Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχει πρόβλημα τελευταία το Banggood, κάτι δεν πάει καλά με τις αποστολές του ” Σαν user είμαι vip στο Banggood. Χθες καθόμουν 2 ώρες να γράψω στο igeekphone για το black friday και το mi5 που το δίνει σε καλή τιμή παρεπιπτόντος. Εχω τόσες παραγγελίες που η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χάσει καμία και μόνο 2-3 έχουν αργήσει. Τώρα γιατί μου τα χαλάει...!?
-
Παράθεση από demakhs: “Τι είναι αυτό το email reminder? Μιλάς για την εταιρία με κατάληξη ch (τσου), δεν κατάλαβα... Αυτό που μήνυμα tracking information που γραψα, σημαίνει ότι έχει απογειωθεί το πακέτο και περιμένουμε να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος, καλά έχω καταλάβει?? ” Έστειλα μήνυμα στο Banggood ότι παρακολουθώ και δεν βλέπω αλλαγή στην παραγγελία μου...
-
Έστειλα πάντως και νέο email reminder, γιατί εγώ τα παράγγειλα για να μου έρθουν πριν τα Χριστούγεννα. Εντάξει, άμεσα δεν φταίει το Banggood εάν η άλλη εταιρεία δεν κάνει σωστά την δουλειά της, αλλά έμμεσα φταίει που την διάλεξε. Βέβαια εγώ ταλαιπωρούμαι, προβλέπω να μου τα ξαναστέλνουν και να χρεώνονται διπλά και εκεί που πήγαν να γλυτώσουν λεφτά, γιατί είμαι σίγουρος ότι γι' αυτό την διάλεξαν, θα πληρώσουν περισσότερο! Η πλάκα είναι ότι παραγγελία που έκανα την ίδια μέρα στο Banggood χωρίς tra…
-
Παράθεση από pechr: “Παιδιά αυτό που με κουράζει στα topics του enmiui είναι ότι έχουν γεμίσει τόσα μετάλια που βλέπέις ένα ποστ να περιέχει ένα απλό thank you και να πιάνει μισή σελίδα επειδή πρέπει να αλφαδιαστούν 100 μετάλλια κάτω απο το προφίλ του. Πραγματικά είναι για γέλια η κατάσταση Ένα χαρακτηριστικό και ακραίο παράδειγμα εδώ >> feds64 Super moderator ” Υπόψιν αυτά τα γλυτώνεις εάν μπαίνεις από το κινητό.
-
Καλό είναι ν'αρχίσετε να ποστάρετε στο en.miui, όχι όμως όπως κάνει πάνω από το 50% ένα yes, yeah, κτλ. Μπορείτε να βρείτε ωραία θέματα δίπλα, όπου μπορείτε να συμμετέχετε και να επεκτείνεται τις γνώσεις σας και μετά να τις μεταφέρετε και εδώ ή και το ανάποδο. Κάτι που αναφέρατε εδώ και ήταν χρήσιμο, να το πείτε και δίπλα.
-
To be honest never had enough time to decompile and search a classes.dex. I guess for a plugin could be easy, but for example the main app, mi home apk, the strings.xml only contains about 3500 lines of code, in every language. And I support more than 10 apps + plugins of mi home, when I find time from my real life.... It is good to know that there is someone to know how to work with apps, as any help is good to have. Will try the next days to upload the strings.xml of all the apps I support and…
-
Λογικά των τελευταίων 10 ημερών υπάρχουν στο mi band 1s. Για πιο παλιά, μόνο εάν έχουν γίνει upload στο mi λογαριασμό σου και τα επαναφέρει. Έκανες αποσύνδεση όταν πήγες από το ένα στο άλλο?
-
They should be the same. Try reseting amazfit or mi fit.
-
Παράθεση από bc1977: “Hi maddoctor, first of all, thanks for your hard work. My question is: If i provide you a strings.xml in french, will you accept to integrate it in your apk? Thanks in advance. Have a nice day. Ben ” Of course and I will. Send it to my email maddoctor@xiaomi-miui.gr to intergate it.
-
Παράθεση από Scorpion311: “Καλημέρα σας! έχω κάνει παραγγελία από το geekBuying στις 8/11 ενός mi5s. Ακόμη δεν έχουν στείλει καν το πακέτο, ήρθε ένα mail που έλεγε ότι έστειλαν την θήκη μόνη της και η συσκευή θα σταλεί σε δεύτερο χρόνο επειδή είναι σε άλλη αποθήκη. Δεν απαντάνε ούτε σε mail ούτε στο live chat.Να αρχίσω να ανησυχώ ή όλο αυτό γίνεται λόγο black friday? ” Όλα τα μαγαζιά αυτή την περίοδο είχαν την 11.11. Τώρα έρχεται και το black friday....γενικώς θα γίνεται χαμός από τις παραγγελίε…
-
Παράθεση από Guiro: “Hello, I successfully decompiled my APK with jbart and translated it in french with google for started. I have not found how compiled with jbart is it possible to do with this software? ” Unfortunately for Mi smart Home no. Jbart works ok decompile/compile with all xiaomi programs, except mi smart home and amazfit. I do it with Apk Editor Pro on my mobile
-
Take notice that you might need the latest version to connect your amazfit smartwatch, as there appeared for the first time the device. Also will add the latest strings.xml at the first post for translation forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23723/