Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Έχω μία περίεργη ερώτηση...προσπαθώ εδώ και 3-4 ημέρες να κατεβάσω το αρχείο κατευθείαν στο κινητό, αλλά χωρίς επιτυχία. Μπαίνω σήμερα το πρωί σε recovery για να περάσω την καινούργια ρομ και βλέπω από 3.0.2 με το πρόσωπο ενός εξωγήινου που είχα πριν, τώρα έχω την τελευταία twrp! Μπορεί να φανταστεί κάποιος πως έγινε αυτό!?

• Παράθεση από anexitilos: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33350/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33352/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33351/είμαι με την μεταφρασμενη 4.1.7 και προσπαθώ να δουλέψω την xiaofang 1080ip. Τι κάνω λάθος? Με την official από playstore όλα είναι στα αγγλικά με ελάχιστα κινέζικα. ” Χρειάζεσαι όχι μόνο την εφαρμογή αλλά και το plugin μεταφρασμένο.

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

1. Απεγκατέστησε όλες τις Mi Fit που μπορεί να έχεις. Πήγαινε στις εφαρμογές και βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει και δεύτερη. 2. Σβύσε ότι αποθηκευμένη έχεις mi fit στο κινητό σου 3. Βεβαιώσου ότι η γλώσσα συστήματος είναι τα ελληνικά 4. Κάνε επανεκκίνηση 5. Κατέβασε την τελευταία 2.3.0 GR από το αντίστοιχο θέμα 6. Κάνε εγκατάσταση Εάν τα κάνεις όπως λες, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην είναι στα ελληνικά.

• Θα το δοκιμάσω και εγώ!

• Παράθεση από acme: “ναι στα αγγλικά το έχω. Νόμιζα ότι βγάζεις ένα για κάθε γλώσσα. Θα το δοκιμάσω αργότερα. Ευχαριστώ. ” Αυτό ισχύει μόνο για το Mi WiFi. Όλα τ' άλλα προγράμματα που μεταφράζω, έχουν την δυνατότητα πολυγλωσσίας

• Παράθεση από Dimikap: “Καλησπέρα σε όλους. με γαργαλάει ο πόδας μου!!!! Ξέρει κανείς καμία όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη εφαρμογή να μετράμε τα βήματα που κάνουμε μπας κ βάλουμε στόχους για καθημερινό περπάτημα? Σημειώνω ότι δεν έχω κ δεν θέλω να αγοράσω κανένα mi band κα. Ψάχνω κάποια οσο το δυνατόν αξιόπιστη. Τωρα δοκιμάζω τη fit (από google) και την Pacer οι οποίες δεν συμφωνούν κοθόλου μεταξύ τους (30% απόκλιση). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης ” Το mi Fit δουλεύει και χωρίς το mi band, αρ…

• Thank you @mitch002 for your review. As always inform us with the latest. The thing is that lately Xiaomi is presenting gadgets that are even for Greece expensive. For example, this scale. I can find a similar for 13.19€ (BEPER 40.808A), without the app of course. And on top, bringing here the scale is very expensive, since we have to pay a lot of money for the battery. If we add now and customs.....

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Η εφαρμογή δείχνει τα μενού στα ελληνικά, μόνο εάν η γλώσσα του κινητού είναι τα ελληνικά. Δες εάν στο Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Ασφάλεια & Απόρρητο -> Πρόσβαση στις ειδοποιήσεις, εάν είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις του Mi Fit.

• Παράθεση από acme: “Doctor, θα βγάλεις την 2.3.0 και στα αγγλικά; Ευχαριστώ! ” Έχεις το κινητό στα αγγλικά? Τι σου βγάζει σαν γλώσσα? Πρέπει να έχει αγγλικά...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Με δεξιό κλικ από το chrome, μου έβγαλε μήνυμα: Αποτυχία, απαγορευμένο. Πέρασα το λινκ στον download manager του mi router στην εφαρμογή mi wifi και κατεβαίνει μια χαρά

• Παράθεση από kosmasdel: “Μία ερώτηση για να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με την mifit εφαρμογή. Βγαίνουν 2 εφαρμογές, μία στο play store και μία κινέζικη στο xiaomi store και η κινέζικη έχει τα επιπλέον features αναγνώρισης κλήσης και ειδοποίησης αποσύνδεσης; Ο maddoctor μεταφράζει την εκάστοτε κινέζικη και μας δίνει; ” Αυτή που σας δίνω είιναι μία tweaked έκδοση της κινέζικης εφαρμογής με ελληνικά μενού.

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από petran07: “Στον λογαριασμό μου μπαίνω κανονικά από υπολογιστή πως μπορώ να σβήσω τα δεδομένα του λογαριασμού μου γιατί τον χρειάζομαι που είναι συνδεδεμένος στον τηλεφωνικό αριθμό μου... ” Να διαγράψεις τον λογαριασμό σου από την mi δεν μπορείς. Να διαγράψεις τον λογαριασμό από το κινητό Ρυθμίσεις -> Λογαριασμός Mi -> αποσύνδεση

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από petran07: “Δεν μπορώ να το εξηγήσω.... Σήμερα θα πάω στον φίλο να συνδεθώ από το κινητό του αλλά από το δικό μου λογαριασμό mi...... =============== Μαρ 28th 2017, 6:40pm =============== Λοιπόν ήρθα στον φίλο έκανα σύνδεση με το δικό του κινητό τον δικό του λογαριασμό mi και όλα καλά... Κάνω unpair το ρολογακι και απόσύνδεση του λογαριασμού του mi και βάζω τα στοιχεία του δικού μου λογαριασμό mi και δεν συνδέεται....... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..... ” Στον λογαριασμό σου μπα…

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Γιατί να φταίει ο λογαριασμός? Στο άλλο κινητό συνδέθηκε με άλλο λογαριασμό?

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από petran07: “Παράθεση από maddoctor: “Αφού συνδέθηκε σε άλλο κινητό, δεν φταίει το mi band, αλλά το κινητό σου. Δες ρυθμίσεις ΒΤ, σβύσε την εφαρμογή από το κινητό σου, τρέξε τον καθαρισμό της MIUI, μπες σε recovery και τρέξε clean cache/dalvnik και σας ύστατη λύση κάνε καθαρισμό δεδομένων στο MiHome (μία λέξη με ένα κόκκινο εικονίδιο). Κάποιο απ' όλα αυτά θα σου ξεμπλοκάρει το κινητό και θα συνδεθεί με το mi band σου.=============== Μαρ 28th 2017, 3:00pm =============== Μετά την 3-4 φ…

• Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από maddoctor: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33097/ Ανέβηκε. Λινκ στο πρώτο μήνυμα ” Γιατρέ την έκανα εγκατάσταση βάζω default και στην πρώτη σελίδα μισά κινέζικα μισά Ελληνικά το βάζω Αγγλικά και φεύγουν τα Κινέζικα ! γνωρίζεις κάτι ? ” Για κάποιο λόγο, όταν περνάς σαν γλώσσα εφαρμογής τα default, βγάζει κινέζικα. Αυτό δεν έχω καταφέρει να το λύσω. Έχω προσπαθήσει να βάλω τα ελληνικά στο αγγλικό φάκελο, και δεν πιάνει.

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από petran07: “Παράθεση από petran07: “Λοιπόν πήγα σε ένα φίλο που έχει το Redmi note 3 και έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή από το playstore και δούλεψε κανονικά....... Λοιπόν μόλις συνδέθηκε έκανε ενημέρωση λογισμικού και όλα καλά..... Το θέμα είναι ότι πήγα στο δικό μου αφού έκανα unpair από του φίλου και δεν συνδέεται και πάλι ενώ έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων απεγκατασταση την εφαρμογή και ξανά εγκατάσταση.... Δοκίμασα και την εφαρμογή Mi Fit 2.2.9 for firmware downgrade only και πά…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Καμία νεα μετάφραση θα έχουμε!!!!!;;; ” Κοίταξες στην πρώτη σελίδα!? =============== Μαρ 28th 2017, 1:28pm =============== Παράθεση από billpat7: “Πηγα στην αρχικη..αλλα δε λεεο τι πρεπει να κανω σε περίπτωση ποθ εχω ηδη βαλη την έκδοση απ το playstore. Επίσης αμα ειναι μα βαλω κάποια, ποια να βαλω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η έκδοση του playstore δεν είναι συμβατή με την δικιά μου. Επίσης δεν έχει ελληνικά.

• 19f500018720656e2d49.jpg Τρέμε Samsung.... Η Xiaomi παρουσιάζει πατέντα για αναδιπλούμενο κινητό!