Για global stable δε ξέρω γιατί για 10 μέρες την είχα τον Αύγουστο και δεν την ήθελα ποτέ και μετά πάντα είχα Xiaomi με China source rom απο xiaomi eu και πάντα dev rom ( εβδομαδιαία δλδ). Πάντως εγώ είμαι υπερευχαριστημενος με τη κάμερα και τη στοκ και φυσικά τη gcam και φυσικά το Ois του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με Poco που δεν έχει. Λογικό και επόμενο είναι στη stable να μη δείχνει το ίδιο απ'οτι δείχνει στη dev καθώς αλλλάζει και το ποιά κάμερα δουλεύει σε stable απο αυτές που δουλε…
Μα είναι δάσκαλος στα περί φωτογραφίας και ρυθμίσεων. Απλά αυτά τα νέα κόλπα θέλουν λίγο ψάξιμο έτσι όπως τα έκαναν για να το σετάρεις και να είσαι έτοιμος.
Μη βάζεις 100% βρε ήμαρτον Τσάμπα τεράστιες φωτο θα έχεις και δεν έχει καμία διαφορά. Βγάλε δύο φωτο με 100% και 95% που έχω εγώ και σύγκρινε μέγεθος και αν έχει διαφορά η μια με την άλλη στον υπολογιστή. Τσάμπα χώρο πιάνουν στο 100%
Α Φυσικά ότι βολεύει τον καθένα. Και η δικες που ρυθμίσεις προφανώς και παίρνουν τροποποίηση και άλλη. Μπορεί να παίξεις με τα denoise parameters να κατεβάσεις λίγο για περισσότερη λεπτομέρεια το βράδυ. Δεν είναι τελική μορφή, απλά 2-3 βασικές ρυθμίσεις που νομίζω εγώ ότι είναι οκ.
Ανοίγεις τη Gcam (αφού τη κατεβάσεις και τη κάνεις install) πας settings και βρίσκεις το save custom settings. Γράφεις ένα όνομα ότι να'ναι και πατάς save. Μετά κατεβάζεις το αρχείο και το κάνεις copy (με έναν file explorer) στον φάκελο Gcam, configs. Ανοίγεις πάλι τη gcam και επιλέγεις τα δύο σημεία στη φωτο που δείχνω με γρήγορο διπλό κλικ. Σου ανοίγει ένα νέο μενού με το αρχείο που αποθήκευσες πριν και το άλλο που αντέγραψες. Επιλέγεις το αρχείο και πατάς restore. Και τελείωσες. Δε χρειάζεται…
Νέα έκδοση του xtreme MGC_6.1.021_xcam_5_beta17.apk Και εδώ ένα xml με έτοιμες ρυθμίσεις και denoise parameters για να μη παιδεύεστε. Αλλάξτε ότι δε σας αρέσει Φυσικά. Μόνο για αυτή την έκδοση βέβαια Και Τις επόμενες λόγω των έξτρα libs που πρόσθεσαν. Xlibs-nexus 6p-custom denoise
Με μια πρόχειρη έρευνα σε όλους τους dev της Google camera port. Google Camera Port Developers O san1ty έχει το Xiaomi Pocophone και το Motorola Moto G5 Plus Αν γράψεις στο google Motorola Moto G5 Plus λοιπόν θα βρεις Moto G5 - Wikipedia Codename potter.