Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από geozn8: “Η έκδοση 2.2.12EN σε σχέση με την Ελληνική έκδοση 2.2.10 τι διαφορά έχει στην ουσία τι δίνει παραπάνω να ξέρουμε αν αξίζει να <<χάσουμε>> τα ελληνικά!! ” Από αυτά που βλέπουμε, τίποτα. Λογικά διορθώνει bugs. Εξάλλου αυτό γράφει και στο playstore ( που είναι άλλη μορφή).

• Παράθεση από so_ang: “Official English App already update to 3.0.1 6837843722b822c9e48a69b38fa4bb36.jpg ” This is good to hear, but till the 3.1.4 that I give for download at en.miui, they are couple versions back!

• Παράθεση από kalvar: “Ερωτηση...Έχω βάλει την ελληνική εφαρμογή του maddoctor αλλά όταν έχω ειδοποίηση από fb, mail, κλπ μου δείχνει στο mi band ένα εικονίδιο που γράφει app. Πως γίνεται να μου δείχνει το αντίστοιχο εικονίδιο , όταν έχω ειδοποίηση, της αντίστοιχης εφαρμογής? ” Δεν γίνεται ακόμα. Μόνο του Skype δείχνει και νομίζω Viber χωρίς να είμαι σίγουρος γι' αυτό.

• Παράθεση από alnikou: “δεστε εδω Mi Band 2: The New Successor! =============== Φεβ 24th 2017, 10:26am =============== το είδα και αυτό !! σήμερα το πρωί με την έκδοση την Ελληνική και ενώ δούλευε κανονικά μέχρι τώρα σταμάτησε να είναι συνδεδεμένο και μετά οτι και να κάνω δεν συνδέεται με τίποτα ” Επανέφερες το mi band 2 και ενώ δούλευε, δεν σου δουλεύει τώρα, τι ακριβώς έγινε? Εμένα από χθες μετά την επαναφορά που βρήκα και σας έβαλα, δουλεύει μια χαρά

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από brougos: “Παράθεση από anexitilos: “Το μόνο που θα ήθελα αλλά μάλλον έχει αντίκτυπο στην μπαταρία είναι να σε ειδοποιεί όταν πχ απομακρυνθεί το τηλέφωνο σου απο το miband. ” Aυτη η λειτουργια υπαρχει στo Notify.....πολυ καλη λειτουργια γιατι και γω ειμαι ξεχασιαρης.......σιγουρα τρωει μπαταρια αλλα τι να λεμε τωρα ,η αναμονη ειναι μοναδικη,δεν υπαρχει αλλη τετοια συσκευη με την δικη της! ” Και στο Mi Fit που σας δίνω υπάρχει

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30907/

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από maddoctor: “Όσοι βάλατε κατά λάθος την 2.2.13, υπάρχει λύση να επαναφέρετε το Mi Band σας στην προηγούμενη κατάσταση. Εγώ το έφτιαξα και τώρα έχω πάλι αναγνώριση κλήσης, με την 2.2.12 και το προηγούμενο firmware. Θα σας ανεβάσω οδηγό στο πρώτο μήνυμα σε λίγο. ” εκανες την μετάφραση στην 2.2.12;;; ” Όχι δεν έχω προλάβει. Σήμερα κατάφερα και έκανα του Mi WifI. Έχω πολύ δουλειά και τρέξιμο γενικώς. Την λύση που λέω πιο πάνω την είδα στο itech, γιατί δεν έχω…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Όσοι βάλατε κατά λάθος την 2.2.13, υπάρχει λύση να επαναφέρετε το Mi Band σας στην προηγούμενη κατάσταση. Εγώ το έφτιαξα και τώρα έχω πάλι αναγνώριση κλήσης, με την 2.2.12 και το προηγούμενο firmware. Θα σας ανεβάσω οδηγό στο πρώτο μήνυμα σε λίγο.

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Μόλις εμφανίστηκε στο Mi Market. Μόλις εγκαταστάθηκε έκανε αναβάθμιση στο firmware του Mi Band 2. Τώρα είμαι με 1.0.1.39. Δοκίμασα να δω εάν θα φαίνεται η εισερχόμενη κλήση στο Mi Band μου, αλλά τζίφος. Ξαναέβαλα την 2.2.12 που είχα πριν. Και πάλι δεν είχα ειδοποίηση στο Mi Bαnd 2. Οπότε μέχρι να το δω, μην βάλετε την 2.2.13, γιατί θα χάσετε την επικοινωνία.

• Παράθεση από flowin_through: “Η νεα εκδοση θα μπει στην πρωτη σελιδα για κατεβασμα; Προς το παρον μου δουλευει μονο η εφαρμογη του Playstore. Tην ξηλωνω τελειως και βαζω αυτη που θα ανεβασεις; ” Αναγκαστικά, είναι ασύμβατες μεταξύ τους. Ανέβηκε η 3.1.4 ΕΛ στην πρώτη σελίδα.

• Παράθεση από alnikou: “το είχα στα Αγγλικά και εχθές με έκανε update και όλα στα κινέζικα υπάρχει τρόπος να τα δείχνει Αγγλικά ? ” Λίγο υπομονή και θα έχετε νέα έκδοση στα ελληνικά. Α....και δεν χρειάζεται να το γράφεις παντού, βλέπω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30871/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30872/

• @john1983 - 5 ώρες πριν please help Απάντηση @john1983 - 5 ώρες πριν k pali den mporo na valo ellinika einai gemato kinezies.to flasharima egine petiximena,moy evgale ok Απάντηση john1983 - 5 ώρες πριν i diadikasia poy ekana itan afti Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) Απάντηση john1983 - 5 ώρες πριν kalispera,exo to redmi note 3 apo fearbest agorasmeno.eixe tin unofficial rom apo otan to pira,evala kata lathos mia kineziki tin 8.1.3 s…

• Παράθεση από Alexandros Karaoglanis: “ok! Και για μόντεμ έχουμε καμία xiaomi επιλογή??? ” Ολα της Xiaomi είναι router. Η διαφορά αυτών με τον σκληρό, εκτός τον σκληρό και την τιμή φυσικά, είναι ότι έχουν Gigabit LAN, όταν όλα τ' άλλα έχουν 100άρι LAN.

• Golden Axe....άλλο δεκαρικοφάγο! Θα βάλω MAME να τα ξαναπαίξω μου φαίνεται...

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από VonL: “Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ζητήσω μια άποψη πάνω στο θέμα του Mi Band 2. Αγορά πριν από 2 μήνες περίπου τώρα τελευταια, το απλό άγγιγμα στην επιφάνεια αποκρίνεται ως διπλό ή τριπλό. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Μετά από επικοινωνία μου με το κατάστημα αγοράς, μου προτείνει επιστροφή 10$ και να κρατήσω το Mi. Το αρχικό κόστος αγοράς ήταν 22Ευρώ και θα ήθελα μια γνώμη στο πως να λειτουργήσω. Ευχαριστώ πολύ. ” Δες μήπως θέλει καθάρισμα το κουμπί και κολλάει. Μ' ένα βαμβα…

• Παράθεση από igavio: “Καλη βδομαδα, ολοι! Σε RN3P με το τρεχον Marshmallow official Beta MIUI εχω paired Mi Band 2 εδω και ενα μηνα. Φοραει firmware 1.0.1.34 και τρεχει official Mi Fit 2.2.12. Δεν μου εβγαζε καθολου ειδοποιηση για τα τηλεφωνα και εγκατεστησα το Mi Bandage και το Notify & Fitness που διορθωσαν το προβλημα (δεν ξερω ποιο απ τα δυο). Θα ηθελα να τα ξεφορτωθω και να δοκιμασω την εκδοση του maddoctor. 1. Πώς μπορω να εξαγω τα δεδομενα της εφαρμογης (οχι μονο για backup, αλλά για να τ…

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από maddoctor: “Εφόσον δούλεψε μια φορά, δεν χρειάζεται. ” Ευχαριστω και παλι...Θα το κανω και θα ενημερωσω... Αααα...και κατι ακομα: Οταν αλλαζω rom στο κινητο θα πρεπει να προσεξω κατι σχετικα με το Mi band??? ” Όχι, εκτός εάν υπάρχει bug στο BT.

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Εφόσον δούλεψε μια φορά, δεν χρειάζεται.

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “καλημερα και απο εμενα...κατοχος του mi band 2 εδω και 5 μερες... το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου ξεκλειδωνει την συσκευη... μολις πατησω εκει που λεει 'ξεκλειδωμα οθονης' κλεινει η εφαρμογη και μου βγαζει ενα μυνημα ''Δυστυχως η εφαρμογη Mi fit ......''και μου λεει να στειλω αναφορα... εκδοση firmware v1.0.1.29 εκδοση app 2.2.10 αλγοριθμος 1.0.82 Επισης υπαρχει καποιος τροπος να εχω ανοικτο bluetooth αλλα να μην συνδεεται το mi band??? ” Απεγκατέστησε τη…