Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλύτερα έτσι.
-
Στο mi note pro βλέπω εξακολουθεί το πρόβλημα με το upload photo από το άλμπουμ.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΧτύπησα και το σακίδιο της Xiaomi από το Geekbuying. Ήθελα κάτι τέτοιο και 14.99$ που το είχε, μια χαρά είναι forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…2f023e836cc65f21188e5f40d
-
Will upload it here the 1.1.3 with french translation from a member of the forum and the greek.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από maddoctor: “Όταν παραλάβω θέλω να δω πως μπορώ να περάσω ελληνικά παραμύθια μέσα.... ” Θα τον χακάρουμε και θα βάλουμε δικά μας mp3 μέσα !!! ” Σε μία φωτό δείχνει ότι έχει κάτι σαν σκληρό μέσα, εκτός εάν είναι το γνωστό powerbank της xiaomi. Όταν το παραλάβω θα δω. ΥΣ. Τελικά είναι powerbank forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…2f023e836cc65f21188e5f40d
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠεριμένω να μου στείλουν ένα Mitu Storyteller forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…2f023e836cc65f21188e5f40d Όταν παραλάβω θέλω να δω πως μπορώ να περάσω ελληνικά παραμύθια μέσα....
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΠαράθεση από Nickleon: “Ξέρει κανένας ποιά είναι η διαφορά του Chinese Version από την International Version? ” Συνήθως είναι το εγχειρίδιο στα αγγλικά, έχει κάποια πιστοποίηση και αυτό. Εκτός εάν γράφει κάτι άλλο στο μαγαζί.
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από maddoctor: “Μου απάντησαν από το Banggood ότι εάν δεν τα παραλάβω μέχρι τις 30/11, θα μου τα ξαναστείλουν. Τουλάχιστον σε αυτό ξέρω ότι πάντα είναι σωστοί και ποτέ δεν πρόκειται να χάσω. Μία φορά μόνο δεν έχω παραλάβει και μου την ξαναστείλανε χωρίς πρόβλημα. Γι' αυτό το προτιμώ το μαγαζί. Απλώς τώρα με χάλασαν οι Σεϋχέλλες. ” εσένα σου απαντάνε λόγω του ότι είσαι vip....εμένα, όσα γ@μ@σταυρίδια και να ρίξω, έρχεται αυτοματοποιημένο μήνυμα.από τις 4/11/2016 ξε…
-
Παράθεση από bartolino10: “the new version 1.1.3 its in ENGLISH!!!!!! B10 ” Yes you are correct. I didn't find any chinese in the main strings.xml.
-
Μου απάντησαν από το Banggood ότι εάν δεν τα παραλάβω μέχρι τις 30/11, θα μου τα ξαναστείλουν. Τουλάχιστον σε αυτό ξέρω ότι πάντα είναι σωστοί και ποτέ δεν πρόκειται να χάσω. Μία φορά μόνο δεν έχω παραλάβει και μου την ξαναστείλανε χωρίς πρόβλημα. Γι' αυτό το προτιμώ το μαγαζί. Απλώς τώρα με χάλασαν οι Σεϋχέλλες.
-
Παράθεση από ASXETOSSS: “Στο δικό μου RN2 με gkalen STABLE Hermes THUNDER MiUi V8.0.1.0 δουλεύει κανονικά με γρήγορο διπλό πάτημα, και μάλιστα απ' ό,τι παρατήρησα με τη ρύθμιση ''Αφύπνιση με τα πλήκτρα έντασης'' στο OFF! ” Τελικά αυτό ήταν η λύση...με πολύ γρήγορο διπλό πάτημα, δούλεψε και σε μένα, με κλειδωμένη, απενεργοποιημένη κεντρική οθόνη!
-
Παράθεση από zananiro: “Εγώ με Σεϋχέλλες παρέλαβα σήμερα, send item ήταν 27/10, οπότε λογικά όπου να ναι θα φανεί και το δικό σου, θα βόσκει κάπου στο αεροδρόμιο . Ήταν να παραλάβω χτες γιατί το tracking έγραφε ειδοποίηση, αλλά ο ταχυδρόμος δεν άφησε καν ειδοποίηση, πάλι καλά που το είχα δει από το tracking. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Εμένα όμως είναι shipped 21/10 και sent abroad 22/10, 5 ημέρες πριν το δικό σου.....και δεν υπάρχει πουθενά ενημέρωση ότι έφτασε Ελλάδα ή κάτι!
-
Στο note pro έχω δύο προβλήματα 1. Το άλμπουμ δεν κάνει upload φωτογραφία πουθενά. Ούτε στο φόρουμ, ούτε στο skype πχ... Ανεβάζει σαν αρχείο με κάποιο file manager μόνο. 2. Δεν μου δουλεύει με δύο φορές το volume down να ενεργοποιεί την κάμερα, ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή. Άκυρο...θέλει τελικά πολύ γρήγορο διπλό πάτημα!