Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Η τιμή του νέου Mi Note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Πληροφοριακά πάντως, το Mi Note 2 είναι ο διάδοχος του Mi Note Pro, το οποίο εμφανίστηκε στη αγορά τον Ιανουάριο του 2015... Δηλαδή 22 μήνες πριν... Λέτε τώρα οι 22 μήνες να γίνουν ...6? Για να δούμε... ” Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του @caeser . Μην ξεχνάτε ότι η έκδοση 6/128GB έχει οθόνη 5.7, ενώ η 4/64, θα είναι 5.5. Επίσης θα έχει ανάλυση QHD, ενώ η μικρή FHD, ακριβώς όπως συμβαίνει τώρα με το Mi Note και Mi Note Pro. Επίσης η τελική τιμή στην Κίνα, μάλλον είναι πιο ψηλ…
-
gkalen για RN4 Pro μια χαρά μπήκε. Του φόρουμ στο Note pro επίσης. Διορθώθηκε και το πρόβλημα με τα widget. Ωραία...
-
Μπήκε η XTRV στο Mi3, αλλά συνοστισμός πηγών....και stable!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21766/
-
1.1.0 came out. Since there is the Meeting tomorrow, will try on monday to see if I can translate it....
-
Η τιμή του νέου Mi Note 2
ΜήνυμαΟπότε η μεγάλη έκδοση θα πάει 500-550$!? Καθόλου άσχημα για ότι έχουμε δει ότι θα έχει.... Μάλλον ξέρω τι δώρο θα μου φέρει πια ο Αη-Βασίλης
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΜόλις το τσέκαρα, από tomtop από την γερμανική του αποθήκη, έχει για 1.5 ώρα ακόμα προσφορά στα 33€ τελική βγαίνει με τα μεταφορικά (26.99$+11.05$).
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠάντως όπως και να έχει το πράγμα, το Mi Note Pro έχει σταματήσει να το παράγει το εργοστάσιο εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δεν ξέρω εάν είναι λόγο πωλήσεων, λόγο του Note 2 ή άλλος λόγος, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι αυτό η αιτία για την όποια μειωμένη υποστήριξη (ότι ότι διαμαρτύρομαι, μια χαρά δουλεύει το κινητό με το lolipop)
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΣυμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του @caeser
-
Παράθεση από ktzir: “Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: έχω τη GTV 6.9.29, αν βάλω την καινούργια θα διαγραφούν όλα; δηλαδή ρυθμίσεις, apps κτλ κτλ; ή απλά θα την περάσω από πάνω χωρίς να μου χαλάσει τίποτα; και από που θα κάνω την αναβάθμιση, από το TWRP ή θα πάω από το εικονίδιο "αναβάθμιση" και να επιλέξω "πακέτο αναβάθμισης" αφού έχω βάλει το αρχείο στη μνήμη SD; Και κάτι άλλο: υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει κανείς μέλος VIP εκτός του Pay pal που δεν έχω; (Αρ. λογαριασμού τραπέζης ή κάρτα;) ” Δεν χά…
-
Παράθεση από apikos: “Καλησπερα σας. Θελω να αγορασω το Xiaomi Amazfit Smartwatch αξιας 150 ευρω (χωρις μεταφορικα).Δε ξερω αν θα το παρω απο gearbest ή απο nis-store της XIAOMI , αλλα θελω τη γνωμη σας σχετικα με τελωνειο , δασμους (ταχυμεταφορες) μη το πληρωσω χρυσο στο τελος.... ευχαριστω.. ” Αυτό δεν ισχύει. Το μαγαζί αυτό ΔΕΝ είναι της Xiaomi. Από τιμές πάντως βλέπω στο Gearbest το έχουν 166.80$, στο Banggood έχει 169.99$, ενώ στο Geekbuying το έχουν 159.99$. Δεν το βρήκα κάπου αλλού. Πάντω…