Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μόλις την είδα στο Mi market. Αύριο θα σας δώσω την 2.2.13. Προσοχή στην 2.3.0 μην θέλετε downgrade μετά Παράθεση από Octaviastikos: “Βγήκε η 2.3.0 ξέρουμε τι παίζει;; ”
-
Κοίτα εδώ : Xiaomi Mi Band data extraction, analytics and Google Fit sync tools
-
Το mi band εάν δεν συγχρονιστεί κάθε 10 ημέρες τουλάχιστον, χάνει τα παλιά δεδομένα. Φτιάχνεις νέο λογαριασμό και τον συγχρονίζεις σε 11 ημέρες. Εννοείται, σβύνεις τον λογαριασμό από το κινητό και μπαίνεις με τον νέο.
-
Όχι, γιατί όλα σώζονται στον mi
-
Οπότε να καταλάβω, με το που παρέλαβες το καινούργιο σου mi band 2, σου εμφάνισε κάποιο πρόβλημα σύνδεσης που μπορεί να σου εμφάνιζε εάν το είχες συνδέσει αλλού το mi band και άλλαζες κινητό ή κάτι πάντως!? Γιατί η λύση που παραθέτεις για τέτοιες καταστάσεις είναι...
-
Διαφορετική ψηφιακή υπογραφή με την έκδοση που ήδη έχεις. Απεγκατάσταση και βάζεις νέα
-
Παράθεση από alnikou: “maddoctor σήμερα μου έκανε ένα κουφό μέσα στο mi home μου εμφάνισε το miband2 ξέρεις κάτι ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί δεν το έβλεπες? Καλά έκανε το πρόγραμμα.
-
- Γεια σας...μία παραγγελία θέλω να κάνω. - Βεβαίως πείτε μου τι θέλετε - Θα ήθελα το αποκριάτικο μενού - Ποιο είναι αυτό? - Αυτό που μου στείλατε χθες και με πήγε σερπαντίνα! 100.gif
-
Παράθεση από Miyagki: “εεεε νομίζω ότι ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα χωρίς παρεξήγηση.. ” Λέει για πρόβλημα σύνδεσης. Τι μήνυμα λάθους παίρνεις, τι έκανες εσύ για να συνδεθείς και τι λύση βρήκες που δεν σου έκανε τελικά, υποθέτω η μπάλα θα μου τα πει!? Χωρίς παρεξήγηση, αλλά εάν δεν μας βοηθήσεις, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε
-
Παράθεση από Miyagki: “Σημερα παρελαβα το Mi band 2 μου εχω και εγω προβλημα.. βρηκα μια προχειρη λυση στο ιντερνετ αλλα ειναι να γελαει ο κοσμος... Τι μπορει να φταιει; ” Λοιπόν κάτσε να δω στην μαγική μου μπάλα τι μπορεί να φταίει......α ναι είδα...φταίει ότι δεν μας λες τι πρόβλημα ακριβώς έχεις και τι λύση βρήκες! Ασήμωσε κανά κατοστάευρο να κάνω αέρα να φύγουν τα σύννεφα, να δω καλύτερα στην γυάλα τι φταίει.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31013/
-
Παράθεση από akilleas: “Δύο χρόνια στα χέρια της συζύγου με νορμάλ χρήση και το κινητό έχει αποδειχτεί άψογο σε όλα του. Ένα μικρό κιτρίνισμα στο κάτω μέρος της οθόνης, μάλλον είναι της μεμβράνης αλλά η γυναίκα δεν επιτρέπει να την αφαιρέσω για να σιγουρέψω τις υποψίες μου. ” Δύο χρόνια το έχει ο μικρός μου γιος (5 χρονών τώρα) και έχει γλυτώσει από πτώσεις, νερά, φαγητά, σάλτσες και ότι άλλο μπορεί να φανταστείς. Βέβαια έχει προστασία οθόνης nillkin από την πρώτη στιγμή και είναι μέσα σε μία θή…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΕγώ πάντως το κοιτάω για μένα. Τι ανηψάκια και κουραφέξαλα....να πούνε τα κάλαντα να το πάρουν! Πάντως μ' ενδιαφέρει, είναι εντυπωσιακό? Γιατί και 100+$ δεν είναι και λίγα....
-
Παράθεση από apsogos4ever: “@zisistil από Ευρωπαϊκή συνήθως είναι πιο ακριβά... Κοίτα να παίρνεις από μαγαζιά που έχουν ταχυδρομείο που πάει πρώτα σε ευρωπαϊκή χώρα... Sent from my MI 5s using Tapatalk @maddoctor σαν ιδιώτης δεν 'λειτουργεί' ; ” Σαν ιδιώτης τι να το κάνεις? Εγώ μπορώ να δηλώσω το κινητό στο ιατρείο σαν επαγγελματίας και έτσι γλυτώνω το ΦΠΑ.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “βρε παιδιά, το έχει πάρει κανένας αυτό; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30977/ ” Το έχει πάρει κάποιος, αλλά δεν τον είχε βολέψει γι'αυτό που ήθελε.
-
Επιστρέφω με το ΑΦΜ και τελωνείο. Δεν αναγράφεται πουθενά στην απόδειξη, αλλά το ζητάει το τελωνείο. Γιατί...δεν κατάλαβα. Μπορείτε να κάνετε το εξής κόλπο όμως. Γραφτείτε σαν πελάτες των ΕΛΤΑ. Εγώ σαν ιατρός μπορώ. Ζητάνε την σφραγίδα της επιχείρησης (ιατρείου εμένα), μαζί με κάποια στοιχεία + εκκαθαριστικό εφορίας ή κάπου να φαίνεται το ΑΦΜ. Μετά, η συναλλαγή μου με τα ΕΛΤΑ για το τελωνείο, περνάει από αυτή την αίτηση. Οπότε μπαίνει και στην εφορία...
-
Παράθεση από satdim: “Στο itech δεν υπάρχει πλέον ο οδηγός υπάρχει κάπου αλλου. ” Μάλλον δεν είδες καλά. Δεν βλέπω να τον διέγραψε αυτός που έχει το site.