Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑπ' ότι βλέπω είμαστε οι επόμενοι μαζί με το Mi4c που θα πάρουμε Android 7.0. Άντε να δούμε...
-
Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα . . Έχω στο Mi5 μου την τελευταία xtrv και έχω καταφέρει να έχω αναγνώριση στα ελληνικά . . Πως . . ? ? Είχα στο κινητό την 2.2.7 του play store . Από το xiaomi μάρκετ 1.4.5 που έχω στο κινητό βλέπω ότι έχει αναβάθμιση . . Το κάνω από εκεί στο αγγλοκινεζικο 2.2.8 και μόλις το ανοίγω κάνει update στο Miband 2 . . Ενεργοποιώ την ένδειξη caller ID εκεί την κινεζικη επιλογή κάνω κλήση από το σπίτι μου τίποτα . . Βάζω την επαφή του σπιτιού μου στα αγγλικά τίποτα . . Πρ…
-
Επειδή αυτό δεν ξέρω πως να το φτιάξω, λογικά στην επόμενη έκδοση θα είναι ενεργοποιημένο σε όλους μας.
-
Παράθεση από billxrys: “Εμένα πάντως συνδέθηκε αλλά όταν με καλούνε δεν κάνει τίποτα το ρολόι,αυτο το κάνει από τότε που έβαλα την beta εκδοση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό ήθελα να δω. Γιατί και εμένα δεν κάνει τίποτα. Μάλιστα για κάποιο λόγο φαίνεται να μην κρατάει την ρύθμιση και το απενεργοποιεί μόνο του. Λογικά θα βγάλουν και διορθωτική έκδοση, μιας και δεν θα είμαστε μόνο εμείς που θα έχουμε αυτό το πρόβλημα.
-
Μην κάνετε sign out από την προηγούμενη. Απλώς περάστε την πάνω από την προηγούμενη.
-
Στον mi λογαριασμό πάντως μπαίνει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24912/
-
Παράθεση από ikaros80: “δεν μπορει να κανει sign in στον miui λογαριασμο ” Δοκίμασε με 3G.
-
Εγώ τις περνάω από πάνω. Για πείτε μου εάν σας δουλεύει η αναγνώριση κλήσης.
-
Επειδή δεν ξέρω πότε τελικά θα καταφέρω να περάσω τ' ελληνικά, σε λίγο θα σας ανεβάσω την αγγλική έκδοση που έχω τροποποιήσει. Υπόψιν η έκδοση αυτή αναβαθμίζει το firmware. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24904/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24907/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24904/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24905/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24907/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24905/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/A…
-
Σε αυτή την έκδοση μου διορθώθηκε το πρόβλημα με το notes, δεν μου συγχρονίζουν οι επαφές και εξακολουθώ να μην μπορώ ν'ανεβάσω από το άλμπουμ φωτό (ανεβαίνουν μέσω file manager).forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24887/
-
Παράθεση από Guglielmo Fratticioli: “Ci sono voci che l'aggiornamento del firmware for the cinese one could not come... However have you got ideas how to fix the Meteo? Will u be able to access the firmware and make a translation if huami don't release the update? ” First we must see the english firmware and if really the chinese version won't
-
Θέλει 4.4.2 τουλάχιστον για να δουλέψει
-
Παράθεση από billyrek: “Δωσε μου μια κατευθυνση πως να το κανω. Εκανα ακριβως οτι ελεγε ο οδηγος ΜΑΛΛΟΝ. Δεν εχει ουτε super su ουτε μι φιτ υτε τιποτα απο ολα αυτα. ” Το mi fit και οι άλλες εφαρμογές που μεταφράζω έχουν αφαιρεθεί από τις ρομ και έχει μόνο το Mi Smart Home. Τις εφαρμογές τις βρίσκεις στο φόρουμ
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΥπό άλλες συνθήκες έβλεπες παλιά τον σκληρό και πως?
-
Παράθεση από johnjor: “Αναβαθμιση @maddoctorπως κανουμε;Κατεβαζουμε καθε νεα εκδοση δικη σου,ή μας χηταει και το ρολοι να κανουμε αναβαθμιση και αν ναι την κανουμε; ” Κατεβάζεις την νέα έκδοση και την περνάς από πάνω
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΜόλις μου ήρθε από το igeekphone! Τώρα να δω πως θα το κάνει να μιλάει ελληνικά... youtu.be/4UMTWSqBue8 Το βρήκε και το Mi Smart Homeforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24726/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24727/