθείς βάση αυτό. Τώρα για να γλυτώσεις εντελώς, από EU αποθήκη επίσημα, τριγωνική ανεπίσημα.

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Ναι το είδα και αυτό, αξίζει το έξτρα εικοσάρικο όμως; Γύρο στα 50 το βρίσκω αυτό και γύρω στα 30 το άλλο..Για το πήγαινε-ελα στην δουλειά το θελω βασικά, μόνο για αυτό. ” Εγώ πάντως το δικό μου για την δουλειά το πήρα... Είχα μία τσάντα από συνέδριο, (παλιά, τώρα τις έχουν κόψει εδώ και κάτι χρόνια....κρίση!), που χάλασε και έψαχνα κάτι καλό, απλό και ανθεκτικό.

• Παράθεση από vortalhe: “Δεν ξερω παιδια τι παιζει στην γερμανια γι αυτο ρωτησα...@'zisistil' για τα νομιμα μιλαω φιλε!Δηλαδη και εκει αν βαλομυε παλι δωρο και τα σχετικα δν θα περασει απαρατήρητο ? Κατι αλλο σε περιπτωση που σταλθει κατι χωρις την επωνυμια και κανενα χρειματικο ποσο σκετο δωρο παλι θα χρεωθουμε(για ελλαδα)?? Δηλαδη ενα δωρο δν μπορουμε να κανουμε? ” Μόνο εάν υπάρχει μηδενικό τιμολόγιο νομίζω, αλλά και πάλι θα πληρώσεεις τα 3€

• Παράθεση από jimidero: “Καλησπερα. Έχω το mi band 2 και το έχω δοκιμάσει και στο Mi Note 2 και στο Redmi note 3 pro και έχω το ίδιο πρόβλημα. Έχω ενεργοποιημένο το να βγάζει ποιος καλεί αλλά δουλεύει μία στο τόσο. Φαίνεται σαν να αποσυνδέεται κάθε φορά που λαμβάνω κλήση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω πάρει χαμπάρι για να δουλεύει πάντα? ” Μήπως απομακρύνεσαι και αποσυνδέεται?

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Πραγματικά, έχει βγάλει άπειρα gadgets και όλα πολύ καλής ποιότητας. Μας έχει ξεπαραδιασει . Σε λίγο θα βγάλει και χαρτί υγείας Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Πάρε και ένα "φθηνό" καθαριστή νερού της Xiaomi Xiaomi Yunmi X5 Purifier Releases at 8,999 yuan, $1499 =============== Μαρ 12th 2017, 9:59pm =============== Παράθεση από Alex_MLT: “Σύντομα πάντως, με βλέπω για xiaomi backpack και 2 mi band 2 (για εμένα και την γυναίκα) Και ψήνομαι για δεύτερη yeelight κ…

• Για κάνε καθαρισμό cache. Έχω χρόνια να σετάρω την εφαρμογή εξ αρχής...

• Παράθεση από vortalhe: “Αν εχουμε εναν φιλο π.χ γερμανια και το αγορασουμε και βαλουμε διευθυνση στην γερμανια και το στειλει εκει και μετα ο φιλος το στειλει σε εμας? Τι λετε θα εχουμε κερδος? ” Είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει τελωνείο στη Γερμανία? Πιστεύεις ότι εκεί θα είναι πιο χαλαροί? Εδώ διαβάζω ότι άρχισαν να στέλνουν "ραβασάκια" σε όσους βλέπουν ταινίες μέσω Kodi, δεν νομίζω να είναι χαλαροί στο τελωνείο τους

• Παράθεση από zisistil: “Ένας για πολλά δέματα. Αυτό είναι το χάλι μας σαν χώρα. Πάντως διαπίστωσα ότι τα untracked περνάνε πιο απαρατήρητα γιατί δεν χρειάζεται να τα σκανάρουν. ” Να σου πω μου ήρθε powerbank από banggood untracked, σφαίρα και χωρίς πρόβλημα. Το να ζητάς όμως κινητό έτσι δεν στο κάνει το ίδιο το μαγαζί

• Παράθεση από Makrimakr: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω παραγγείλει μέσω φίλου από Κίνα το xiaimi redmi note3 και κόλλησε στο τελωνείο απο 2/2/17!!! Μου έχουν δώσει ένα τηλέφωνο 2103538161 αλλά δεν το σηκώνει κανένας!!!!!!Δεν ξέρω τί να κάνω!!!!Πόσο ακόμα θα περιμένω..... ” Τηλέφωνο δίνω πιο πίσω, κατευθείαν του υπευθύνου

• Παράθεση από Tilemaxos46: “Ρε παιδιά με βγάζει κατά μέσο όρο 70-80 παλμούς είναι λογικό; γιατί διάβαζα ότι κανονικά έπρεπε να είναι 100, παίζει κάτι με το mi band ή να πάω σε γιατρό; Επίσης έχω κατά διαστήματα κάποιες διακοπές, αλλά άμα κάνω unpair και pair μπορεί όχι με την πρώτη αλλά συνδέετε μετά από 2-3 προσπάθειες είναι λογικό; ” 70-80 είναι μία απόλυτη φυσιολογική τιμή. Το 100 είναι οριακά ταχυκαρδία.

• Παράθεση από newbie: “δεν έχω παλιό ρούτερ... Η μόνη πρόσβαση στο internet είναι μέσω wifi... Θέλω να συνδέσω το μηχάνημα σε ένα ασύρματο δίκτυο και ύστερα να μοιρασω την σύνδεση αυτή στις υπόλοιπες συσκευές μου... (repeater mode). Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω οδηγίες για να αλλάξω το firmware μία και όλα είναι στα κινέζικα, να βάλω αγγλικό; ” Δεν γνωρίζω να υπάρχει αγγλικό firmware. Είχα δει το ibuygou θα έβγαζε μία international έκδοση του ρούτερ με αγγλικό firmware, αλλά δεν ξέρω εάν θα κ…

• Παράθεση από newbie: “Καλημέρα σας, μόλις παρέλαβα ένα τριάρι router (όχι 3s) και τα βλέπω όλα κινέζικά!!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Πως του αλλάζουμε το interface; ” Με Google Chrome

• Λοιπόν επανέρχομαι με το θέμα απόδειξη, τελωνείο, ΦΠΑ, εφορία. Η απόδειξη γράφει επάνω το ΑΦΜ μου, λέει το επάγγελμά μου, αλλά γράφει κάτω κάτω ότι δεν έχει ΦΠΑ. Πάραυτα λέει ότι έχει ισχύ τιμολογίου. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31669/