Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi Key 3.2.3 GR

maddoctor - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Sakoumidis: “Και γώ με την σειρά μου το επιβεβαιώνω ... Πηγαίνεις εδώ και κατεβάζεις την τελευταία έκδοση (com.xiaomi.miclick.3.0.1.EN.apk (4.68 MB, Downloads: 10748) ) ” @maddoctor τι συμβαίνει εδώ;;; μπήκαν οι Κινέζοι στο φορουμ μας και μας εφαγαν την μετάφραση;; αν και με μία περιηγηση είδα ότι έχει και κινέζικα μέσα... δεν είναι πλήρης η μετάφραση ενα confirmation κι απο εμενα ότι δουλευει κι εχει ελληνικά μέσα αλλα δεν είναι πλήρως λειτουργική αυτή η έκδοση…

• Mi Key 3.2.3 GR

Μήνυμα

Παράθεση από isaacgr: “κατεβασα απο την σελιδα miui official την αγγλικη εκδοση 3.0.1 και οταν την περασα επιτυχως , χωρις σφαλματα,τα μενου μου τα εμφανιζει στα ελληνικα?!?!? οποτε λυθηκε το προβλημα για εμενα!! ” Για δώσε λινκ να δω το αρχείο, γιατί κανονικά εφόσον εγκαθιστάς το πρόγραμμα από πάνω, πρέπει να σβηστούνε τα ελληνικά από την δικιά μου μετάφραση

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από maddoctor: “Βάση αυτό το άρθρο, ξεκινάει από τα 726$ το Note 2!!? ” Το gearbest συνήθως βάζει κάτι εξωφρενικές τιμές στις νέες συσκευές όταν τα υπόλοιπα μαγαζια τις έχουν πολύ φθηνότερα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μακάρι! Επειδή δεν έχω δει πουθενά αλλού ν' αναφέρεται, είπα να σας το δείξω. Πάντως κάτω από τα 650$ δύσκολο να πέσει.

• Βάση αυτό το άρθρο, ξεκινάει από τα 726$ το Note 2!!?

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από maddoctor: “Μου βγήκε σήμερα το πρωί η νέα έκδοση. Βλέπω έχει ένα τεστ σύνδεσης σαν νέο χαρακτηριστικό. Ελπίζω να το έχω έτοιμο σήμερα. ” Γιατρέ μας ξέχασες Sent from my 1+1 ” Ο χρόνος.... Θα ετοιμαστεί ελπίζω δευτέρα.

• Παράθεση από osalonikios: “μπορει να κάνω λάθος αλλά πουλιουνται και στην Ινδία επίσημα. ” Και Βραζιλία, αλλά των κινέζικων μαγαζιών είναι για εγχώρια διάθεση, οπότε μόνο κινέζικα. Τα gadget της Xiaomi που αναφέρονται σαν eu ή us έκδοση νομίζω έχουν αγγλικό εγχειρίδιο.

• @PERSEUS σε όλα τα xiaomi θα βρεις ένα εγχειρίδιο στα κινέζικα μόνο. Δεν προβλέπεται κανονικά διάθεση εκτός κίνας και γι'αυτό δεν υπάρχει εγχειρίδιο σε άλλη γλώσσα.

• Παράθεση από kardamas2: “Οποιαδήποτε εφαρμογή είναι επί πληρωμή στο Google store μπορούμε να την κατεβάσουμε δωρεάν (να την δοκιμάσουμε να δούμε αν είναι χρήσιμη για να την αγοράσουμε μετά βρε αδερφέ... ). Βέβαια υπάρχει κίνδυνος να έκθεση υγεία την συσκευή μας σε απειλές, οπότε ένα backup είναι πολύτιμο. Αναζητούμε την εφαρμογή στο Google με το ακριβές όνομα που έχει στο store, προσθέτοντας την κατάληξη .apk (βεβαιωνομαστε ότι το αρχείο που κατεβάζουμε από το site που μπήκαμε έχει το ίδιο όνομα…

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Τα καινούργια που και καλά είναι global σε τέτοιο κουτάκι είναι εάν δεν κάνω λάθος.

• About Mi Note Pro...

maddoctor - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Άλλαξα και ήχο...δεν παίζει

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Αν το έχετε στο αθόρυβο δηλαδή το ακούτε!? Όχι στο κανονικό προφίλ....

• Πάντως ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το Note 2, ήδη κυκλοφορούν φήμες για το Mi6! Ακούγεται μέσα του 2017 θα βγει....

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Λογικό . Θα κατεβάσω όμως μιά νεότερη Dev , μήπως αυτή που είχα ήταν ελαφρώς(!) corrupted . Οπως λέμε ολίγον έγκυος Thanks again και καλό βράδυ . ” Εγώ πάντως είμαι ακόμα με την 6.9.15 dev και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι επόμενες είχαν θέμα με τα widget. Μόνο το ξυπνητήρι που είναι στο αθόρυβο....

• Παράθεση από Takis K: “Ευτυχης κατοχος και εγω του REDMI NOTE 4 εδω και μια βδομαδα.Το τηλεφωνο το αγορασα απο Geekbuying και ηρθε με μαιμου GLOBAL ROM η οποια ειχε μισα ελληνικα μισα αγγλικα και τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν πειραγμενη κινεζικη με version 8.0.5.0.0 .Με την βοηθεια ολων αυτων των οδηγων που διαβασα μεσα στο forum εκανα ολα εκεινα τα απαραιτητα βηματα και περασα αρχικα developer china rom και μετα εκανα την διαδικασια και περασα την ελληνικη και ολα καλα.Το τηλεφωνο ηρθε με κλειδωμ…

• Πάντως η αλήθεια είναι ότι γύρω στα 200$ που δίνουν οι πολλοί έχει συσκευές, πολύ καλές και vfm. Έβγαλε και με international σε 5.5 και 5 ίντσες, οπότε την μεσαία σειρά την έχει καβατζάρει. Το Note 2 εννοείται ότι έχει τεχνολογία που δεν υπάρχει αλλού. Λογικό να την κοστολογίσει όσο θέλει. Βέβαια υπάρχουν εταιρείες που την περιμένουν στην γωνία και πρώτη-πρώτη η leEco. Την ναυαρχίδε με τα 8GB ram δεν την έχει βγάλει ακόμα, ενώ κυκλοφόρησε εικόνα από σχετικό πόστερ. Μήπως το κρατάει να χτυπήσει τ…

• Παράθεση από Dante: “Μεσα και εγω. Πολυ νωρις το 11 βεβαια,με τη τσιμπλα στο ματι θα ρθουμε. ” Μα για καφέ μαζευόμαστε, ν'ανοίξει το μάτι! Την επόμενη φορά θα κανονίσουμε μεσημέρι στα βλάχικα για σουβλιστό :p

• Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά το βάζω εδώ ώστε να βοηθήσουμε ένα σημαντικό μέλος του φόρουμ, με πολλές παρουσιάσεις, επίκαιρες, και διαχειριστή στο en.miui. Δίπλα, κάνουν ψηφοφορία, όπου ένα από τους υποψήφιους είναι ο @mitch002 . Πηγαίνετε εδώ και ψηφίστε το 7 για να το βοηθήσουμε -> All About the Devices Vol. 109: Mi 5s, Mi Max and Redmi Note 3! - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Ευχαριστώ

• Antutu score από τα xiaomi

maddoctor - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “@mixaliscy Αυτό μου έρχεται στο μυαλό όταν βλέπω antutu απο mi5. ” Κάτσε να σκάσουν μύτη τα 5S ή το Note 2 μετά, τότε να δεις τι θα γίνει. Ακόμα και το 85άρι μου από το Note Pro, θα φαίνεται σαν φτωχός συγγενής

• Εμένα πάντως χτύπα ξύλο μου δουλεύουν μια χαρά! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20976/ Βρε @caeser 22GB Ram έχεις βάλει στο μηχάνημα!? Τι τρέχεις!?

• Παράθεση από barcelonistas1899: “Εμένα με ενδιαφέρει η edge έκδοση!! Και λογικά αυτή θα είναι κ η ακριβή. (πολύ ακριβή) Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτή είναι η 6/256, με την τιμή που γράφω.....