Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi R1D router

maddoctor - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από jeisblack: “Δε το έχω ψάξει αυτό ακόμα , αλλά επειδή έιναι το μόνο θέμα που βρήκα, θα σε ρωτήσω την εξής ερώτηση μήπως έχεις βρει λύση. Έκανα Update στη τελευταία έκδοση English και μου το γύρισε όλα στα κινέζικα χωρίς επιλογή γλώσσας, μήπως το έχεις πάθει και εσύ και βρήκες λύση. Όσο αφορά το torrent βλέπω και άλλους στα φόρουμ που δε το βρίσκουν πως γίνεται. Επίσης δεν υπάρχει μεγάλη πληροφορία για το R1Dτο οποίο πραγματικά έιναι άψογο. ” Κατ' αρχάς. ΔΕΝ κάνουν αναβάθμιση στην έκδ…

• Μπήκε μέσω twrp η νέα ρομ του mi5s plus Κανένα πρόβλημα

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dimitrisdmtriou: “maddoctor Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει για τις εφαρμογές αυτες. εκτός από τα ελληνικά υπάρχουν και άλλες αλλαγές? αναβάθμιση βγαίνει μετά από την επίσημη αναβάθμιση του Playstore? Πιο πολύ με ενδιαφέρει για το Mihome. Χάνω τις ρυθμίσεις εάν κάνω απεγκατασταση ή αποθηυκεύοντε στο mi account? ” Οι εκδόσεις που σας δίνω στηρίζονται στις κινέζικες εκδόσεις. Αλλαγές κάμποσες, τις έχω αναφέρει καπου. Δεν χάνεις κάτι σγο mi home

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από thanos8: “Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση. Έχω app version 2.2.12 και firmware version 1.0.1.34 κατεβασμένα μόνο από xiaomi market. Υπάρχει νεότερη έκδοση; Από που κατεβάζεις εσύ τα updates της εφαρμογής; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Αυτά που σας δίνω είναι επεξεργασμένες εκδόσεις του Mi Market. Κοινώς έχουν αφαιρεθεί κινεζιές και έχουν προστεθεί χρήσιμα χαρακτηριστικά

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από thanos8: “Δεν κατάλαβα την απάντηση σου. Υπάρχει τέτοια επιλογή "Να μπορεί το κινητό να βλέπει το mi band 2"; Μπορείς να βάλεις μία φώτο με την επιλογή για το antitheft; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Ορίστε οι φωτό...

• - Την επωνυμία της επιχείρησης:Coolicool - Την Διεύθυνσή της (URL): The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Coolicool.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi5S Plus 6/128 - Την ημερομηνία αγοράς: 9/1/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10/10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 15 ημέρες - Τελωνείο: Όχι (ήρθε με τριγωνική) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί ποτέ σε καμία από τις αγορές μο…

• Παράθεση από billfot: “Μιλησα με το λογιστη μου.Κατα πασα πιθανοτητα γινεται. Δε χρειαζεται καμμια ενεργοποιηση κωδικου για εξωκοινοτικες σΥναλλαγες. Με το χαρτι αγορας και την αξια του απ το καταστημα και το χαρτι του τελωνειου που θα αναγραφεται το ΦΠΑ μαζι, κανενας φορολογικος εγλεγχος στην επιχειρηση σου δε θα σου πει ," οχι το εκανες παρατυπα και το περασες στα εξοδα". Αν δε, καταφερεις και βαλεις και το αφμ στο χαρτι του τελωνειου (αυτο δεν ξερω πως μπορει να ζητηθει) τοτε εισαι κυριος.Αν …

• Παράθεση από gx2: “Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Παρέλαβα και εγώ χθές (επιτέλους) το Mi band 2 και προσπάθησα να ενεργοποιήσω την αναγνώρηση κλήσης επαφών καταχωρημένων με ελληνικούς χαρακτήρες, σύμφωνα με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. Ανακάλυψα όμως ότι το τηλέφωνό μου δεν έχει προεγκατεστημένη τη κινέζικη γλώσσα (HTC 10). Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Γιώργος ” Το κινητό σου είναι....!?

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από thanos8: “Την εφαρμογη την εχω βαλει απο το xiaomi market και ολα τα updates τα κανω απο εκει. Δεν εχω βρει την επιλογη για antitheft. Μηπως ειναι η επιλογη Play-->Discocerable On/Off? μπορει καποιος να μου πει που ειναι η επιλογη? ” Να μπορεί το κινητό να βλέπει το Mi Band 2

• Παράθεση από mlab: “δηλαδη περνάμε ανεπιφύλακτα??Ας δούμε κ ενημέρωνω από πλευράς μου.. ” Υπόψιν δεν είναι η fix των downloads. Δεν ξέρω εάν έχει δωθεί το λινκ, καθότι έπρεπε να ελεγχθεί για προβλήματα. Η κάμερα δουλεύει, όχι όμως τα modes HHT και πανοραμική.

• Μπήκε τελικά η διορθωμένη έκδοση στο Mi Note Pro χωρίς το πρόβλημα της κάμερας. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30274/

• Παράθεση από mlab: “αρα γενικα τζιφος.. θα πρεπει να περιμενουμε κιαλλο α ρε xiaomi ” Η φοβερή ομάδα του φόρουμ δουλεύει ασταμάτητα πάνω στο πρόβλημα. Μπορεί να σας έχουμε κάτι πιο μετά, θα ενημερωθείτε σχετικά.

• Παράθεση από mlab: “φιλε μου σε παρακαλω μπορεις να μου πεις τι ακριβως εκανες κ περασε ? ” Αυτό είναι παλιό μήνυμα. Είχα περάσει την πρώτη έκδοση, αλλά δεν είχα δει τα γνωστά θέματα. Η 2η έκδοση δεν έμπαινε με τίποτα, οπότε έκαναν φορμάτ και είμαι με την προηγούμενη τώρα.

• Παράθεση από zisistil: “Οι logistics στην Κίνα τους τα στέλνουν προς 0.06 λεπτά το πακέτο. Κλαίω. Και εδώ 0.78 ένα γράμμα. Meow......... ” Ναι αλλά αυτοί κάνουν φοβερό turnover, ενώ εσύ....

• Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από maddoctor: “Μου στείλανε ένα tracking number που τελείωνε σε DE (αλήθεια ξέρουμε τι είναι αυτό!?) ” DE=Deutschland ” Αυτό φαντάστικα, αλλά από Κίνα να στέλνουν με γερμανικό ταχυδρομείο!?

• Παράθεση από dimpyr: “Μπορείς να με κατευθύνεις στον οδηγό; ” Εδώ: Πως μεταφράζω μόνος μου μία εφαρμογή στη γλώσσα που θέλω

• Παράθεση από JohnDaKinky: “913313.png ” Ghost and Goblins...αμέτρητα δεκάρικα!

• Ενημερωτικά πάντως, την πρώτη φορά rom είχα περάσει χωρίς τις sim μέσα. Την προχθεσινή την ρομ, την πέρασα κανονικά μέσω twrp με τις sim μέσα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το 3G/4G δίκτυο.

• Παράθεση από dimpyr: “Έχει βγει η νέα έκδοση της εφαρμογής 3.1.3 Download Xiaomi MiWiFi Router Android App v3.1.3 - Xiaomi Pedia Φαντάζομαι είναι η κινέζικη, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. ” Σωστά. Λόγω φόρτο εργασίας, έχω ελάχιστο χρόνο για μεταφράσεις. Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει βάση του οδηγού, είναι καλοδεχούμενος

• Παράγγειλα ένα drone από Geekbuying. Μου στείλανε ένα tracking number που τελείωνε σε DE (αλήθεια ξέρουμε τι είναι αυτό!?). Επειδή δεν έβλεπα καμία κίνηση για 10 ημέρες, του έστειλα email. Μου είπαν ότι το κράτησαν στο τελωνείο και γύρισε πίσω τελικά! Είπα να μου το στείλουνε με άλλο ταχυδρομείο, αλλά πρώτη φορά ακούω να κρατάνε κάτι στο τελωνείο Κίνας.