Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Sasa25: “Αυτό που με προβληματίζει αυτή τη στιγμή είναι πώς ο Demakhs, που στην κυριολεξία μου πρόσφερε μηδέν βοήθεια στο οτιδήποτε, με κάνει mention συνέχεια στα ποστ του και με λέει και σκουληκαντέρα από πάνω! Dhmakhs, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι και το αγαπημένο μου πρόσωπο εδώ μέσα...Ξεκάθαρα. ” Έτσι το σωστό να λέγεται. Με ποιά δικαιοδοσία κάνει mention ο νεαρός που δε βοήθησε και σε κάτι?? Άκου εκτόνωση της πίεσης ο Γιώργος σε αυτές τις δύσκολες ώρες που πέρασαν. Εκτ…
-
Εγώ έχω ειδικά προνόμια στο bigota γι'αυτό μπορώ και μπαίνω. Μου έχει στείλει εξουσιοδότηση ο Lei Jun αυτοπροσώπως γι'αυτό. Δε μπορούν όλοι να έχουν το προνόμιο. Στο είπα εγω στο pm στο εξήγησε ο @spideman3 ότι δε μπορείς και δεν υπάρχει να πούμε κάτι άλλο. Μπες Τώρα στο Link που σου έβαλε ο @SoNik+ και κατέβασε τη ρομ απο το Bigota να τελειώνεις.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
alvin1983 - - Recoveries
ΜήνυμαΑν το μόνο θέμα είναι το χρώμα του screenshot και η δόνηση, τότε είναι μια χαρά και δεν επηρεάζει κάτι στη λειτουργία του.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
alvin1983 - - Recoveries
ΜήνυμαΝα επέμβω λίγο με magisk ή dm verity? Σκέτο twrp και official rom χωρίς κάτι άλλο, πάει?
-
εγώ θα σου πω προχώρα και πέρνα τη από πάνω. Να έχεις και λίγο σασπένς βρε αδερφέ, θα περάσει δε θα περάσει, θα κολλήσει και οκ ο Κοτσώβολος θα το φτιάξει σε εναν μήνα, θα ξεφύγει από το ARB ή θα το τσακώσει? Να έχεις λίγο άγχος, να ανέβει η αδρεναλίνη βρε παιδί μου, να σε πιάσει κρύος ιδρώτας και να μην έχεις συσκευή για κάνα μήνα. Οχι εκ του ασφαλούς όπως κάνουν όλοι για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.