Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Ενω εμεις εσένα σε έχουμε στο χαλαρό δλδ. ” Πρόσθεσα κι άλλα....! Με λίγη προσπάθεια
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΠαράθεση από thiras: “Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μέσω του mi key μπορείς να ορισμένο αριθμό κλικ να κάνει συγκεκριμένες δουλειές.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμα1. Xiaomi Mi3w 2. Xiaomi Note 4G 3. Xiaomi Note Pro 4. Xiaomi Note 4 Pro 5. Xiaomi mini router 6. Xiaomi router 3 7. Xiaomi powerbank 20000mAh 8. Xiaomi Powerbank 10000mAh 9. Xiaomi earphones 45 degrees 10. Xiaomi BT 11. Xiaomi lamp 12. Xiaomi Desk lamp 13. Xiaomi bedside lamp 14. Xiaomi βεντούζα σαν σφίγγα 15. Xiaomi ανεμιστηράκι 16. Xiaomi Mi Band 1 17. Xiaomi Mind 1S 18. Xiaomi MIband 2 19. Xiaomi Security Set 20. Xiaomi Ants 720p w/h nightvision 21. Xiaomi pen 22. Xiaomi μπλούζα με τον Mitu …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από maddoctor: “Τουλάχιστον στο Androidfilehost έχουν ανέβει σωστά, γιατί βλέπω στο Note Pro 100ΜΒ διαφορά μεταξύ της ρομ του φόρουμ και του gkalen!? ” Η διαφορά των δικών μας apks και το μαχαίρι που βάζει o Γιώργος σε Source της MIUI. ” Μωρέ ξέρω ότι ο Γιώργος τις σφάζει τις ρομ και καλά κάνει, απλώς τα 100ΜΒ μου φάνηκαν πολλά.... Θα ξέρω σε λίγο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από maddoctor: “@MIUI_ART βλέπω στο downloads δεν έχει ενημερωθεί η λίστα στο Note Pro με την τελευταία ρομ και δεν έχει ανέβει στο MegaDysk.pl ” Ναι μετά από τις βλακείες που μας έκανε αυτή την εβδομάδα το Androidfilehost και αλλάζαμε Links συνεχώς 2-3 φορές, δεν βάλαμε links στα Downloads μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.Θα τα βάλω σήμερα. Όσο για το MegaDysk, αυτό ψόφησε εντελώς και μας δίνει Upload μέχρι 500kbps, και χρειάζεται 1 εβδομάδα να ανέβουν οι ROM…
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από eloydark: “Καλησπέρα και από εμένα, Υπάρχει περίπτωση για λύση χωρίς root; Δυστυχώς δεν παίζει να βάλω root στο κινητό μου καθώς έχει encryption και το TWRP δεν υποστηρίζει αποκρυπτογράφηση για το κινητό μου ακόμα (LeTV X500). Έχω το Mi Home για την 360 Camera. ” Τι σχέση έχει το ροοτ με το twrp που είναι custom recovery; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Το supersu πρέπει να το φλασάρεις μέσω twrp, δεν γίνεται εγκατάσταση σαν απλό app. Υποθέτω αυτό ενν…
-
@MIUI_ART βλέπω στο downloads δεν έχει ενημερωθεί η λίστα στο Note Pro με την τελευταία ρομ και δεν έχει ανέβει στο MegaDysk.pl
-
Η έκδοση 1.0.5 ανέβηκε. Προσοχή στην επισήμανση! Version 1.0.5 is up. Please read update notice before
-
Εντωμεταξύ διαβάζω στο ίδιο site ότι έβγαλε και μηχανικό πληκτρολόγιο η Xiaomi...ψάχνω να δω εάν υπάρχει κάπου, και το βλέπω σε preorder στο Geekbuying στα 84.99$! Εντάξει και το άρθρο λέει στα 50$, αλλά μήπως έχει ξεφύγει τελευταία η Xiaomi στις τιμές!?
-
Παράθεση από caeser: “@maddoctor και πως γνωρίζουμε ότι αυτό είναι τιμή και όχι π.χ. κάποιο benchmark? ” Μακάρι, αλλά οι τιμές αυτές αναφέρονται και εδώ. Εάν είναι έτσι με βλέπω να κρατάω το note pro για κανά χρόνο ακόμα ή να πάω σε mi5s plus.
-
Κυκλοφόρησε στο weibo η εξής εικόνα για το note 2. Δεν ξέρω εάν είναι για την μεγάλη έκδοση, 6/256, αλλά η τιμή αυτή μεταφράζεται σε 767.8€! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21313/
-
Παράθεση από eloydark: “Καλησπέρα και από εμένα, Υπάρχει περίπτωση για λύση χωρίς root; Δυστυχώς δεν παίζει να βάλω root στο κινητό μου καθώς έχει encryption και το TWRP δεν υποστηρίζει αποκρυπτογράφηση για το κινητό μου ακόμα (LeTV X500). Έχω το Mi Home για την 360 Camera. ” Υπήρχε μία αναφορά πιο πίσω από χρήστη για το πως να βάλεις plugin σε μη root, αλλά με πειραγμένη έκδοση του προγράμματος. Αλλιώς θέλει root κανονικά.
-
winbank
ΜήνυμαΤο ότι είναι rooted δεν σε αφήνει να πάρεις printscreen. Αλλιώς δουλεύει μια χαρά.
-
Στην εφαρμογή το μόνο που βλέπω στα μενού είναι η επιλογή να γυρνάς τον καρπό σου για ν' αλλάζει πληροφορίες. Πολλές μαζεύτηκαν για μετάφραση... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21262/
-
Κυκλοφόρησε πόστερ από την Mi που λέει για 25/10 ότι θ' ανακοινωθεί.
-
Mi Key 3.2.3 GR
ΜήνυμαΠράγματι έχει μέσα αρκετά ελληνικά. Δεν την έχω συγκρίνει βάση την δικιά μου μετάφραση, αλλά είναι ευχάριστο σαν γεγονός.
-
Παράθεση από bag67: “Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Θέλω τα φώτα σας για το εξής: Λόγω δουλειάς το redmi μου το έχω στα 5 με 10 μέτρα το πολύ μακριά μου, θα ήθελα να έχω το miband2 για ειδοποιήσεις κλήσεων κυρίως, και μηνυμάτων (ή μεηλ) δευτερευόντως εκτός των υπολοιπων δυνατοτήτων του. Θα με εξυπηρετούσε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. ” Στα 5 πιάνει, στα 10 δεν ξέρω και αρκεί να μην υπάρχουν εμπόδια μεταξύ τους.
-
Παράθεση από jokerakos: “Καλησπερα. Παρηγγειλα το redmi note 3 pro απο Gearbest και στα μεταφορικα επελεξα το dhl για να ερθει σε 7 μερες (+9.50 ευρω)! Υπαρχει περιπτωση να χρεωθει παραπανω η μεταφορα λογω τελωνειων? και αν ναι, ποσο περιπου μπορει να ειναι αυτη η εξτρα χρεωση? ” Κατ' αρχάς θα χρεωθεί σίγουρα τελωνείο...και πολύ! Καλύτερα εάν ήθελες για γρήγορα να κοιτούσες είτε από ευρωπαϊκή αποθήκη ή από το mygad.gr που έχουμε στο φόρουμ εάν είναι άμεσα διαθέσιμο. Γνώμη μου, εάν δεν έχει φύγει…