Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από soupis88: “Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω. Σημερα το παρελαβα κι εγω απλα εχω τσεκαρει το messenger και το skype για να ειδοποιουμε απο τις εψαρμογες και οτα μου ερχεται μηνυμα δεν με ειδοποιει ενω ειναι ενεργες οι ειδοποιεισεις στβν εφαρμογη Mifit. Καποια βοηθεια; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από soupis88: “Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω. Σημερα το παρελαβα κι εγω απλα εχω τσεκαρει το messenger και το skype για να ειδοποιουμε απο τις εψαρμογες και οτα …
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΝομίζω με το usb. Το ένα δεν έχει.
-
Περίεργη ενημέρωση..
ΜήνυμαΘέλει να πατήσεις στο Περισσότερα στις εφαρμογές για να το δεις λίγο πιο κάτω. Υποθέτω κάτι μπερδεύεται το playstore, γιατί η εφαρμογή είναι για παραγγελίες online.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Πηρα το nvidia shield απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ουτε απο γραφικα ουτε απο voice search ουτε απο τιποτα..... ” Το θέμα είναι ότι είναι πανάκριβο! Στο ebay το είχα δει στα 250€. Δεν λέω είναι φοβερό, αλλά και τα 250€ επίσης!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μου ηρθε ιδέα. Να φτιάξω ενα ασφαλιστηριο πρόγραμμα για xiaomi και να σας το πουλάω.. Με 40 το χρόνο καλά ειναι; Ψηνεστε; ” Έχει η Πειραιώς για κινητό, τσάντα, πορτοφόλι, κτλ....
-
Παράθεση από dnomikos: “Τελικά είναι μήνυμα από το Google Play. Οπότε λογικό φαίνεται να σε ειδοποιεί για εφαρμογές που δεν έχουν την υπογραφή του google market όπως ίσως το Yi Home αν το έχεις κατεβάσει από Mi app store ” Και έχει δικό μου compile signature...
-
Είναι η δεύτερη φορά που το βλέπω. Την πρώτη φορά ήταν για άλλη εφαρμογή. Ναι ξαφνικά το πέταξε. Ετρεξα το antivirus....καθαρό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22798/ Επίσης τώρα βλέπω είναι στ' αγγλικά
-
Τι είναι αυτά τα καινούργια κόλπα της τελευταίας ρομ!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22796/
-
Παράθεση από knight666: “@maddoctor Μου έχουν πει πολλοί ότι οι θήκες με μεταλλικό πλαίσιο κόβουν την εμβέλεια του σήματος. Έχεις δει κάτι τέτοιο; ” Με την συγκεκριμένη δεν είχα πρόβλημα. Απλώς ήταν δύσκολο το touch της οθόνης
-
Παράθεση από demakhs: “Με αυτήν την θήκη, αλλάζεις μοντέλο σε Redmi Tank 3 Pro!!! Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο..... ” Μάλλον δεν έχεις δει αυτή την θήκη που είχα πάρει στο Mi Note Pro -> Παρουσίαση της Lovemei Dirt/Snow/Shockproof Powerful Metal Gorilla Glass θήκης για Xiaomi Mi Note Pro Παράθεση από knight666: “Δυσάρεστα νέα για όσουν σκέφτονται να το πάρουν. Έσπασε η οθόνη μετά από πέσιμο. Xiaomi Mi MIX: Εντυπωσιακό αλλά εύθραυστο! | Techmaniacs ” Εντωμεταξύ αυτό το θέμα το είχα ήδη αναφέρ…
-
English version of the app I have translated exist. I gave the original of the latest
-
winbank
ΜήνυμαΈβαλα σήμερα το Alpha wallet που διαφημίζουν. Με το που το έτρεξα, είδα ότι είμαι root και έκλεισε Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους αρέσει το root!?
-
Γράφω....πρώτα reset την συσκευή μετά ψάχνουμε. Έχει αναφερθεί από άλλο χρήστη πιο πίσω.