Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα το 2 να είναι QHD. Πάντως με αυτή την μπαταρία και την οθόνη, θα κρατάει 1 - 1.5 ημέρα χαλαρά (εμένα με όλα ενεργά και 4G γιατί στην δουλειά δεν έχει wifi, κρατάει μέχρι νωρίς το απόγευμα, δηλαδή ένα 8ωρο βγάζει). Εντωμεταξύ έβλεπα μία παρουσίαση του mi mix στο FB που έλεγε ότι επειδή είναι χωρίς περιθώριο, αν σου πέσει την έκατσες. Και τώρα κυκλοφορεί μόνο η θήκη της Mi. Το βρήκα... youtu.be/m7plA1ALkQw
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαράθεση από zoyglas: “Εαν εχει δει καπιος τη μπαντες παζει το απλο note2 ας μου πει.... Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-TL10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Mi Note 2 Global ή Mi Note 2 απλό, ιδού το ερώτημα? Εδώ γράφω συγκριτικό
-
Παράθεση από caeser: “Ουσιαστικά πρόκειται για ΙΔΙΑ τηλέφωνα με τη μεγαλύτερη διαφορά τους στη κάμερα και την ανάλυση της οθόνης...To Note2 έχει κάμερα και οθόνη με πολύ μεγαλύτερη ανάλυση και το Mi Mix είναι τηλέφωνο "concept" που σημαίνει "πειραματικό" ή "κάπως έτσι θα είναι τα τηλέφωνα στο μέλλον"... Αν θέλεις κάτι "extreme" και διαφορετικό η πρόσταση της Xiaomi είναι πλέον το Mi Mix. Αν θέλεις την καλύτερη ναυαρχίδα της αγοράς με specs ...χωρίς αντίπαλο (σχεδόν) και με τιμή "ΕΦΙΑΛΤΗ" για Sam…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από almir: “Τελικα αν καποιος αγοράσει τη μικρη έκδοση κ όχι το global version ,θα εχει πρόβλημα με το 4G η με της αλλες συχνότητες εδω στην Ελλάδα...??? ” Διάβασε το από πάνω θέμα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “Παράθεση από maddoctor: “Μίλησα με το Coolicool. Αυτοί έχουν μόνο την απλή έκδοση όχι την global, που είναι 75$ πιο φθηνή από την Global του Geekbuying. Θέλω να τα βάλω κάτω σήμερα να δω εάν πρέπει να τα δώσω τα 75$ ή όχι. Vodafone έχω, Wind δεν πάω, 4G είχα πάντα, οπότε εάν μόνο η Β20 η διαφορά, γλυτώνω 75$ που δεν είναι λίγα. ” άμα δεν σε ενδιαφέρει η μπάντα 20 δεν αξίζει να πας σε global γιατί ούτε global έχει εγγύηση στην ευρώπη ” Συμφωνώ...δεν αξίζει -> Mi Not…
-
Μετά την ανακοίνωση του Mi Note 2 και εφόσον ανακοινώθηκε ότι η ακριβή έκδοση θα υπάρχει σε δύο εκδόσεις, μία με όλες τις συχνότητες και την Β20 και μία χωρίς, επειδή ενδιαφέρομαι κιόλας να το αγοράσω, είπα να κάτσω και να φτιάξω ένα συγκριτικό μεταξύ του Mi Note Pro που έχω ήδη, τις δύο εκδόσεις του Mi Note 2 και του Mi Mix, μιας και πολλοί μπορεί να είναι ανάμεσα στα δύο καινούργια κινητά που ανακοίνωσε η Xiaomi χθες και να τους βοηθήσει η λίστα μου να διαλέξουν. Πηγή των δεδομένων ήταν το Coo…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “Δική σου η τσέπη.....σκέψου και την τυχόν μεταπωλητικη αξία και πορεψου ανάλογα Sent from my 1+1 ” Μα και το Note Pro που έχω δεν ξέρω εάν θα το πουλήσω. Εξάλλου το έχω ήδη σχεδόν 2 χρόνια. Και αυτή την στιγμή πουλιέται καινούργιο 300$, μεταχειρισμένο να το δώσω πόσο...200€!? Δεν μου πάει η καρδιά....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “Κατά την γνώμη μου εάν φτάσεις σε αυτά τα χρήματα (που είναι τρελά) δεν αξίζει η διαφορά των 75 δολαρίων, πρωτίστως η WIND αλλά και η voda στην επαρχεία την χρησιμοποιούν από πολύ έως μόνο την 20 μπάντα. Sent from my 1+1 ” Ναι αλλά εγώ μένω Αθήνα και όπου και εάν έχω πάει επαρχία, έχω ή Η+ γιατί φταίει η Vodafone (μου το έχουν επιβεβαιώσει το τεχνικό τους τμήμα) ή έχω 4G. Οπότε ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει η Β20 που όλοι πια το έχουν κάνει σημαία ενάντια στη Xiaomi και το χ…
-
ΜήνυμαΜίλησα με το Coolicool. Αυτοί έχουν μόνο την απλή έκδοση όχι την global, που είναι 75$ πιο φθηνή από την Global του Geekbuying. Θέλω να τα βάλω κάτω σήμερα να δω εάν πρέπει να τα δώσω τα 75$ ή όχι. Vodafone έχω, Wind δεν πάω, 4G είχα πάντα, οπότε εάν μόνο η Β20 η διαφορά, γλυτώνω 75$ που δεν είναι λίγα.
-
Παράθεση από caeser: “Ναι είναι πολύ πιθανό να πάμε εκεί...γιατί όχι άλλωστε???Όσο για το μαγαζί, αφού ξέρεις, έγω έχω το "κινέζο μου"... Πιστός και γλυκός, όσο κανένας...:-) ” Το 'χει φέρει να δούμε τιμές!? Στο geek πχ δεν θυμάμαι εάν το είχαν. Παρουσίαζαν και κάποιο νέο VR Headset της Xiaomi στις νέες συσκευές στο Geekbuying. Δεν είδα ν'αναφέρετε πουθενά...
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Απλώς άπαιχτο. Αλλά το 6.4 είναι λίγο μεγάλο ακόμα και για μένα με την 5.7... ” Ευτύχη τα πράγματα τελικά δεν είναι τόσο ..."μεγάλα", όσο νομίζαμε...Ρίξε μια ματιά στα νούμερα ΕΔΩ ” Λες να πάμε για mi mix 6/256!? Στο Coolicool που το είχανε με το Note 2, χτύπαγε τα 670$ (615€)!
-
Απλώς άπαιχτο. Αλλά το 6.4 είναι λίγο μεγάλο ακόμα και για μένα με την 5.7...
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Κατέβασα ένα αρχείο που λέει πρέπει να το τοποθετήσω μέσα στο ρουτερ για να γίνει στα Αγγλικά!! ξέρει κάποιος πως το κάνω αυτό ?? το αρχείο είναι το xqpc_client.exe ” Αυτό πρέπει να είναι το πρόγραμμα διαχείρισης του ρούτερ από τα Windwos. Άχρηστο κατ' εμέ πια....
-
Παράθεση από mparaxir: “Εντιτ μου ξανα έκανε reboot η beta, εκανα restore γυρισα σε αυτην την εκδοση ρομ αλλα στην gtv, παλι καλα που ειχα κρατησει back up. Αρκετα προβληματα η beta οσο αφορα το ρυζακι δεν συνιστάται ” Στο Mi3 το έχει λιώσει ο μικρός στο youtube και παιχνίδια, δεν έχω προσέξει να του έχει κάνει κάποιο πρόβλημα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “Καλά, κάνουν πλάκα με τις τιμές! Αν καταφέρουν και βρουν πελάτες με αυτές τις τιμές μεγάλη μαγκιά τους Sent from my 1+1 ” Τι περίμενες? Πάντα οι τιμές στα μαγαζιά, ειδικά σε τέτοια κινητά, είναι +100$ από την τιμή Κίνας. Θα βρουν...... Εντάξει λογικά μετά το Πάσχα οι τιμές θα έχουν γίνει πιο λογικές.
-
ΜήνυμαΚαι το Geekbuying βλέπω τα έφερε. Αποστολή σε 35 ημέρες λέει και έχει και την Global έκδοση (633.99$ την 6/128). Η έκδοση 4/64 έχει 511.99$ και η απλή 6/128 έχει 598.99$. Το θέμα είναι η ρομ στην απλή έκδοση του 6/128 λογικά θα είναι διαφορετική με την Global. Θα γίνεται όμως switch!?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Οπότε μένει να δούμε τι τιμή θα έχει και στα μαγαζιά. Από πείρας θα έλεγα τουλάχιστον 100$ (ίσως και 150$) καπέλο, οπότε μιλάμε για 513$, 587$ και 616$ ” Συμφωνώ απόλυτα! Κάπως έτσι θα είναι....ίσως και λίγο πιο ακριβό στις αρχές... ” Μπήκα στο Coolicool που αγοράζω συνήθως να δω εάν ανακοινώσανε κάτι.....666.99$ η 6/128, 573.99$ η 4/64. έπεσα κοντά στην τιμή που υπέθεσα.... Είδα βγάλανε τιμές και για το Mi Max.