Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Nikoc Matsamas: “Για την τιμη ειμαι επιφυλακτικος αλλα θυμαμαι και για το mi note 2 ειχε κυκλοφορησει μια φημη οτι θα ηταν πανακριβο. Μεχρι την επισημη παρουσιαση δεν πιστευω τιποτα. Ημουν σχεδον σιγουρος οτι και το mi note 2 θα ειχε διπλη καμερα. ” Η επίσημη παρουσίαση τελείωσε σήμερα νωρίς το μεσημέρι..!Οι τιμές ανακοινώθηκαν και επίσημα!! Η έκδοση με τα 4 GB RAM και 64 GB κοστίζει 413 δολάρια (περίπου 380 ευρώ), η έκδοση των 6 GB RAM και 128 GB κοστίζει 487 …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikoc Matsamas: “Μυθος η διπλη καμερα παρ'ολα αυτα εντυπωσιακη συσκευη. ειμαι με το mi note pro και περιμενα πως και πως το 2 για αναβαθμιση. Θα περιμενω να δω και το huawei mate 9 pro στις 3 Nοεμβρη. Αλλα μαλλον σε mi note 2 παω. Το mix ειναι λιγο περιεργη ιστορια για εμενα. ” Σίγουρα και το Huawei θα είναι εντυπωσιακό, το θέμα είναι σε τι τιμή!?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Κ την πιο φθηνή έκδοση δεν την λες απλή με 4G ram. ” 4 έχω και τώρα, τουλάχιστον εγώ. Σίγουρα δεν είναι απλή και είναι υπεραρκετή να κάνεις τα πάντα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Ίσως η Global έκδοση (που στοιχίζει 200 γουάν επιπλέον) να μας είναι περιττή... Πρέπει να το ψάξουμε... ” Ναι αλλά αυτή έχει την Β20. Επίσης καλύτερα χαρακτηριστικά.
-
Παράθεση από Liopetis: “Εγώ πάντως ψήνομαι για δημιουργία κάποιου είδους "συλλόγου" με χώρο που θα μπορούμε να μαζευόμαστε με ετήσια συνδρομή,πιστεύω ότι πολλά νέα μέλη θα έρχονται να λύνουν τις απορίες τους,και γενικά αν βρεθούν άτομα να το τρέξουν μόνο καλά θα δούμε από μιά τέτοια κίνηση. Μιά ιδέα πέταξα να υπάρχει........... ” Έχω τις αντιρρήσεις μου γι' αυτά τα δύο. Ότι κάνουμε εδώ στο φόρουμ είναι δωρεάν και με το δεύτερο κανένα νέο μέλος δεν θα ασχοληθεί με το κινητό του, θα προτιμήσει την…
-
ΜήνυμαΤελικά μιλάμε για μία συσκευή, 3 εκδόσεις. Η τιμή του μεγάλου που γλυκοκοιτάω εγώ είναι : 6GB + 128GB Special Global Edition 3499 Yuan ($516 - 474.7€), οπότε μιλάμε για 600άρα σίγουρα στα κινεζομάγαζα. Το θέμα είναι ότι βάση το άρθρο που έβλεπα και εγώ από αλλού, δεν ανακοινώσανε λέει πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή. Πάντως είναι φοβερό. Επίσης δεν έχει διπλή κάμερα τελικά που είχε κυκλοφορήσει ότι θα είχε.
-
Παράθεση από bartolino10: “Hi friends, my watch was arrived yesterday...i have used the 1.0.4.1 maddoctor version first to learn the app, after i have installated the 1.1.0 from the cinese store...All works well, and the watch has the new ROM ver. 1.1.3a with new features and a new user interface. Only the weather dosen't work! Did you know how configure it on a city outside the cina ? ...by GPS, for example? Regards, B10 ” Sorry, I don't have the watch only the app I translate. If Xiaomi wants …
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από pit13: “@Sam Εκτος απο xiaomi, έχεις άλλη μάρκα απο συσκευές; Αν βγάλει και καφετιέρα η xiaomi να με ενημερώσετε. Αλλά να φτιάχνει μόνη της τον καφέ το πρωί ” Είδα έβγαλε τσαγιέρα... img-1.jpg Xiaomi Launches Tea making Vacuum Flask with OLED Temperature Display - Gizmochina
-
Παράθεση από GEORGE13: “Οπως τα λες Τακη ηταν υπεροχα μηπως σε κουβεντα που εγινε αλλα οχι εντονη να βρεθει στανταρ σημειο συναντησης χωρος να εχουμε προσβαση σε προτζεκτορα κ να υπαρχει σαφως κ λαπτοπ να το δουμε πιο ζεστα ” Εάν καταφέρουμε να βρούμε, εννοείται. Στην Θεσσαλονίκη το έχουν καταφέρει. Βέβαια εκεί έχουν κάνει ήδη 10 συναντήσεις. Εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά θα τα φτιάξουμε όλα σιγά-σιγά.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Ελληνικά μπορω να ο βάλω ? ” Στον ρούτερ? Όχι, μπορείς να δεις τα μενού όμως στ' ελληνικά μέσω chrome. Αλλιώς διαχειρίζεσαι τον ρούτερ μέσω της εξελληνισμένης εφαρμογής
-
Μόλις έκλεισε το Note pro μόνο του και μετά από hard reboot, μου έβγαλε την οθόνη με την μπάρα που γεμίζει στο κάτω μέρος. Μου το έκανε με την τελευταία ρομ του φόρουμ. Εντωμεταξύ στις 2 τελευταίες ρομ, μετά από κάθε φλασάρισμα δεν μπορώ να μπω στο Facebook. Πρέπει να κάνω καθαρισμό δεδομένων, για να κάνει login από την αρχή να μπει. Περίεργο...
-
@sacajey δεν ξέρω να σου πω.
-
Ενεργοποιημένη όχι, αλλά σαν εντολή υπάρχει και με το αντίστοιχο εικονίδιο. Λογικά στις επόμενες εκδόσεις θα το ενεργοποιήσουν. Είδα υπάρχει σίγουρα στην νέα έκδοση της εφαρμογής του amazfit smartwatch. Ίσως τα ενεργοποιήσουν μαζί.
-
Version 1.1.0 is up. Please read what I'm writing at the first post.
-
Η τιμή του νέου Mi Note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από ev3rflow: “Ίσα ίσα δε νομίζω κανείς να το θέλει, το απευχόμαστε! Απλά επειδή από τότε που βγήκε το Mi Note Pro φαίνεται να έχει αλλάξει κάπως η προσέγγιση της εταιρίας για τη διάθεση νέων συσκευών, θέλω να ελπίζω ότι θα μείνει ανεπηρέαστο. @maddoctor δηλαδή το μοντέλο με τις 5.7" μόνο σε curved θα βγει; ” Therefore, Xiaomi MI Note 2 price should be higher than any other one. Before press conference, a Foxconn staff has leaked in social network that Xiaomi mi note 2 cost will reach 3…