Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Για κάποιο περίεργο λόγο, μέσα σε μία ώρα μου έχει κάνει 2 φορές soft reboot το Mi5S Plus, με την τελευταία ROM. Περίεργο.... Ξέρει κανείς εάν μπορώ κάπως να δω κάπου σε log, τι το προκαλεί?

• Παράθεση από geoanto555: “Αναφέρομαι σε αυτό το μήνυμα ” Αυτό ήταν πριν 2 ρομ, εάν θυμάμαι καλά. Έκτοτε δεν ξαναεμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα.

• Xiaomi R1D router

maddoctor - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από acme: “ΟΚ μια χαρά έβαλα και βλέπω τον σκληρό δικτυακά στο desktop. Ερώτηση για το torrent. όσες φορές έβαλα από το κινητό μέσω της εφαρμογής να κατεβάσει ένα αρχείο, σερνόοοοοοοτανε!!!!! το ίδιο torrent από μtorrent, το πήγε σφαίρα. γιατί; (φυσικά στις δοκιμές δεν έτρεχε κάτι άλλο για να τρώει bandwith.) ” Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως τρέχει ο torrent client. Εμένα πάντως 1-2 φορές που είχα δοκιμάσει παλιότερα, κατέβαιναν μια χαρά. Υπόψιν μόνο, όαν κατεβάσει το αρχείο, σταματάει …

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από tasos17: “το mi band μου εκανε νερα οταν το εβαλα να φορτισει στο πισι εβγαινε συνεχομενα το εικονιδιο της μπαταριας σαν να εκανα το ρευμα απο το usb ον/οφφ συνεχεια... τελικα ανγκαστηκα να το ναλω στο powerbank και εκει το εκνα κανα 2 φορες και μετα φορτισε επισης κατι διαβασα οτι η ελληνικη εκδοση ειναι πιο μπροστα στο mi market πως το βαζω;; και να ρωτησω κατι ακομη γιατι υπαρχει ο περιορισμος στις 5 εφαρμογες για την ειδοποιηση;;; αναγκαστικά βαζω το mi bandage για να εχω ολες τ…

• Κάθε μέρα στις 00:00 μηδενίζει.

• Ουσιαστικά με το wifi υπάρχουν φορές που αποσυνδέεται μόνο του, αλλά το έχω δει μόνο σπίτι και μόνο στα 5GHz, οπότε παίζει να είναι πρόβλημα και του ρούτερ.

• Xiaomi box 3

maddoctor - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από daksaopoulos: “Παράθεση από maddoctor: “Καλησπέρα. Βάλτο σε παρακαλώ στις αγγελίες.Ευχαριστώ ” Φυσικά αλλά που είναι οι αγγελίες γιατι δεν μπορώ να τις βρώ με τίποτα.. ” xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Category/

• Παράθεση από captnemo: “Παράθεση από captnemo: “Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε την φωτεινότητα ή κάτι άλλο που μπορεί να γίνει, για να φαίνονται οι ενδείξεις σε εξωτερικό χώρο με ήλιο? Μιλάμε δεν βλέπεις τίποτα!! ” Εδώ υπάρχει κάποια λύση? ” Όχι, δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει.

• Όπως έχω πει...ότι εφαρμογή και να βάλετε, θα κατεβάσει το τελευταίο. Μόνο η εφαρμογή του downgrade κατεβάζει συγκεκριμένη έκδοση.

• Πρέπει να βλέπεις firmware 1.0.1.47 στο mi band. Τ' αλλα είναι της εφαρμογής.

• Παράθεση από stratosm: “Δεν πρεπει να ειναι το λουρακι Μαντ...το περιεργο ειναι πως οταν το πηρα ειχε τον αλγοριθμο (?) χ.χ.39 κι ενω εκανε αναβαθμισεις δεν αλλαξε ποτε ..παρεμεινε σ αυτον τον αλγοριθμο...μιλαω με την εφαρμογη του playstore...δουλευε η μετρηση παλμων...μπορω να κανω downgrade? ” Δεν έχεις να χάσεις τίποτα....αλλά όταν θα βάλεις κάποια εφαρμογή, θα σου κατεβάσει το τελευταίο.

• Παράθεση από Gorgolemis: “Καλησπέρα. Θα τα πάρω απο την αρχή για να καταλάβεις τι γίνεται. Μου ήρθε η συσκευή την άνοιξα και δούλευε κανονικά. Κατέβασα την εφαρμογή ΜiFit από το playstore και συνδέθηκε επιτυχώς,το δούλεψα λίγο (10 λεπτά) και μετά κατέβασα την εφαρμογή την δικιά σου 2.4.1 ,απεγκατέστησα αυτή του playstore και εγκατέστησα την δικιά σου. Έκανε δύο αναβαθμίσεις στο filmware και ήταν επιτυχής. Την επόμενο πρωί η συσκευή ήταν νεκρή,υπέθεσα ότι τελείωσε η μπαταρία του παρόλο που ειχε 7…

• Παράθεση από stratosm: “Ναι βλεπω πρασινο φωτακι...οσο για το σφιξιμο περναει ενα δαχτυλο απο κατω ” Λίγο πιο σφιγκτά... Παράθεση από martzicadespell: “Πάντως αυτό με την ειδοποίηση τι είναι (των κλησεων και των μηνυμάτων); Στην τελευταια stable που εχω στο redmi 1s μια χαρα λαλαει, μονο στο redmi note 3 (dev τελευταια) δεν.. Παίζει να είναι bug της ρομ;; Έχω πειράξει τα πάντα! Μέχρι και τις ρυθμίσεις ασφαλείας. ” Δες στις ρυθμίσεις- πρόσθετες ρυθμίσεις - Ασφάλεια & απόρρητο - Πρόσβαση στις ειδο…

• Παράθεση από martzicadespell: “Την απεγκατέστησα και την εγκατεστησα μετα αλλα τιποτα.. επισης δεν βλεοω ειδοποιηση στο band απο εισερχομενη κληση και μηνυμα.. ενω απο messenger κτλ ολα κομπλέ Edit! Ενώ όλα ήταν κομπλέ προσπάθησα να βάλω την ελληνική, την έβαλα αλλά ήταν σαν να έκανε φορματ και άλλα δείχνει το Mi band αλλά το Mi fit EDIT 2! Ολα νομιζα οτι ειναι κομπλε.. δεν ξερω αν πραγματικα ηταν, εχω κανει τοσες φορες downgrade, εχω περασει τις εφαρμογες του @maddoctor αλλα αυτο οτι ξερει ξερε…

• Xiaomi box 3

maddoctor - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από daksaopoulos: “Καλησπέρα, οποιος ενδιαφέρεται πουλαω το δικό μου, Μι box3s chinese version 50 ευρώ με δικά μου μεταφορικά, ολοκαινουριο μολις χθες το παρέλαβα, πωλείται λόγο αγοράς apple tv. Οποιος ενδιαφέρεται ινμποξ.. ” Καλησπέρα. Βάλτο σε παρακαλώ στις αγγελίες. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα. Ποια εφαρμογή έχεις βάλει, την δικιά μου ή από το playstore? Όταν το βάζεις να φορτίσει, δείχνει κάτι στην οθόνη του? Το κινητό βρίσκει καθόλου την συσκευή? Δοκίμασες να έχεις ανοικτή την εφαρμογή, να κλείσεις το ΒΤ για 2 λεπτά, να το ανοίξεις μετά και να δεις εάν συνδέεται? Επίσης έχουν πει ότι εάν το βάλεις στο ψυγείο για 5-10 λεπτά, μερικές φορές ξεκολλάει και λειτουργεί μετά όταν μπρικάρει. Το άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις και downgrade στο firmware μήπως και το δ…

• Έπρεπε να τρέξω πρώτα την εφαρμογή και μετά να τρέξω τις εφαρμογές. Τώρα είμαι οκ

• Παράθεση από MIUI_ART: “Προχώρησες στην εγκατάστασή του μέσα από το εικονίδιο που σου έβγαλε στην οθόνη ? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34836/ Δεν είμαι root. Πρέπει να κατεβάσω/προσθέσω κάποιο module!?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• @MIUI_ART η σημερινή ρομ έχει πρόβλημα στο mi5s plus. Το magisk εγκαταστάθηκε μια χαρά, αλλά εγώ δεν είμαι root! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34832/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34833/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34834/