Παράθεση από demakhs: “Tουν αλλουν μητσου φουναζ, τουν Αθηναίου.. Κ μερικοί πάνε κ το βάζουν στο αυτοκίνητο, τι να πεις .. Κουνούπι!! Κουνούπι!!! Μόλις σκότωσα ένα κουνούπι ... all weather!!! ” Γιατί του φωναζ τον Αθηναίο Μήτσο, Μήτσο?
Το έχουν φτιάξει το Mi 8 πολύ Τώρα πια και ειδικά στη κινέζικη ρομ λίγο πιο πριν. Η διαφορά του Αντρέα @Antretng με τον απλό χρήστη του Mi mix 2s είναι στο ότι ξέρει που να στήσει και πως να στήσει το κινητό και που να κάνει ταπ για focus ώστε να βγει όσο το δυνατόν τέλεια η φωτογραφία. Δε βγάζει και βαράει!! Λίγο πάνω λίγο κάτω,αριστερά δεξιά, ταπ εδώ ώστε να μην υπερεκθέσει και να μην κάψει κάποια σημεία. Ταπ εκεί για να τα φωτίσει κτλ κτλ κτλ Και όσων ξέρουν δλδ αυτή είναι η διαφορά γι'αυτό κ…
Άλλο το recovery άλλο το fastboot. Αν μπεις σε fastboot και δώσεις fastboot devices θα στο εμφανίσει (έχεις ήδη drivers από παλιά Αφού έμπαινες σε fastboot)
Ρε τραχανά 9 παίζουν. Τι απόγευμα λες??? Πότε θα προλάβει ο κόσμος να κανονίσει για να πάει? Σοφία εκεί να σε χτυπήσει να έχει απαγόρευση απόπλου που θες και δημοπρασία για καμμένα εισιτήρια που θα τα πετάξεις έτσι και αλλιώς αν δε πας!! Φτου σου!!!
Δώστα ρε τα εισιτήρια Μήτσο σε Αθήνα μεριά να δούμε και εμείς κάνα ματσάκι. Δε θα προλάβεις εσύ έτσι και αλλιώς. Ναι αυτόν εννοώ Γιώργο και θα πάμε μαζί με το Μήτσο για βουτιά στα παγωμένα νερά του Αργοσαρωνικού μου φαίνεται για μπάνια παρέα.
1 να συνδεθείς στο δίκτυό σου 2 να πατήσεις προσαρμογή-διαμόρφωση-επεξεργασία (δεν ξέρω πως το έχουν στα ελληνικά. 3 πάτα εμφάνιση κωδικού και γράψε τον αριθμό του κινητού σου ή κάποιον άλλον αριθμό. 4 πάτα παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί η κλήση. 5 πάτα αποθήκευση αριθμού 6 επέλεξε την επαφή και μετά πατα κοινή χρήση 7 διάλεξε την εφαρμογή Gmail (δε δουλεύει το να προσθέσεις λογαριασμό Gmail από εκεί το δοκίμασα) 8 διαλέγεις exchange (άλλου είδους λογαριασμό , ανταλλαγή ή δε ξέρω πως το έχουν …