Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “το βρήκα και εγώ αλλά πως το βάζω ? ” Το κατέβασε κάποιος σας!?
-
Στο Mi Note Pro επανήλθε το πρόβλημα με τα widget που είχε διορθωθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Τα υπόλοιπα σε λίγο...
-
Παράθεση από gravin: “la risposta è si??? can you explain me please ??? ” Yes. @geoanto555 showed you all the languages included
-
Παράθεση από famatzore: “απλα να πω οτι εκανα και ενα reset και ενα ελεγχο ενημερωσεων ” Αυτή δεν είναι ελληνική. έλεγχο ενημέρωσης πως έκανες, αφού εδώ δεν έχουμε ΟΤΑ? Αν είναι eu, θα πρέπει να δεις στο φόρουμ της eu εάν αναφέρουν πρόβλημα παρόμοιο με το δικό σου. Γνώμη μου είναι να βάλεις την ελληνική, γιατί αυτά ακούγονται σαν bugs της ρομ. Με άλλη εφαρμογή για την κάμερα δοκίμασες? Όταν λες έκανες ρεσετ, το ακριβώς εννοείς? Έχεις twrp? Δοκίμασες με clear cache dalvnik ή επαναφορά εργοστασιακ…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από akisk: “Καλησπέρα σας! Βλέπω στο Gearbest ότι βγήκε μια νέα έκδοση με Αγγλικά! Μπάς και έχετε βρει κάπου το αγγλικό firmware ώστε να το βάλουμε και τα δικά μας??? ” Αυτό μπορούσε να γίνει και στο mini εφόσον έχεις stable firmware, όχι το developers. Τι firmware έχεις? Είναι κανείς με stable να μας πει εάν γίνεται? (Μπαίνετε στον ρούτερ από τον υπολογιστή και πηγαίνετε στην σελίδα που κάνετε την αναβάθμιση του firmware. Εκεί ήταν η επιλογή στο Mini).
-
Found this at Geekbuying blog, explaining what is the watch showing on the display in all situations 1. Turn on the smart watch Long press the power button to turn on the watch. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22278/ 2. Bind Amazfit smart watch with your Android phone Download Amzfit App from the first post -> AmazFit SmartWatch App 1.1.0 (Η εφαρμογή διαχείρισης του AmazFit SmartWatch) Press the power button of Amazfit smart watch Login in to Amazfit App with your MI account or Wechat…
-
Παράθεση από disparkys: “Any idea why I can't login with my Xiaomi account? Just got the watch today ” Try reset and then login. And someother user had the same problem. Read the answers before
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από Sam: “Το νέο απόκτημα: Xiaomi Mi Max !!!! Είναι "μπαούλο" τελικα!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22261/ ” Συγχαρητήρια!
-
Παράθεση από Rukrom: “Hi! i'm interested to contribute to translate app to spanish how I can help with that? ” I'm thinking of adding the main file that needs translation of all apps I translate in the first post of each app, so if someone has time to translate it, to do so and updates to come out sooner, since now I'm alone and have to support 11 apps and about 20 plugins for mi home.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Εμφανίστηκε και Mi Mix Pro έκδοση..... ” Ναι την είδα... ολίγον "τσιμπιμένη", αλλά δεν περίμενα και "θαύματα"... (γκρινιάζω λίγο για να προετοιμαστώ και ψυχολογικά...χαχαχα!) ” Δεν ξέρω ο "γλυλούλης" πόσο θα την έχει, αλλά εάν κοιτάξεις στο Coolicool την έχει 90$ κάτω! Πάντως είναι αρκετά τσιμπημένη απ' όπου και εάν την κοιτάς!
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Αυτό είναι στις 25 Νοεμβρίου...σ' ένα μήνα από τώρα. ” Δεν είναι όλοι βιαστικοί και ανυπόμονοι γιατρέ μου, όπως ...μερικοί ...μερικοί....(ονόματα δεν λέμε...) ” Μα και εγώ έχω πει τέλη νοέμβρη θα το παραγγείλω το Mi Note 2. Θα βγει και κανά review και για να μου έρθει πριν τα χριστούγεννα.
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Dual edge οθόνη περίμενα ... Έχει! Σε απολαυστικό μαύρο το ήθελα..... Έχει. Το πισω μέρος του αρκετά ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια οπτικά το κινητό είναι πανέμορφο. Ότι περίμενα. Από εκεί κ πέρα αναμένω reviews. Τώρα για το ποια έκδοση θα επιλέξω.... Όπως είπαν κ κάποιοι παραπάνω συνήθως από τα 4gb RAM πας στα 6. Αλλά να σας πω δε με πολύ ενδιαφέρει γιατί ξεφεύγει στη τιμή , οπότε κλείνω προς την έκδοση με τα 4gb RAM που φαίνεται πιο προσιτή. Βέβαια θα περιμένω είτε …
-
Παράθεση από alnikou: “Καλημέρα @maddoctor υπάρχει ένα πρόβλημα σε εμένα πάω κανονικά την διαδρομή και βρίσκω μέσα στον φάκελο τα αρχεία : 108/4090, 116/3670, 187/3194, 262/4045, 304/2908. Εχω mikey, MiWIFI, MiFIT, Mi Home (κομπλέ, 4 θερμόμετρα, 2 ανιχνευτές πόρτας, δυο μπουτόν,) μια Yeelight,Mi Smart WiFi Socket (το οποίο μου το βγάζει κινέζικα). αυτά λοιπόν τα αρχεία που έχω εγώ δεν ταιριάζουν με αυτά που έχεις ανεβάσει. Αυτό που είναι μεταφρασμένο είναι το MiWiFi. Τώρα αν πάω στο Mi Home και …
-
Παράθεση από johnjor: “Καλησπερα.Σαν ενδιαφερομενος αλλα...χωρις το ρολοι ακομη λειστε μου καναδυο αποριες.Περναμε το μεταφρασμενο app στο τηλ. και απο εκει αλλαζουμε την γλωσσα στο ρολοι;Αφου βαλουμε το app χυμα στην συσκευη και την τρεξουμε ,καθε φορα για αναβαθμιση θα κανουμε το ιδιο; ” Η εφαρμογή είναι στα ελληνικά μόνο στο κινητό. Το ρολόι παραμένει στα κινέζικα. Θα σας βάλω όμως τι λέει ώστε όποιος το έχει να μπορεί να το χρησιμοποιεί χωρίς πρόβλημα.
-
Παράθεση από gthom: “Παιδιά καλημέρα. έχω το mi fit 2.2.1 μεταφρασμένο στα ελληνικά. Μου βγάζει το APKPure οτι έχει αναβάθμιση σε 2.2.4 . θα έχει ελληνικά αν την εγκαταστησω?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι. Η επίσημη εφαρμογή δεν υποστηρίζει τα ελληνικά. Μόνο αυτή που σας δίνω έχει ελληνικά.
-
Παράθεση από qwerssf: “Beware. AVG detected malware in Amazfit_Watch _1.1.0_Maddoctor.apk Android/GM T Rank this week: Nº 2132 Websites affected: 0 Users affected: 100 - 5,000 Affected Operating Systems: Android Android/GM T Summary Android/GM T is a malicious android app used to interrupt the normal operations of your android device and gain access to the private information you have stored in it. These kinds of threats are called Malware. Some examples of what they do are: - Steal your contact…