Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από malliosZ750: “Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο πως να την εγκαταστήσω την ελληνική έκδοση ” Την κατεβάζεις, απεγκαθιστάς όποια άλλη και βάζεις την δικιά μου.

• Παράθεση από HarrisGR: “Προσπαθώ να κάνω add έναν φίλο μου με το qr του αλλά δε μπορώ και λέει ότι πρέπει να συνδεθώ πρώτα στο internet ενώ είμαι συνδεδεμένος.Το ίδιο γίνεται και από τη δική του πλευρά.Ξερεις κάνεις τι πρέπει να κάνω; Εγώ έχω την αγγλική έκδοση από εδώ και ο φίλος μου την playstore, παίζει κανένα ρόλο; ” Δοκιμάστε με την ίδια έκδοση.

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Thracia: “Μήπως τελικά είναι το mi band 3 ? ” Το ποστερ που είδα που έχει αναρτηθεί, λέει ξεκάθαρα 27/04. Σήμερα είναι 25/04. Δεν νομίζω, αλλά και ειλικρινά δεν ξέρω.... Θα το δούμε σε δύο ημέρες. Εκτός αυτού βλέπω στο άρθρο ότι το smartband της Amazifit επικεντρώνεται στην καρδιακή λειτουργία, χωρίς να αναφέρονται άλλες λειτουργίες. Κάτσε να ψάξω να βρω την εφαρμογή του, να δω εάν μπορώ να καταλάβω κάτι περισσότερο. Update: Στο Mi Store δεν υπάρχει ακόμα τί…

• Να ρωτήσω από aliexpress...έχω παραγγείλει κάτι θήκες και το buyers protectioon τελειώνει σε 15 ημέρες. Οι θήκες φύγανε 22 μαρτίου. Σήμερα μου ήρθαν τα λουράκια του mi band 2 που παράγγειλα από εκεί, που είχαν παραγγελθεί την ίδια μέρα με τις θήκες. Υποθέτω, εάν τελειώσει το buyers protection και δεν έχουν έρθει, χάνω τα λεφτά μου?

• Παράθεση από geoanto555: “ TWRP VIRGO MI NOTE PRO Δοκιμάστε το και πείτε μου twrp_virgo_mi_note_3.1.0-0.img ” Τι είναι αυτό, νέο twrp? Να το δοκκμάσω στο note pro που κάθεται...

• Παράθεση από ultragr: “ολα καλα εκτος απο ενα failed στο magisk manager SafetyNet check ---> SafetyNet Failed: CTS profile mismatch ξερει κανεις τι κανει αυτο ? κατα τ αλλα με το magisk manager και το hide root δουλευει και το novago πολυ καλο αυτο γιατι με το supersu δεν το εκανε hide με τιποτα ” Η επιλογή αυτή δεν είναι συμβατή με MIUI, οπότε δεν την κοιτάς.

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Μήπως τελικά είναι το mi band 3 ? ” Το ποστερ που είδα που έχει αναρτηθεί, λέει ξεκάθαρα 27/04. Σήμερα είναι 25/04. Δεν νομίζω, αλλά και ειλικρινά δεν ξέρω.... Θα το δούμε σε δύο ημέρες. Εκτός αυτού βλέπω στο άρθρο ότι το smartband της Amazifit επικεντρώνεται στην καρδιακή λειτουργία, χωρίς να αναφέρονται άλλες λειτουργίες. Κάτσε να ψάξω να βρω την εφαρμογή του, να δω εάν μπορώ να καταλάβω κάτι περισσότερο. Update: Στο Mi Store δεν υπάρχει ακόμα τίποτα. Σε amazfit μου βγάζ…

• Μετάφραση, τροποποίηση, βελτίωση ότι μπορώ. Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από georgeps: “Υπάρχουν οντως αρκετές αλλά οι περισσότερες που αξίζουν είναι επί πληρωμή (όχι ότι έχω μεγάλο θέμα για τα 3-4ε) αλλά ήθελα να δω αν υπάρχουν δυνατότητες για κάτι παραπάνω από ελληνική ομάδα ; ” Ελλάδα, ο μόνος που ασχολείται με το Mi Band είμαι εγώ, που παρεμπίπτοντος είμαι Παθολόγος - Διαβητολόγος, καμία σχέση με προγραμματισμό ή κάτι τέτοιο. Εάν κάποιος που ξέρει προγραμματισμό, …

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Η Xiaomi συναγωνίζεται τον εαυτό της !? Huami Releases Amazfit AI Smartband at 699 yuan, $100 Today

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• προβλημα με τα sleep data

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Υπόψιν καταγράφει ΜΟΝΟ βραδινό ύπνο, όχι άλλες στιγμές της ημέρας.

• Παράθεση από georgeps: “Υπάρχουν οντως αρκετές αλλά οι περισσότερες που αξίζουν είναι επί πληρωμή (όχι ότι έχω μεγάλο θέμα για τα 3-4ε) αλλά ήθελα να δω αν υπάρχουν δυνατότητες για κάτι παραπάνω από ελληνική ομάδα ; ” Ελλάδα, ο μόνος που ασχολείται με το Mi Band είμαι εγώ, που παρεμπίπτοντος είμαι Παθολόγος - Διαβητολόγος, καμία σχέση με προγραμματισμό ή κάτι τέτοιο. Εάν κάποιος που ξέρει προγραμματισμό, θέλει να ασχοληθεί, ευχαρίστως να τον βοηθήσω όπως μπορώ.

• Παράθεση από zisistil: “Δεν μου λες γιατρέ τους παλμούς τους μετράει σχετικά με ακρίβεια; ” Όλα είναι σχετικά σε αυτή την ζωή. Παράθεση από Konstantine L.: “ναι ακριβως . δεν μιλαω για ακριβεια δεν κανει τιποτα κατα τα αλλα νομιζω δουλευει κανονικα. ” Πολλοί που είχαν τέτοιο πρόβλημα, με downgrade έφτιαξε. Σε άλλους έφτιαξε ξαφνικά.

• Δηλαδή λες στο mi band 2, να μετρήσει παλμούς και δεν το κάνει!?

• Παράθεση από nickkon: “Σωστά αλλά εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα, δεν παρουσιάζει περιεχόμενο μηνύματος ουτε έχει τη δυνατότητα παραμετροποιησης της ειδοποίησης για την ίδια εφαρμογη αν θέλεις πχ διαφορετικό κτυπο για viber ανά αποστολέα. ” Όχι αυτό το έχω δει στο zeblaze zeband plus που το είχα για ένα φεγγάρι. Υποθέτω μπορεί να υπάρχει και σε άλλα mi band 2 clones.

• Η ελληνική εφαρμογή υποστηρίζει ειδοποιήσεις από 20 εφαρμογές που τις ορίζεις εσύ....και είναι τσάμπα

• The main question is why should one buy Xiaomi Mi pad 3, when for less money you can find better tablet? For example check out CHUWI HI10 PRO and CUBE I15T IWORK10 Ultimate. Chuwi Hi10 Pro - 10.1 Inch IPS Screen,1920×1200 Pixel - Intel X5 Atom Cherry Trail Z8350 Quad Core 1.92GHz CPU - Intel Graphics Gen8 GPU - 4GB RAM + 64GB ROM, Support 128GB TF Card Expansion - 2 MP Back Camera + 2 MP Front Camera - Windows 10 & Android 5.1 Dual System - 6500mAh Battery - Main Functions: Supports Bluetooth 4.…

• Παράθεση από billg: “Global Stable 8.0.3.0 ” Εάν έχει τα ίδια sources με της dev πριν από 2-3 ρομ, τότε θα έχεις πρόβλημα. Ή βάλε προηγούμενη ή βάλε την τελευταία ελληνική.

• Παράθεση από tasos17: “το εβαλα αλλα δεν δουλευει η ειδοποιηση κλησεων ουτε εφαρμογων, δεν συνδεεται με το google fit ” Τι έβαλες? Ρυθμίσεις?

• Με ποια ρομ είσαι?