Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Βλέπω υποστηρίζει Β20! και με φοβερά χαρακτηριστικά αλλά και τιμή! Εάν πάει 445$ τα 128 σημαίνει καμιά 500άρα στα κινεζομάγαζα, οπότε μιλάμε για super τιμή!
-
Παράθεση από sefkobra: “I installed the app but when I try to log in it says: Login failed. what can I do? I am already loged in on my Mi5 ” Try reseting the watch or the app.
-
Παράθεση από ryk: “Παίδες για να περάσω τη νέα ρομ (έχω την 6.9.8) χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να μπω στην "αναβάθμιση" και να του δώσω το path (χρειάζεται κανένα από τα wipe κτλ); ” Όχι εκτός έάν πας από stable σε dev και ανάποδα.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από stregas: “Τα πίσω λαμπάκια ανάβουν. Υποψιάζομαι όμως ότι η βλάβη είναι ανεπανόρθωτη... ” Το μπροστινό μπορείς από την εφαρμογή να το κλείσεις. Μήπως το είχες κάνει κατά λάθος? Firmware μπορείς να περάσεις εάν το βάλεις σ'ένα fat32 στικάκι και μπουτάρεις τον ρούτερ
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΈχει και κάτι φίλτρα νομίζω. Επίσης νομίζω ελέγχεται από το mi home.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΔηλαδή έχει καεί ο ρούτερ? Αν είναι έτσι, δεν φτιάχνει. Εάν δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό και δεν παίρνει μπρος, λυπάμαι αλλά πέτα το.
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΗ εφαρμογή έχει σταματήσει να βγαίνει εδώ και καιρό. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να σας ελληνοποιήσω την εφαρμογή που ψιλοτρέχει, αλλά όχι τώρα....έχω άλλες πρώτα για μετάφραση.
-
Μόλις βρήκα χρόνο και έβαλα του @gkalen στο note pro. Μια χαρά μπήκε. Το πρόβλημα με τα widget λύθηκε με την λύση που αναφέρθηκε πιο πίσω, οπότε όλα οκ!
-
Παράθεση από digitdia: “hi again, I´ve updated my app to 1.0.5 from @maddoctor now, thanks for your work. This evening Mi app store told me to update to 1.0.5.1. Did you already translated the app to English? I can´t send smartwatch notifications to watch, sync to Amazfit is running perfect. Hopefully they will fix the bugs and you can translate it for us, @maddoctor. ” Just downloaded 1.0.5.1. Since I have and other apps to translate, it will take some time till I reach again to amazfit. Sorry …
-
Εγώ κάνω τις μεταφράσεις. Την κάμερα δεν την έχω, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορείς όμως να βοηθήσεις τον εαυτό σου μόνος σου. Σε android τουλάχιστον η μετάφραση της Google μπορεί να δεχτεί φωτογραφίες και να μεταφράσει το κείμενο. Δοκίμασε έτσι με αυτό το κόλπο να μεταφράσεις ότι βλέπεις. Βέβαια η μετάφραση μπορεί να είναι χάλια (καλύτερα κάνε κινέζικα -> αγγλικά), αλλά θα καταλάβεις τι σου λέει.
-
Παράθεση από geoprot: “καλησπέρα εχω το xiaomo mi 4w έκδοση android 6.0.1 MMB29M και έκδοση MIUI MIUI8 BY XIAOMI-MIUI.GR GTV 6.8.25 Developer τα εγκατέστησα όλα σύμφωνα με τις κατατοπιστικες οδηγίες που έχετε ολα δουλευουν σωστα εκτος κατα διαστηματα μου βγαζει μηνυμα οτι δε δουλευει η mikey 3.2.3 (δε ξερω τι ακριβως κανει αυτη η εφαρμογη) μπορει να διορθωθει αυτο? ευχαριστώ ” Το Mi key δεν δουλεύει σε ΜΜ (android 6.0), οπότε δεν φτιάχνεται. Εάν δεν έχεις την αντίστοιχη συσκευή, απεγκατέστησέ τη…
-
Παράθεση από wirehub: “Παράθεση από maddoctor: “Η έκδοση 1.0.5 ανέβηκε. Προσοχή στην επισήμανση! Version 1.0.5 is up. Please read update notice before ” Παράθεση από rickyfer: “Last version in server it's not in English ” when can we expect a new working English reason with correct code? ” This version includes English. Now if you mean the app to be like before, will try next version. For this version a whole morning was trying to fix it and didn't succeed it. Chinese want to make my day difficu…
-
Παράθεση από rickyfer: “Last version in server it's not in English ” You haven't read what I have written.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@maddoctor Αυτο το 24 το ψάχνω και δεν το βρίσκω με τίποτα στα γνωστά,για ριξε ενα pm. Το water tester δεν το έχεις? 1. Xiaomi Mi3w 2. Xiaomi Redmi Note 2 3. Redmi note 3 pro 4. Mi Water tester 5. Xiaomi mini router 6. Xiaomi router 3 έρχεται 7. Xiaomi Powerbank 10000mAh 8. Xiaomi BT 9. Xiaomi Mind 1S 10. Xiaomi MIband 2 11. Xiaomi Ants 720p 12. Xiaomi pen 13. Xiaomi pistons * πολλά 14. Xiaomi bluetooth speaker 15. Wifi extender ” Πρόσθεσα και το mi key.... Από geekbuying …
-
Παράθεση από eloydark: “Έκανα την διαδικασία του Handler με την πειραγμένη 3.8.7 (η τελευταία που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του). Δυστυχώς δεν είδα κάποια νέα μετάφραση σε σχέση με πριν (ήμουν σε Αγγλική γλώσσα), συνεπώς φαντάζομαι όλα τα υπόλοιπα μενού της κάμερας έρχονται από τον server. Κρίμα, είναι μεγάλο ξενέρωμα μια τόσο μεγάλη εταιρία να κάνει τόσο πρόχειρα την μετάφραση. ” Για την ακρίβεια δεν κάνει καμία μετάφραση για τα plugin, μόνο εγώ την κάνω και σας την δίνω έτσι. Αγγλικά έχει …
-
Παράθεση από mixaskostantinos: “μηπως το εχεις δοκιμασει τον φακο σε φωτο 360?? ” Όχι δεν τον έχω δοκιμάσει, αλλά θα είναι δύσκολο γιατί θα θέλει οπωσδήποτε τρίποδα ή πάρα πολύ σταθερό χέρι.