Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στην επισήμανση δεν ανέφερα εσένα @knight666 ή κάποιο άλλο όνομα εάν προσέξεις, αλλά ήταν για όλους όσους ξεφύγανε, ώστε να μην τσακώνεστε άλλο. Εσείς ξέρετε ποιοι ξεφύγατε...
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από gkalen: “Εγώ προτιμώ , πρώτα install και μετά wipe cache and dalvik .. ” ποια είναι η διαφορά Γιώργο;Τι αλλάζει; ” Και εγώ έτσι κάνω. Έτσι είμαι σίγουρος ότι καθαρίζεται ότι σκουπίδια μπορεί να υπάρχουν ακόμα και από την εγκατάσταση, οπότε το κινητό ξεκινάει καθαρό!
-
Δεν θα προειδοποιήσω άλλη φορά εάν συνεχίσετε να τσακώνεστε. Εδώ είναι ένας χώρος, για να συζητήσουμε και ν' ανταλλάξουμε απόψεις, απορίες και γνώσεις. Η κάθε άποψη είναι δεκτή, αρκεί να μην είναι αντίθετη στους κανόνες του φόρουμ. Δεν είμαστε εδώ για να μοιράσουμε τίποτα.
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
ΜήνυμαΚοίτα μην γίνεται κάποιο conflict σε ip/συνδέσεις! Κάτι παίζει
-
Θα παρακαλέσω λίγο ηρεμία. Final warning.
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
ΜήνυμαΤο Mi Wifi 3 έχεις. Δεν ξέρω γιατί βλέπεις τόσο λίγα...
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
ΜήνυμαΈχεις το Mi Wifi 3 σίγουρα!? Λίγα πράγματα βλέπεις... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22651/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22652/ Για την ταχύτητα που έλεγες πριν, ότι κόβει, κοιτάς το QoS.
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
ΜήνυμαΚάνε αυτό που σου λέω μέσα από την εφαρμογή Mi Wifi για κάθε συσκευή.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22593/ Πρόσφατα απόκτησα μία ρομποτική σκούπα από το Gearbest. Συγκεκριμένα είναι η ILIFE V1. Έχω ήδη άλλη μία σκούπα από την Willeda που είναι με το πανάκι από κάτω, αλλά να πω την αλήθεια δεν μας έχει βολέψει, οπότε είναι σε κάποιο ντουλάπι αυτή την στιγμή. Έτσι ήμουν πολύ σκεπτικός στο εάν πραγματικά θα μου ήταν χρήσιμη η σκούπα. Βέβαια αυτή η σκούπα δουλεύει τελείως διαφορετικά, οπότε στο τέλος αποδείχθηκε πάρα πολύ χρήσιμη στην καθημερινή προσπάθει…
-
Πρόβλημα με το 5Ghz
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “εγώ έχω το εξής πρόβλημα όταν έχω ανοικτό το 5G και 2.5 G δεν συνδέετε η τηλεόραση μου στο ρουτερ μόλις κλεινω το 5G συνδέεται κανονικά ξέρει κάποιος κάτι ?? επίσης όταν συνδέω το mi redmi note 3 pro στο xiaomi ρουτερ κόβει ττο wifi του τηλεφώνου εντελως σαν να ειναι κλειστό ” Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο 5G για αρχή. Μπες μέσα από τον μενού μέσω chrome και βάλε ένα μικρό κανάλι και ξαναδοκίμασε. Για το κόψιμο που λες (όχι διάρροια μην μπερδευτούμε ), δες τι έχεις βάλει…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από ronin13: “Καλησπερα παιδια! Αποψε συνεδεσα το Xiaomi Router 3 που ειχα παρει πριν απο καμποσο καιρο και ολα τρεχουν υποδειγματικα! Εχω κουμπωσει πανω και εναν εξωτερικο σκληρο και το εκανα και NAS server! Εχω μια απορια μονο, αν μπορει καποιος να βοηθησει. Υπαρχει η δυνατοτητα να κατεβασω εναν client για torrents, και ολη η κινηση να γινεται απο εκει, χωρις να μενει ανοιχτος μονιμως καποιος υπολογιστης στο σπιτι? Ευχαριστω! ” Η εφαρμογή Mi Wifi έχει ενσωματωμένο client. Του λες από …
-
Παράθεση από tsopirs: “Εγώ εδώ και καιρό έχω χάσει τον mi router απο το menu του έξυπνου σπιτιού.Επίσης η λάμπες ανάβουν συνέχεια και δεν ξέρω γιατί. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάνε απεγκατάσταση όλων των εφαρμογών και ξαναπέρασέ τις από την αρχή (Mi Smart Home, Mi Wifi, Yeelight)
-
Παράθεση από Bodai: “Να βγάλει και Jenga η Xiaomi να σκίσω τα πτυχία μου, και απο εδω πάνε και άλλοι. Πιο Samsung απο Samsung πάει να γίνει .. ” Μπορεί να βγάλει Jenga που να σκανάρει με υπέρυθρες την πιο σωστή τοποθέτηση για αντικραδασμική προστασία
-
Του playstore είναι πιο παλιά συνήθως. Ότι σε βολεύει...
-
Παράθεση από pit13: “Καφετιέρα μήπως; (στον κόσμο μου εγώ). ” Τελείως όμως..... Που κολλάνε τα τουβλάκια με την καφετιέρα!?