Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στο νέο θέμα αναγράφεται και Β20
-
Παράθεση από Spawn: “Έχω προσπαθήσει με 100% φορτισμένα και το κινητό μου και το mi band 2 μου αλλά και πάλι τπτ. Στην 1η σελίδα του forum που μου πρότεινες να διαβάσω την είχα διαβάσει και από πριν αλλά δεν βρήκα η δεν κατάλαβα εάν υπάρχει λύση για το πρόβλημα μου... ” Βάλε την ελληνική και ξαναδοκίμασε =============== Απρ 19th 2017, 2:08pm =============== Παράθεση από Spawn: “Έχω προσπαθήσει με 100% φορτισμένα και το κινητό μου και το mi band 2 μου αλλά και πάλι τπτ. Στην 1η σελίδα του forum π…
-
Mi Router 3C Unboxing
ΜήνυμαΠαράθεση από aloutos: “κανονικό ρούτερ φαντάζομαι εννοείς xiaomi mi router 3 έτσι; οπότε αν είναι αυτό, τότε δεν υπάρχει η συγκεκριμένη υπηρεσία στο 3C. ” Κανονικό είναι το δικό μου και πατώντας το Smart, μέσα στην συσκευή που θέλω να ελέγξω, βγάζει ένα μενού που ορίζω την ταχύτητα για upload/download.
-
Μόλις παρουσιάστηκε. Εντυπωσιακό και πιο φθηνό από το Mi5S Plusforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34597/
-
Παράθεση από VirusPlus: “Τα link είναι λανθασμένα στο πρωτο post. ” Διορθώθηκαν. Ευχαριστώ
-
Αγαπητέ φίλε @Nikos Kranio, χαίρομαι που σου αρέσει η επιτυχία του φόρουμ. Όσο για το πρόβλημά σου, μπορείς είτε να το θέσεις στην αντίστοιχη κατηγορία ή να ψάξεις να δεις εάν και κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα εδώ -> RedMi Pro (Omega) Επίσης εάν έχεις κάποια πρόταση που θα μπορεί να κάνει το φόρουμ καλύτερο, θα χαρούμε να την διαβάσουμε εδώ -> Oι Προτάσεις σας Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί άλλο το θέμα και μειώσει την χαρά αυτής της επιτυχίας όλων μας! Ευχαριστώ
-
Mi Router 3C Unboxing
ΜήνυμαΤο δίπλα
-
Παράθεση από gpapaioa: “@GUZGUN Για μένα αξίζει σιγουρα. Το τηλέφωνο τα σπάει κυριολεκτικά. Φωτογραφία την μέρα εξαιρετική. Σε χαμηλο φωτισμό παίρνει βελτίωση αλλά άμα βάλεις χειροκίνητες ρυθμίσεις και παίξεις λίγο με αυτές μπορείς να πετύχεις εξαιρετικό αποτέλεσμα. Video δεν έχω τραβήξει ιδιαίτερα αλλά 2 - 3 που έχω βγάλει είναι πολύ καλά. Αυτο με το 4g δεν το καταλαβαίνω ιδιαίτερα. Αν εκεί που είσαι πιάνει h+ που το χρειάζεσαι το 4g; Στο σερφαρισμα η διαφορά είναι ανεπαίσθητη. Viber, skype you…
-
Παράθεση από jkkar: “Από τις 12/3 έχω και γω το ίδιο πρόβλημα. Δεν μου μετράει τους παλμούς. Μόλις ανοίξω την εφαρμογή (version 2.4.1 - algorithm 1.0.95) προσπαθεί να κάνει update φτάνει στο 20% μου κλείνει το Bluetooth του τηλεφώνου και φυσικά βγάζει error (Couldn't update Band). Έχω firmware version V1.0.1.34 Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια ” Δηλαδή δεν συνδέεται με το Mi Band? Δοκίμασε αρχικώς να καθαρίσεις την cache, unpair-pair, να δεις τι θα πιάσει.
-
Παράθεση από GUZGUN: “Έχω μπει στη πρίζα να το παρω. Από κάμερα φωτο και βίντεο τι λέει γιατί οι απόψεις διειστανται? Αυτή τη στιγμή εχω ενα lg g3. Και απο 4g εντός και εκτός πολης με wind? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν υποστηρίζει την 800άρα. Κοίτα για το note 2 international για να μην έχεις θέμα.
-
Στο Mi5S Plus μια χαρά είναι η ρομ. Λύθηκε και το πρόβλημα με το wifi.
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΜέσω της εφαρμογής δίνεις τις εντολές, αφού συνδεθεί με την λάμπα.