Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “ξαι ποτέ θα έχουμε την 2.2.7;; ” Αν καταφέρω πέμπτη/παρασκευή... =============== Νοε 22nd 2016, 10:20pm =============== Παράθεση από dskoumis: “Την 2.2.7 που την βρήκατε?? Στάλθηκε από το Coolpad A8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο mi store.
-
Με την 2.2.7 μπαίνει το πιο τελευταίο firmware, όχι την 2.2.1
-
Και εγώ είμαι με 1.0.1.21 firmware
-
Παράθεση από Sam: “@macuser79 have you tried downloading the ''Amazfit'' app from Appstore? i just downloaded it and seems good to me and in English too. ” They made app for apple store!? There where saying that is only for android mobiles...
-
Yes this option appeared in the last version of mifit. From the beginning is said that you need and mifit to work with the amazfit smartwatch. This is what I see in the translation.
-
Παράθεση από macuser79: “Hello all, my name is Vincenzo and I write from Italy. I am very interested in this smartwatch that I would use to be able to go for a run, seeing that practical a lot of sports. I wanted however to ask you an information. I currently use an iPhone, someone has got to be able to use it with the iPhone ? Or do I have to buy an Android device ? ” Ciao. Amazfit is compatible only with android devices for now.
-
Εικονίδια ?????????
ΜήνυμαΜπορείς να κατεβάσεις Θέματα -> ανθρωπάκι πάνω αριστερά -> Προσαρμόστε το θέμα
-
xiaomi mini youth router
ΜήνυμαΚάτι δεν κοιτάς καλά μου φαίνεται... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24115/
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΈχουμε giveaway στο igeekphone με 3 δώρα. Πρώτο δώρο έχουν το zidoo tv box. Δεν χάνετε να πάρετε μέρος.
-
xiaomi mini youth router
ΜήνυμαΠαράθεση από cy67: “Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση φίλοι. Να καταλάβω ότι ο ρουτερ έχει δικό του client άρα εγώ κάνω λάθος που κατεβάζω από το play Store και προσπαθώ να τους συνδέσω με τον εξωτερικό δίσκο που έχω τοποθετήσει; πως θα βρω τον torrent client του ρουτερ; Από το MI WIFI που κατέβασα από το Site δεν βρήκα κάτι σχετικό. Συγνώμη που σας ζαλιζω με άσχετες ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια θέματα. ” Ναι έχει δικό του, αλλά δεν μπορείς να τον πειράξεις. Μόλις κατέβει το αρχε…
-
xiaomi mini youth router
Μήνυμα@cy67 δες τις ρυθμίσεις του tv box σχετικά με το οριζόντια. Στο δικό μου κάπου έχω δει μία σχετική ρύθμιση για τα παιχνίδια θυμάμαι έλεγε. Ο δίσκος, εφόσον οριστεί κοινόχρηστος μέσω της εφαρμογής στη συσκευή, θα τον βλέπεις στο δίκτυο μετά. Ο client του ρούτερ κατεβάζει σε συγκεκριμένο φάκελο που είναι στα κινέζικα τ' όνομά του.
-
Μόλις βγήκε 2.2.7 που αναβαθμίζει και το firmware.