Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από bandit650: “εκανα επαναφορα και σνδεθηκε μονο του. ειχα βαλει την εφαρμογη 3.1.4. στο κινητο και επανεφερα τη παλια. δε ξερω πιο απο τα 2 δουλεψε. το θεμα ειναι οτι εχει τωρα ιντερνετ. απο τη 2.3.62 δε παει στη 3.1.4 βγαζει σφαλμα ” Απεγκατάσταση παλιά, εγκατάσταση νέα. Οι τελευταίες είναι με διαφορετική ψηφιακή υπογραφή.

• Παράθεση από bandit650: “αλλαξα παροχο ιντερνετ και συνδεσα το xiaomi sto καινουργιο μοντεμ-ρουτερ. δε παιρνει ιντερνετ ομως . τη πρωτη φορα τα εκανε ολλα μονο του . τωρα γιατι δε δουλευει; τι πρεπει να κανω; μια βοηθεια οποιος μπορει.... ” Δες πρώτα το μόντεμ εάν τα έχεις συνδέσει σωστά. Μετά κάνε ένα reset στο xiaomi και πέρνα του τα ίδια που είχες πριν, να μην ξαναστήνεις περιφερειακά

• Παράθεση από kexas: “Καλημέρα, να ρωτήσω τελικά διορθώθηκε η γλώσσα στην εφαρμογή, γιατί κατεβάζω την τελευταία έκδοση και μου τα δείχνει κινέζικα, έκανα καθαρισμό cashe στην εφαρμογή, άλλαξα και γλώσσα του κινητού και την έβαλα αγγλικά μήπως και έβλεπα τουλάχιστον αγγλικά την εφαρμογή αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα, μόνο κινέζικα ” Από που? Τελευταία είναι αυτή που σας έχω δώσει και είναι στα ελληνικά

• According to this there is a solution: How to Set Up Xiaomi MI5C to Support 4G FDD-LTE?

• Παράθεση από Michelson: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (είναι το πρώτο μου ποστ )! Έκανα την πρώτη μου παραγγελία από Κίνα (από gearbest), το Redmi 4 Pro, στις 20/2 και μετά από 3 μέρες μου είπαν ότι το έστειλαν και μου έδωσαν αυτο το tracking number RR820846410CZ, το οποίο από ότι είδα είναι του Czech Post, παρόλο που είχα επιλέξει PostNL και τους είχα γράψει και στα σχόλια να το στείλουν μόνο με αυτό. Τέσπα τους έκραξα λίγο που δεν με ρώτησαν για το αλλάξουν αλλά οκ το ξεπερνάμε. Το θέμα είναι…

• Παράθεση από Giannisded_21: “Καλησπερα παιδια , Παρελαβα σημερα το mi band 2 κι μ συνδεθηκε στο κινητό αρχικα , κι μετα το συνδεω με το 2ο κινητο μ κι ολα οκ! Παω να το ξανασυνδεσω στο πρωτο κι το Bluetooth δε με αφηνει να συνδεθω ...δε εχω εγκαταστήσει καμια ρομ ..ειναι ακριβως οπως ηρθε ” Κάνεις πρώτα αποσύνδεση από το παλιό. Σε δύο κινητά δεν μπορεί να είναι συνδεδεμένο το Mi Band.

• Παράθεση από Peterredmi: “Καλησπερα!Που το βρήκες έχεις κάποιο link? γιατί από ότι είδα όλοι έχουν το καινούριο το μικρ Link δεν κράτησα αλλά και δεν επιτρέπεται. Πάρε τ' όνομα από το gearbest και ψάχτο στο ali ”

• Παράθεση από Peterredmi: “Καλησπέρα. Μπορεί να είμαι λίγο εκτός αλλά ψάχνω μια xiaomi smart plug v1 με το USB όπως το link:Original XiaoMi Smart Plug Mini Wireless Remote Control Socket EU US AU Plugs-20.38 and Online Shopping | GearBest.com Mobile. Είναι εξαντλημένη μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω πουθενά? Η έχει κάποιος που να μην το χρησιμοποιεί νά τό αγοράσω. ” Κοίτα Alliexpress, την βρήκα εκεί. Δεν ξέρω όμως πόσο αξιόπιστος είναι ο πωλητής

• Mi Key 3.2.3 GR

maddoctor - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από Aris Gkr: “Παιδια εγω εχω samsung s5 neo και δεν με αφηνει να την εγκαταστησω ,την κατεβαζω κανονικα και οταν παω να την εγκαταστησω (δοκιμασα και την 3.2.2 και την 3.2.3) και μου λεει η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει.Εχω ενεργοποιησει την επιλογη να εγκαθιστα απο αγνωστες πηγες ” Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει ΜΜ λειτουργικό

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “Συγγνωμη που επεμβαινω αλλα εγω βλεπω κανονικα τις επαφες με κεφαλαια ελληνικα..εχω το firmware 1.0.1.29...και εκανα αυτο που γραφεις με την αλλαγη γλωσσας στα κινεζικα....Αν αλλαξει το firmware θα χαθουνε τα ελληνικα??? ” Μιλάμε για τονισμένες λέξεις, όχι κεφαλαία

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από spyrosrotary: “Παρακολουθώ το topic γιατί είχα κάνει την παραγγελία. Έκανα και downgrade κτλ αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως θα έπρεπε να μπουν στην πρώτη σελίδα κάποια πράγματα για να μην χάνονται μέσα σε τόσες ερωτήσεις; Αν μπορούσες να βοηθησεις, θα το εκτιμούσα! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αναφορικά με τα ερωτηματικά, είναι θέμα bug γραμματοσειράς, δεν αλλάζει ούτε και με το τελευταίο firmware 1.0.1.39 (έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μέσα στις προηγούμενες σελ…

• Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από maddoctor: “Δυστυχώς δεν έχω το όνομα του υπαλλήλου (αν και έμαθα ότι πρέπει να είναι ο προϊστάμενος από την αρχική πηγή που έμαθα το τηλέφωνο και μερικές φορές είναι εκεί, αλλιώς το άλλο τηλέφωνο λειτουργεί 24/7) ” Το θέμα είναι αν και στην εφορία θα έχουν την ίδια γνώμη με αυτή (την ανώνυμη) που άκουσες στο τηλέφωνο... ” Ξαναλέω, δεν ξέρω εάν είναι νόμιμο να μην μου πει τ' ονομά του ο δημόσιος υπάλληλος, αλλά αφού έχουμε το τηλέφωνο, παίρνετε και εξακριβώνε…

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από spyrosrotary: “Καλησπέρα. Μου ήρθε σήμερα το mi band 2. Έχω εγκαταστήσει το mi fit 2.2.10, το 2.2.12 κι αγόρασα και το notify and fitness, έκανε κάποια firmware update αλλά στις επαφές μου δείχνει ερωτηματικά. Τώρα είναι στην έκδοση 34 το firmware. Πώς μπορώ να το κάνω να δείχνει κανονικά τα ονόματα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υποθέτω δεν διάβασες κανένα post πιο πριν, σωστά? Εγώ τσάμπα σας τα γράφω.....

• Λοιπόν βρήκα άκρη σχετικά με το ΑΦΜ και την εφορία. Πήγα στα ΕΛΤΑ, έγινα πελάτης τους όπως μου είχα πει, αλλά τελικά το έγγραφο είναι για εσωτερική κατανάλωση, όχι το τελωνείο. Άρχισα να ψάχνω τηλέφωνα και βρήκα το 2103542131, όπου είναι ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ. Καλώντας εκεί δεν το σηκώνει κανένας, όπου βρήκα τελικά το 2103542181. Εκεί το σήκωσαν αμέσως. Όταν ρώτησα τον υπάλληλο το όνομα του, αρνήθηκε να μου το αναφέρει, πράγμα που δεν ξέρω εάν είναι νόμιμο ή όχι, αλλά το προσπερνώ.…

• Αυτός ο διχασμός προσωπικότητας, ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει? Νομίζω και σε άλλον είχε εμφανιστεί! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31259/

• Παράθεση από zananiro: “Άλλαξα ρούτερ μετα απο αναβάθμιση της γραμμής σε ευρυζωνική και δεν μπορώ να συνδέσω την κεντρική μονάδα του mi home με τίποτα. Πριν δούλευε κανονικά. Έχει κάνεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Έκανα restart το ρούτερ άλλα τίποτα. Μέσα στο ρούτερ βλέπω ότι συνδεδεμένο Αλλά στην εφαρμογή δεν υπάρχει σύνδεση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Η μονάδα συνδέεται στα 2.4. Παίξε με τα κανάλια.

• Παράθεση από Octaviastikos: “Ξερουμε τι στοιχεία μας δίνει;; Και η 2.2.13 θα είναι ελληνική;;; ” Ελπίζω ναι.