Παράθεση από demakhs: “Καλα έκανα και δε σου στειλα το εισιτήριο στο ΣΕΦ κ πήγα με τον δικό μου τον κουμπάρο τοτενες!! ” Τι να το έκανα βρε το εισιτήριο στο Σεφ αφού Είμαι Αεκτζής?? Να το έδινες σε κανέναν άλλοο παιδί που είναι Ολυμπιακός εγώ σου έλεγα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μήτσο άστο έκλεισε ήδη το Mi tv box. Θα το πάρει ευγενική χορηγία ο κουμπάρος μου (νονός της κόρης μου) να βλέπει τις σειρές του εκεί και τα ματς παρέα.
έτσι όπως το έχεις ειδικά με το Bsg Cofig PixelPlus Ns HDR+ είναι σα να έχεις Night mode συνέχεια. η Μόνη διαφορά που του έχεις ορίσει είναι ο χρόνος που του έχεις 1/4 ενώ το Night mode τραβάει σε 1/3. τη μέρα οκ αλλά τη νύχτα σε σκοτάδια θα κάνει πολλή ώρα να τραβάει φωτογραφία. Και προτείνω Glib αντί για ezdman v3 γιατί τα υπερεκθέτει όλα. πολύ φωτεινά δλδ.
Εγώ λέω να αφήσουμε τις κουβέντες με τις συνδρομές απ'έξω γιατί θα τα κλείσουν πάλι οι κύριοι που τους κυνηγάνε όπως έγινε πριν κάνα εξάμηνο μπορεί και παραπάνω που κλείσανε σέρβερ. Μη βγάζουμε ντουντούκα.
Παράθεση από makis1024: “Εάν το στείλει ο @alvin1983 σου έρχεται καρφί... ” με ένα 30αρι το στέλνω έτοιμο σεταρισμένο το Xiaomi mi tv box Μανώλη. Και για το Μήτσο ειδικά που τα θέλει τσάμπα 35€.
Τόσες ώρες και μέρες έχουμε φάει για τις δοκιμές αυτές και τα πειράματα βρε Γιώργο. Και ανέβασε λίγο αυτό, κατέβασε εκεί, denoise models, custom denoise parameters και δε μπορείς να τραβήξεις ένα απλό αρχείο με ρυθμίσεις ήδη σεταρισμένο?? Τς τς τς
Γιάννη ασε το Explorer Γιατί δεν ασχολείται κανένας μαζί του. Mi Mix 3s (ή όπως αλλιώς θα το πουν) σε ενάμιση μήνα το πολύ δύο μήνες,με τον Snapdragon 855. Pro Ούτε κατά διάνοια με 3.000 mah μπαταρία. Δεν είναι 3.400 σαν του Mi 8, ξαναλέω 3.000. Και Ναι αυτά τα 400 mah παραπάνω κάνουν διαφορά για όσους ρωτήσουν.
Έρωτα ρε Μήτσο @demakhs έχεις με τον @takisfrag. Μιλάμε λιώνεις!!!!!!!! τι σχέση είχε το πανεπιστήμιο να αναφερθεί σε Loukoumoskonic??? Οτι και να γίνει οτι και να αναφερθεί, οτι και αν πούμε εσύ εκεί να τον αναφέρεις!!! Χωρίς να έχει μιλήσει καν ο κακομοίρης σήμερα και χθές. Ρε μεγάλη καψούρα μιλάμε...... ΡΙΧΤΟ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΜΗΤΣΟ ΡΙΧΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ youtube.com/watch?v=7mkZvINR5sk
Καλημέρα στους κύριους καθηγητές και στην επιστημονική κοινότητα της Xiaomi στη Ελλάδα. Τα φροντιστήρια Όμηρος σας εύχονται καλή επιτυχία. @demakhs τι έγινε εδώ? Αλλαγή ονόματος σε global university wormhole θέλω.
Έχει δοθεί η απάντηση νομίζω απο τον @BanditGR παλαιότερα. Ορίστε και η νέα. Κατεβάζετε τη fastboot rom που είναι σε μορφή tar.gz. Το ανοίγετε με winrar, 7zip η οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Βρίσκετε εκει το αρχείο flash-all.bat και το κάνετε extract-αποσυμπίεση στην επιφάνεια εργασιας. Κατεβάζετε το πρόγραμμα Notepad++. Δεξί κλικ στο αρχείο που κάνατε αποσυμπίεση και άνοιγμα με Notepad++ Βρίσκετε τη γραμμή που γράφει set CURRENT_ANTI_VER=..... τον αριθμό αυτόν θέλετε
Όχι ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Στην ενημέρωση συστήματος πρέπει να πας. Updater με λίγα λόγια. Η αλλιώς πάνω πάνω Στις ρυθμίσεις που λέει την έκδοση του Miui.
Να πας στα developer options, oem unlock και να βάλεις το mi account σου. Τώρα σου λέει ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός αυτός στη συσκευή για να τη ξεκλειδώσει.