Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “Τον σκληρό πως μπορώ να τον προσθέσω σαν folder ώστε να τον βλέπω από file explorer? thanks! ” Εννοείς τον σκληρό που έχεις συνδέσει πάνω στον Mi Router? Τον κάνεις share μέσω της εφαρμογής
-
Μόλις άνοιξα ticket στο Paypal για μία αγορά μου από το Gearbest. 52 ημέρες περιμένω να μου έρθουν κάτι ανταλλακτικά του Mi Pen που τα πήρα από εκεί, σε προσφορά που τα είχε. Και περιμένω και άλλη παραγγελία από εκεί, του υιού μου. Ελπίζω να έρθουν γιατί τα περιμένει πως και πως. Αν και αυτά είναι ακόμα στις 29 ημέρες....
-
Παράθεση από alnikou: “Παρακαλώ μην ανοίγετε πολλά νέα θέματα με το ίδιο θέμα υπάρχουν ήδη εδω : Mi Band 2: The New Successor! και εδω : Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band) ” Μόνο που το ένα είναι το θέμα της εφαρμογής και το άλλο η παρουσίαση του mi band 2.
-
Παράθεση από ToroLoco: “Από Ελλάδα όχι απ' όσο ξέρω. Θα το ψάξω σε κανένα αγγλικό forum. Αλλά λες αν περάσω την εφαρμογή σου σε ένα android tablet που έχω να φτιάξει? ” Ρίξε μια ματιά και στο en.miui αν και αμφιβάλλω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
-
Παράθεση από ToroLoco: “Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone. Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές. Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? ” Η έκδο…
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΠαράθεση από Geopetrak: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά... Να ρωτήσω κι εγω κατι..! Θελω να συνδεθώ μεσω ethernet απο desktop. Γνωρίζει κανεις αν γίνεται... Και πως; ” Στον ρούτερ? Μέσω browser στην ip του ρούτερ.
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΈχει επιλογή στην εφαρμογή
-
Για τις διαστάσεις συμφωνώ και είναι ο κύριος αποτρεπτικός παράγοντας ν'αφήσω την σειρά mi note και να γυρίσω στην mi.
-
Παράθεση από spirosmeg: “Γιατρέ μιλάμε για σχεδόν παρόμοιο τηλ. και με κόστος 116 ευρώ διαφορά που θα ανοίξει και άλλο σε λίγες ημέρες που θα αρχίσει να πωλείται στα ράφια... Εδω δες την σύγκριση: compare/xiaomi-mi-6-6gb-128gb,xiaomi-mi5s ” Αυτά συγκρίνεις -> Comparison of Xiaomi Mi6, Xiaomi Mi5s Plus Ίδια δεν είναι με τίποτα. Το mi6 έχει OIS, μεγαλύτερο επεξεργαστή, κεραμική επιστρωση.
-
βάλτο σε μία απόσταση μισού μέτρου,
-
Παράθεση από spirosmeg: “Δεν το λές και φτηνό στα 500$ και για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το οπου ακούς πολλά κράτα μικρό καλάθι. xiaomi-mi6 ” Το Mi5s Plus το πήρα τον νοέμβρη στα 420$ σε προσφορά από το Coolicool. Μετά ανέβηκε. Πόσο δηλαδή θέλεις το mi6 δεδομένου της τιμής του mi5s plus!?
-
Ή αυτή ή την αγγλική που δίνω.