Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από Guiro: “Hello, Sorry for my English I translate with google. I would like to translate in English the plugin MI ROBOT VACUUM, but I do not know how to proceed. Once the APK is extracted, I can not find the files to translate. Here is the plugin, here someone could help me. plugin_xiaomi_mi_robot_vacuum.zip cordially ” Try with jbart to decompile the file. Inside you search for the folder res/values and you search for strings.xml and arrays.xml. The first must be translated for sure …
-
Έρχεται το MIUI 9!
ΜήνυμαΑπ' ότι φαίνεται το miui 9 έρχεται στο mi5! Xiaomi MI5 Launched Android 7.0 Beta Test to Prove MIUI 9 on the Way
-
Θα πάνε λίγο πίσω καθότι από το πρωί είμαι με πυρετό και εικόνα γαστρεντερίτιδας...
-
Αύριο θα σας έχω έτοιμη την ελληνική, για να πιάσω μετά την Yi Home.
-
Παράθεση από fespafer: “¡Hola a todos!. Soy de España y estoy dispuesto a traducir strings.xml al español. Estaba disponible en la primera página, pero ahora se ha ido. ¿Dónde puedo donload lo envía?. gracias ” Hello. Please write in english, I don't understand spanish. Thank you
-
Excellent review as always @mitch002 ! Can you please take some photos in the dark, where usually is the weakness with all xiaomi mobiles!? I want to buy this version 6/128 and till now I haven't seen anything discouraging. Thank you
-
Παράθεση από zananiro: “Τι το μελετουσαμε! Σε διπλανό φόρουμ αναφέρει παιδί για τελωνείο με Σεϋχέλλες ποστ σήμερα. Άρα είναι γενικό το κακό. Πάμε για τρέλες! Μήπως @maddoctor είναι καλύτερα να χαθούν τα δέματα μας? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edit: False alarm! Με Σεϋχέλλες πέρασε κανονικά το δέμα χωρίς παρατράγουδα, λάθος κατάλαβα. Κομπλέ είμαστε. Αναβάλλονται προς το παρόν οι τρέλες! ” Και να περάσει τελωνείο, 25$ έχω πληρώσει, οπότε δεν πληρώνω τίποτα. Το θέμα είναι να έρθει. Θα…
-
Παράθεση από zananiro: “Το αστείο είναι με αυτή τη μεταφορική να κάτσει και τελωνείο με αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες. Τότε είπαμε, θα πάμε για τρέλες, θα τρελαθούμε τελείως. @maddoctor πόσες ημέρες έχεις που περιμένεις από την αποστολή? Συνήθως τα παιδιά που παρέλαβαν έκανε 30 ημέρες, εγώ τις πλησιάζω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” 24 ημέρες μετράει το πρόγραμμα. Το θέμα είναι ότι μπαίνοντας το δέμα στο Ελ. Βενιζέλος, έπρεπε να σκαναριστεί και να ενημερωθεί. Άρα δεν έχε…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΕγώ την έχω βάλει στο γραφείο του μικρού. Είναι πολύ καλή λάμπα. Την άλλη δεν την έχω, οπότε δεν ξέρω.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από astan1990: “Μιας και τωρα που τα φτυσε το mi3 μου, bootloopαροντας αλυπητα, ειπα να δωσω αλλη μια ευκαιρια στη xiaomi βλεποντας κατι flashsales στο gearbest. Το διλημμα το εξης: mi desk lamp ή philips eyecare; Απο ό,τι θυμαμαι ειστε καποιοι που εχετε και τα δυο. ” Για την desk lamp έχω φτιάξει παρουσίαση, ψάχτη στο φόρουμ.
-
Just uploaded the latest version of the app, 1.1.2. The language limitations are still the same and will continue like that, till Xiaomi releases an official translation of the app I guess.
-
Όχι, δεν έχει IR. Μόνο στο mi4 θα το βρεις.
-
Άψογη η Xtrv σε Note Pro, Mi3, Note 4 και η Gtv στο Note 4G. Το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι στο mi3 θέλει πολύ ώρα για να εγκατασταθεί η xtrv, ενώ στ' άλλα μπαίνει αέρας!
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΌτι και εάν συνδέσεις πάνω του? Ασύρματα και εσύρματα? Το QoS το είδες?
-
Όχι δεν γίνεται.