Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Ωραίο review, μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι το αρνητικό. Κανά τεστ αντοχής ίσως, αλλά και πάλι σε θήκη με φιλμ προστασίας θα το έχω...

• Παράθεση από anexitilos: “να ρωτήσω κάτι μιας και δεν έχω ακόμα την συσκευή στα χέρια μου. Η μεταφρασμένη εφαρμογή δίνει κανονικά τα updates στο miband2 ή δεν έχει να κάνει κάτι με τη μετάφραση? Ομοίως όταν έχουμε εγκατεστημένη την μεταφρασμένη εφαρμογή (και άρα βρισκόμαστε μια-δυο εκδόσεις πίσω από την τελευταία κινέζικη) θα δίνει τα τελευταία updates στο miband και αν ναι θα συνεργάζονται ομαλά τηλέφωνο-band? ” Το mi band θέλει απαραίτητα το mi fit, όχι το smart home. Ναι θα παίρνει όλα τα upd…

• Παράθεση από spideman3: “@maddoctor Δεν το συζητάμε τα καλούδια της Miui και ιδίως της V8 δεν τα έχει καμιά rom. Άντε η apple με το IOS. Απλά χθες είπα να την δοκιμάσω. Και να ανεβάσω από το λειτουργικό screenshot. ” Μωρέ εσύ καλά έκανες....εγώ είμαι παράξενος και θέλω και τα φρου φρου της MIUI. Τι να κάνουμε...τώρα στα γεράματα καλόμαθε η γριά στα σύκα

• XiaomiΜΑΝΙΑ

maddoctor - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Έτσι αριβώς! Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται καλά... Και το δικό μου το awei a990bl έτσι είναι. Άλλωστε αν δεν είχε καλώδιο θα έπρεπε το κάθε ακουστικό να είναι ξέχωρο, σαν να λέμε 2 bluetooth ουσιαστικά... ” Πάντως στα 30$ που τα έχει το banggood δεν είναι άσχημη τιμή. Εντωμεταξύ διάβαζα στο neakiniton.blogspot ότι η xiaomi έβγαλε και νέα ακουστικά bt σαν αυτό που έχω, youth edition.

• YI HOME CAM BLACK INTERNATIONAL VERSION

maddoctor - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από Agent_92: “μας κλεψανε την προηγούμενη βδομάδα και σκέφτομαι να βάλω μια κάμερα για να βλέπω τι γίνεται μπροστά στο σπίτι. αξίζει αυτή εδώ ή τις νυχτερινές ώρες κυρίως που την θέλω δεν θα βλέπω τίποτα? ” Καλύτερα βάλε την 360. Αυτή είναι για μέσα στο σπίτι κυρίως. Η 360 είναι για ασφάλεια.

• Δεν λέω καλό είναι να έχεις 7, αλλά στην CM λείπει η τσαχπινιά της miui (γραφικό περιβάλλον)...

• XiaomiΜΑΝΙΑ

maddoctor - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ναι αλλά πως είναι wireless αφού έχει σύρμα? ” Μπορεί να είναι όπως τα syllable που έχω παρουσιάσει. Έχουν καλώδιο μεταξύ τους, αλλά είναι ασύρματα

• Σήμερα το miwifi μου έβγαλε μία διαφήμιση να πάρω το wifi 3(!?). Την έβγαλε σε κανένα άλλο? e22a.com/h.Ycavr2?cv=AAWAVSNp&sm=9ba5c9 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23280/

• About Mi Note Pro...

maddoctor - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Φτωχή η κοινότητα των κατόχων Mi Note Pro , πιθανόν επειδή είμαστε λίγοι ή και ακόμα επειδή δεν παρουσιάζουν προβλήματα σαν κάποια άλλα ..... δεν λέμε ποιά . Για να πρόσθέσουμε λίγη κίνηση , δευτερευούσης σημασίας θέμα , αλλά μήπως κανείς ...... γνωρίζει ή έχει ασχοληθεί . Υπάρχει κανένα "κολπάκι" , να μεταφέρουμε από το Α κινητό στο Β , Θέμα ή και Εικονίδιο ? ” Ότι είναι η κατηγορία με την λιγότερη κίνηση, θα συμφωνήσω. Λίγοι δεν είμαστε, σίγουρα. Τώρα για την μεταφορά, υπ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Αυτό δεν το ξέρω. Λογικά κάπως μπορείς να πάρεις backup, δες το στη σελίδα που περνάς το νέο firmware.

• Παράθεση από blyx21: “is there a mi plugin mini in english? ” For what exactly!? Mini wifi?

• Παράθεση από leros2004: “Με πρόλαβες !! Το γύρισα στο 36 και όλα μια χαρά πλέον για το κινητό μου! Κατάφερα και γύρισα το ZTE σε bridge mode και όλα μια χαρά ! Το μόνο που με ψιλοχάλασε είναι στο repeater ότι υποστηρίζει μόνο 2.4GHz forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23191/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23192/ Ερωτήσεις για την εφαρμογή: Υπάρχει περίπτωση να μεταφράσεις τις κινέζικες περιγραφές για το είδος της συσκευής (Στην αγγλική εκδοση γράφει: tvbox, pad, phone, camera …

• Παράθεση από leros2004: “Παράθεση από sakis112: “Οι οδηγίες είναι στην πρώτη σελίδα. Σε μένα, σύνδεση ΟΤΕ, έβαλα ένα καλώδιο ethernet, τίποτα παραπάνω. ( Το είχα κάνει και bridge mode,, αλλά δεν χρειάζεται). Κατέβασε την εφαρμογή για το κινητό στα Ελληνικά,. Ή,,, στα Αγγλικά από το play store. ” Αυτό έκανα και εγώ, έκλεισα το wifi και το σύνδεσα με ένα καλώδιο ethernet, μετά ακολούθησα τις οδηγίες της 1ης σελίδας και όλα καλα. Θα ήθελα όμως να κάνω bridge mode το ZTE έτσι ώστε να μην παρεμβάλλετ…

• Εμφανίστηκε και στο ΤΕΕΝΑ η φθηνή έκδοση του Note 2 με την επίπεδη οθόνη Xiaomi MI Note 2 Flat Screen Edition First Unveiled at TENAA

• Απ' ότι φαίνεται κυκλοφορεί ήδη beta έκδοση της 9 και έχει φτάσει στην 9.10.13 s0-6.jpg MIUI 9 Beta Version Based on Android7.1 Kick-Starts !

• Ωραίο βίντεο, ωραία κάμερα, εντάξει καταλάβαμε ότι είναι samsung fan, προχωράμε στην παραγγελία όταν το φέρουν...

• Εκτός από εμένα και τον @caeser , έχει βάλει κανείς άλλος την νέα xtrv στο note pro του!? Είναι σημαντικό να μάθουμε πως αντέδρασε το κινητό για να δούμε εάν θέλει ακόμα διόρθωση ή όχι!?