Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από geozn8: “Έχω στο mi5s μου την ελληνική 2.2.10 με αλγόριθμο 1.0.82 και μου δουλεύουν όλα ρολόι ειδικά η αναγνώριση κλίσεων στα Ελληνικά !!! Κατέβασα στην 2.3.0 GR και πάω να την βάλω από πάνω όπως μου είπες @maddoctor αλλά δεν μου την κάνει εγκατάσταση με τίποτα... Τι είναι καλύτερα να κάνω ώστε να μην χάσω της όλες λειτουργίες που δουλεύουν σωστά.. Μονο απεγκατασταση χωρίς unpair η αποσύνδεση απο το παλιό app και πέρασμα το νεο η να κάνω κάποιο καθαρισμό πρώτα ?? ” Απεγκατάσταση και…
-
Παράθεση από mylw_4: “Πολύ ωραίος maddoctor. Μια ερώτηση, δε μου βγάζει καθόλου όνομα επαφής παρά μόνο τηλέφωνο είτε με +30 είτε χωρίς. Κάνω κάτι; ” Άλλαξε τ' όνομα σε greeklish.
-
Παράθεση από mylw_4: “Την εφαρμογή της πρώτης σελίδας την περνάω πάνω από αυτήν του playstore ή κάνω unpair unistall και μετά; ” Uninstall μόνο. Αλλιώς θα σου βγάλει μήνυμα λάθους
-
Η 2.4.1 δεν έχει ελληνικά, δεν έχω προλάβει να της περάσω. Μπορεί με τα τελευταία firmware να μην χρειάζεται το κόλπο, δεν το ξέρω. Για το ξυπνητήρι, δες τις ρυθμίσεις στο κινητό.
-
Mi Router 3C Unboxing
ΜήνυμαΠαράθεση από aloutos: “δεν μου εμφανίζει τέτοια επιλογή, πιθανώς δεν υποστηρίζεται από το 3C γιατί όταν πατήσω το "qos" το αντίστοιχο "smart ταχύτητα" του δικού σου δεν επιλέγεται. δεν ξέρω ακόμα και αν είναι θέμα rom, έχω αυτήν που είχε πάνω όταν το παρέλαβα (2.8.3 | stable) ” Δεν χρησιμοποιείς το δικό μου mi wifi.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Παράθεση από maddoctor: “Για το Mi5S Plus υπάρχει κάποιο νέο? ” Όχι ακόμη αλλά έτσι και αλλιώς η Παρασκευή είναι κοντά... ” Το φαντάστηκα... Δουλεύω και Μ. Σάββατο, οπότε θα την δω.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Μίλα λίγο με @mitch002 μήπως μπορεί να στα βρει. ” Άσχετο, αλλά όποιος μπορεί να ψηφήσει τον mitch002 εδώ : Xiaomi 7th Anniversary Video Greetings: Which Is Your Favorite Video? Vote Now! - Global Fans - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Το 3ο βίντεο, να τον βοηθήσουμε. Πείτε το και στους υπολοίπους...
-
Παράθεση από mixaliscy: “Νομιζω την τελευταία έχω. Απλά το συνδεδεμένος να γίνει συνδεδεμένη ” Στην νέα έκδοση...
-
Παράθεση από mixaliscy: “Η ελληνική το κάνει αυτό και η κινέζικη νομίζω Εντομεταξυ Μπάντα δεν είναι συνδεδεμένος λέει. Ντοκτορε δες το Ζα μάλκο ” Βάλε την τελευταία. Όλες οι εκδόσεις μου δείχνουν ελληνικά στο mi band 2 με το πρόβλημα στους τόνους
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Maniataros: “Αυτό το zip το κατεβάζω από το pc η κατευθείαν από τον browser της συσκευής? ” Από όπου θέλεις, αρκεί να ξέρεις που θα το βρεις μετά ώστε να το κάνεις Flash από το TWRP Recovery. ” Για το Mi5S Plus υπάρχει κάποιο νέο?
-
Mi Router 3C Unboxing
ΜήνυμαΕνεργοποιείς το Smart ταχύτητα για την συσκευή που θέλεις και του ορίζεις την ταχύτητα που θέλεις. Κοίτα τις φωτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34179/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34180/
-
Mi Router 3C Unboxing
ΜήνυμαΔεν ξέρω στο c, αλλά ορίζεις το QOS μέσα από την εφαρμογή. Ενεργοποιείς την επιλογή και μετά μπαίνεις στην επιλογή και ορίζεις όρια ή αφήνεις το smart QOS να κανονίζει.
-
Προστέθηκε στο πρώτο μήνυμα η Mi Fit 2.4.1 EN. Διαβάστε το σχετικό σχόλιο εκεί για την έκδοση αυτή.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Και πότε θα την έχουμε γιατρε μας;;!!! ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34148/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34149/ Δουλεύετε, αλλά μου χτυπάνε πάλι δύο σημεία. Δεν ξέρω εάν φταίει η ρομ μου...
-
Βάλε την δικιά μου από πάνω. Η 2.4 μου κάνει κόλπα στο compile και δεν δουλεύουν δύο σελίδες όταν τελικά το ολοκληρώνω. Εάν βρω χρόνο και το φτιάξω, έχει καλώς, αλλιώς μπορεί να σας την δώσω έτσι, αλλά εν γνώση ότι δεν θα βλέπετε αυτές τις δύο σελίδες. =============== Απρ 12th 2017, 12:30pm =============== Μόλις βγήκε 2.4.1.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΣτο ali κοίταξες?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από zisistil: “Δεν χάνονται έτσι εύκολα τα δέματα ” Έλα που εμένα Κύπρο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν επίσημα πως κατάφεραν να χάσουν συστημένο πακέτο το οποίο παρέλαβαν !!! Και από το ταχυδρομείο προς το χωριό που το έστειλα χάθηκε. Να σου συνεχίσω την ιστορία όμως να φρικάρεις. Η απάντηση τους είναι πως δεν δικαιούμαι χρήματα επειδή εγώ απλά παραλαμβάνω. Θα πρέπει αυτός που το έστειλε να τα ζητήσει μιας και το δέμα του δεν πήγε ποτέ στον τόπο του. Ξεκινώ να …
-
Παράθεση από fanismarg: “Παράθεση από Thracia: “Την τελευταία εφαρμογή και update στο band! ” Update μέσα από την εφαρμογή θα κάνουμε; το Mi fit εννοείς; ” Το firmware εννοεί. Ελληνικά έχει μόνο η δικιά μου εφαρμογή.