Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Βλέπω ότι σ'αυτή την έκδοση μου κρασσάρει το playstore. Θα γυρίσω στην προηγούμενη. Επίσης όσοι έχετε λογαριασμό στο en.miui βοηθήστε τον φίλο μας και διαχειριστή εκεί @mitch002 Πηγαίνετε στο θέμα All About the Devices Vol. 115: Mi MIX, Redmi 3S and Nougat 7.1! en.miui.com/thread-419560-1-1.html (Source: Xiaomi MIUI Official Forum) και ψηφίστε το 6 - mi mix 128 vs 256
-
Στο note pro το άλμπουμ εξακολουθεί να έχει πρόβλημα και δεν ανεβάζει εικόνες στο φόρουμ. Επίσης κάτι μου χτύπησε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24477/
-
Παράθεση από matee: “Good morning It is a good question ... I mean .. I downloaded and installed the app from the m.app.mi.com/details?id=com.huami.watch.hmwatchmanager, but i cant use it. I see on the screen the login, i click on, but it says : ,, Login failed "... not more. i tried with mi accunt and whit WeChat loggin, but doesent work, just ,, Login failed " . ” Try to login using 3G, not wifi. Sometimes it doesn't login with wifi.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΣωστά. Το βάζεις στη usb θύρα του ρούτερ και ενεργοποιείς την επιλογή router hard drive access στις συσκευές που θέλεις να έχουν πρόσβαση στον σκληρό. Στα windows θα φαίνεται σαν σκληρός στο δίκτυο. Έχω οδηγό στην πρώτη σελίδα.
-
Παράθεση από Souits: “2.2.7: New features: ID caller and more.... ” Σε μένα δεν τα βλέπω αυτά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24425/
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “Από που το κάνεις share? ” Μέσα από το miwifi, μπαίνεις στο επιμέρους μενού της συσκευής, κάνοντας πάνω της κλικ και μέσα θα την δεις την επιλογή.
-
Παράθεση από Bodai: “Hi @Pi3rluigi, i believe that you can grab a copy of strings.xml file using the link posted in the first page and check for your self the effort needed for the strings be translated in Italian. Then you can post here or contact @maddoctor using his email maddoctor@xiaomi-miui.gr for any details needed. Thank you for joining xiaomi-miui.gr community ” My friend @Bodai is correct. I have uploaded the strings.xml that needs translation. Whoeverwants, can translate it and I will…
-
Παράθεση από phantom: “Παράθεση από geozn8: “Μολις σεταρα πριν λιγο και το δικο μου. Ωραιο ρολογακι παντως !!! ” Τι εννοείς ρολογάκι?!Σου δίνει κανένα widget? ” Στο Mi Band 2 μπορείς να δεις ώρα και ημερομηνία
-
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “Εχω ενα σκληρο συνδεδεμενο με ethernet στο router, και δε μπορω να τον κανω mount στο pc, ενω απο το fing το βλεπει κανονικα και απο αλλες συσκευες επισης. Με το παλιο router δεν ειχα προβλημα και για αυτο ειπα να ρωτησω εδω. Καμια βοηθεια pls? ” Είναι κοινόχρηστος από το miwifi?
-
Παράθεση από geozn8: “Μολις σεταρα πριν λιγο και το δικο μου.Εχει βγει η τελευταια του play 2.2.7 στα ελληνικα η οχι ακομη ?? Ωραιο ρολογακι παντως !!! ” Ελληνικά θα βτείτε μόνο εδώ από εμένα. Απλώς λίγο η γαστρεντερίτιδα, λίγο οι γιορτές των κινέζων που είχα να γράψω στο igeekphone που αρθογραφώ, δεν έμεινε χρόνος για μεταφράσεις. Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, θα κάτσω ν' ασχοληθώ.
-
Το θέμα είναι ότι πράγματι βγήκε και έγραψε στο Weibo ότι δεν υπαρχει nano και αυτό ήταν κάποιο διαφημιστικό κόλπο άλλης εταιρείας, αλλά μετά το έσβυσε, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό Οπότε μπορεί και να υπάρξει... Εξάλλου κυκλοφορεί η φήμη ότι στη Νεβάδα που θα γίνειτο WMC, η Xiaomi θα ανακοινώσει κάτι νέο διάβαζα.
-
Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από maddoctor: “Και εγώ είμαι με 1.0.1.21 firmware ” εγω με 2,2,7Mi fit απο playstore το to band έκανε αμέσως αναβάθμιση σε 1.0.0.55 firmware εσυ πως πείρες ποιο καινούριο? ” Εγώ βάζω το κινέζικο. Το κινέζικο είναι πάντα πιο αναβαθμισμένο.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “μην βάζετε του Mi store αν δεν ξέρετε τις διαφορές και του play την 2.2.7 έχει , απλά δεν μπαίνει το νεώτερο firmware της κινέζικης ” Σωστά έχουν διαφορές μεταξύ τους οι εφαρμογές. Η κινέζικη δεν υποστηρίζει το google fit πχ
-
24219-Xiaomi-CES-2017-jpg Τι νέο μας ετοιμάζει άραγε η Xiaomi!? Η Xiaomi ανακοινώνει ότι θα παρακολουθήσει και θα παρουσιάσει νέα προϊοντα στην CES 2017