Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ορίστε και μετά την χθεσινοβραδυνή πρώτη εγκατάσταση της νέας XTRV, πως φάνηκε στην μπαταρία του note pro forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23043/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23044/ Νομίζω πήγε καλύτερα...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Καλησπέρα! Φοράω στο κινητό την 6.10.27,προσπαθω να περάσω την "καινούρια" xtrv 6.10.27 και μου βγάζει σφάλμα, ότι η rom που προσπαθώ να φλασαρω προορίζεται για το libra... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχει γίνει λάθος στο script. Το ανέφερε ο gkalen. Θα βγει νέα
-
Παράθεση από thanag7: “Για το MI-4c η XTRV beta εως τωρα εχω παρατηρησει τα εξης: 1. Facebook και Messenger δεν ανοιγουν και κρασαρουν 2. Δεδομενα και wifi σερνονται Εκανα cache + dalvik παλι τα ιδια. Καμία ιδεα? ” Για facebook+messenger όσοι έχετε πρόβλημα στην beta, δοκιμάστε την λύση που προτείνω (καθαρισμός της cache των προγραμμάτων). Κοιτάνε οι υπεύθυνοι να δούνε τι μπορεί να φταίει.
-
Παράθεση από gkalen: “@maddoctor Για τσεκαρε καλά , αναφέρθηκε κρασάρισμα σε facebook και σε messenger ... Τα υπόλοιπα που λες ενδιαφέροντα .. ” Αυτό το αντιμετωπίζω 3 ρομ τώρα. Το έχω γράψει και παλιότερα. Δεν θυμάμαι εάν το βλέπω μόνο στις δικές σου ρομ ή σε όλες. Εμένα δεν κρασάρει, δεν κάνει log-in. Η λύση που έχω βρει είναι να καθαρίζω την cache του προγράμματος, οπότε μου ζητάςι τα στοιχεία από την αρχή για να κάνω log-in και φτιάχνει μέχρι την επόμενη ρομ όχι reboot. ΥΣ. Τελικά ο messenge…
-
Παράθεση από gkalen: “@maddoctor Τσεκαρε τη , το ότι μπήκε γρήγορα ίσως κάνει κάποια προβλήματα , θα φτιαχτούν όλα όμως ... ” Η υαχύτητα ανταπόκρισης του κινητού έχει τουλάχιστον τριπλασιαστεί. Έχω τρέξει κάμποσα προγράμματα να δω εάν θα κολλήσει κάπου και παραμένει το ίδιο γρήγορο. Αισθάνομαι ότι έχω ένα άλλο κινητό! Φανταστικό! Και έχει και τις καθημερινές ταπετσαρίες βλέπω! Μπράβο !!!
-
Παράθεση από gkalen: “@maddoctor Ασ'το , έκανα λαλακια , ξέχασα ν'αλλαξω το script και μπήκε του Libra ... ΑΚΥΡΗ Ή ΡΟΜ ΓΙΑ ΤΟ Leo... Θα ανέβει ξανά σωστή ... ” Μπήκε γρήγορα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23013/
-
Παράθεση από pasific: “Καλησπερα παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα με το mi band 2 με το παλιό εφτανα κάθε μέρα κοντά στα 18000 -με 20000 βηματα με το νέο ούτε 8000 υπάρχει πρόβλημα με το νέο ή το παλιο είχε .. ” Το θέμα είναι πιο μετρούσε τα εικονικά βήματα. Το νέο έχει καλύτερο αλγόριθμο, δεν ξεγελιέται εύκολα. Το παλιό πληκτρολογούσες και έγραφε βήματα με την μία
-
@MIUI_ART δεν γίνεται εγκατάσταση η XTRVbeta. Με το που ξεκινάει η εγκατάσταση βγάζει μήνυμα λάθους. Πήρα printscreen μέσα από το twrp αλλά που το αποθηκεύει να το βρω να το βάλω εδώ!? Το βρήκα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22998/ Έχει ανέβει λάθος αρχείο. Ανέβηκε Libra, όχι Leo
-
Παράθεση από anexitilos: “γεια χαρα Υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσουμε και εμεις στην μετάφραση? να κάνουμε τίποτα "λάντζα" αν υπάρχει κάτι τόσο απλό στην διαδικασία ” Ουσιαστικά πρέπει να βρω χρόνο να δω πως θα οργανώσω τον χρόνο μου και πως θα μπορώ να μοιράσω κάπως την δουλειά, γιατί αυτή την στιγμή υποστηρίζω 11 εφαρμογές και καμιά 20αριά plugin και μόνος μου πια δεν μπορώ. Μόλις βρω χρόνο και το σκεφτώ θα σας πω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάντε χρήση των συνδέσμων του androidfilehost...Θα διορθωθούν όλα καθώς πρέπει να φτιάξουμε και νέα mails για για τις XTV ... ” Δημήτρη από androidfilehost αυτή την ημερομηνία έπρεπε να βλέπουμε!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22992/
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμες οι πρώτες XTRVbeta1 για τις παρακάτω συσκευές... Mi Note PRO (leo) Mi-4S (Aqua) Mi-4C (Libra) Μπορείτε να τις κατεβάσετε από τους συνδέσμους που θα βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. Αν έχετε μία από τις τελευταίες GTV ή THUNDER ROM, απλά κάνετε Flash μέσα από το TWWRP Recovery χωρίς να χρειάζεται Factory Reset.” Όταν πάω να κατεβάσω την XTRV από τον server, μου βγάζει μήνυμα λάθους το κινητό. Κατεβα…
-
Έβαλα και εγώ την XTRV στο Mi3 χωρίς πρόβλημα. Άντε να βγει και για τ' άλλα κινητά!
-
Παράθεση από Maronbil: “Έβαλα την πρώτη, αλλά ούτε σε αυτήν εχω επιλογή στα εικονίδια. ” Τα εικονίδια έχω πει είναι fix. Οι εφαρμογές αυτές απλώς συσχετίζουν με ότι εφαρμογή θέλουμε με τα συγκεκριμένα εικονίδια που υπάρχουν.