Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από zisistil: “Γιατρέ είναι από τους πιο έντιμους Κινέζους να ξέρεις. Και εμένα δύο φορές που χρειάστηκε μου γύρισαν αμέσως τα λεφτά. ” Η αλήθεια είναι και πριν 2 χρόνια και τώρα, γύρισαν τα λεφτά. Το θέμα είναι να μην φτάνουμε εκεί...

• Τελικά συμφώνησε το Gearbest να μου κάνει refund.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Xiaomi R1D router

maddoctor - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από acme: “Τον σκληρό πως μπορώ να τον προσθέσω σαν folder ώστε να τον βλέπω από file explorer? thanks! ” Εννοείς τον σκληρό που έχεις συνδέσει πάνω στον Mi Router? Τον κάνεις share μέσω της εφαρμογής

• Μου απάντησαν να μου τα ξαναστείλουν ή να μου γυρίσουν τα λεφτά. Φυσικά ζήτησα το δεύτερο και θα τα πάρω από αλλού.

• Μόλις άνοιξα ticket στο Paypal για μία αγορά μου από το Gearbest. 52 ημέρες περιμένω να μου έρθουν κάτι ανταλλακτικά του Mi Pen που τα πήρα από εκεί, σε προσφορά που τα είχε. Και περιμένω και άλλη παραγγελία από εκεί, του υιού μου. Ελπίζω να έρθουν γιατί τα περιμένει πως και πως. Αν και αυτά είναι ακόμα στις 29 ημέρες....

• Προβλημα στη συνδεση με mi band 2

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Παρακαλώ μην ανοίγετε πολλά νέα θέματα με το ίδιο θέμα υπάρχουν ήδη εδω : Mi Band 2: The New Successor! και εδω : Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band) ” Μόνο που το ένα είναι το θέμα της εφαρμογής και το άλλο η παρουσίαση του mi band 2.

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από ToroLoco: “Από Ελλάδα όχι απ' όσο ξέρω. Θα το ψάξω σε κανένα αγγλικό forum. Αλλά λες αν περάσω την εφαρμογή σου σε ένα android tablet που έχω να φτιάξει? ” Ρίξε μια ματιά και στο en.miui αν και αμφιβάλλω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από ToroLoco: “Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone. Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές. Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? ” Η έκδο…

• Xiaomi R1D router

Μήνυμα

Παράθεση από Geopetrak: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά... Να ρωτήσω κι εγω κατι..! Θελω να συνδεθώ μεσω ethernet απο desktop. Γνωρίζει κανεις αν γίνεται... Και πως; ” Στον ρούτερ? Μέσω browser στην ip του ρούτερ.

• Xiaomi R1D router

Μήνυμα

Έχει επιλογή στην εφαρμογή

• Σωστά, επειδή είναι θέμα hardware ή αλλάζεις κινητό που έχει την Β20 ή περιοχή που να έχει κεραία όχι Β20. Γνώμη μου πριν αλλάξεις το κινητό, βάλε sim των άλλων εταιριών, μήπως με vodafone πιάνεις 4G.

• Για τις διαστάσεις συμφωνώ και είναι ο κύριος αποτρεπτικός παράγοντας ν'αφήσω την σειρά mi note και να γυρίσω στην mi.

• Εάν τα ΑΡΝ είναι σωστά, τότε φταίει το κινητό που θέλει την Β20. Τώρα γιατί το βλέπει έτσι, δεν ξέρω. Ίσως το συμπαρασύρει κάπως και βλέπεις αυή την εικόνα

• Παράθεση από spirosmeg: “Γιατρέ μιλάμε για σχεδόν παρόμοιο τηλ. και με κόστος 116 ευρώ διαφορά που θα ανοίξει και άλλο σε λίγες ημέρες που θα αρχίσει να πωλείται στα ράφια... Εδω δες την σύγκριση: compare/xiaomi-mi-6-6gb-128gb,xiaomi-mi5s ” Αυτά συγκρίνεις -> Comparison of Xiaomi Mi6, Xiaomi Mi5s Plus Ίδια δεν είναι με τίποτα. Το mi6 έχει OIS, μεγαλύτερο επεξεργαστή, κεραμική επιστρωση.

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

βάλτο σε μία απόσταση μισού μέτρου,

• Παράθεση από spirosmeg: “Δεν το λές και φτηνό στα 500$ και για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το οπου ακούς πολλά κράτα μικρό καλάθι. xiaomi-mi6 ” Το Mi5s Plus το πήρα τον νοέμβρη στα 420$ σε προσφορά από το Coolicool. Μετά ανέβηκε. Πόσο δηλαδή θέλεις το mi6 δεδομένου της τιμής του mi5s plus!?

• Γνώμη μου, πάρε την sim σου και βάλτην σε κάποιο κινητό φίλου που σίγουρα υποστηρίζει την Β20. Τρέξε το πρόγραμμα που σου έδωσα και δες τι σου βγάζει. Εάν συνδέεται, σημαίνει ότι φταίει το κινητό που δεν υποστηρίζει την Β20. Εάν δεν συνδέεται, θέλει αλλαγή η sim.

• Αυτά δείχνουν ότι δεν έχεις 4G, καθόλου. Πριν με την ίδια sim, είχες 4G σήμα!?

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Ή αυτή ή την αγγλική που δίνω.