Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
alvin1983 - - Recoveries
Μήνυμαοπως είσαι βάλε το κινητό σε fastboot, σύνδεσέ το με τον υπολογιστή και άνοιξε cmd. Δωσε: fastboot devices Και θα σου βγάλει οτι είναι συνδεδεμένο το κινητό. Μετά δώσε: fastboot format userdata
-
Παράθεση από knight666: “Φίλε μου συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει τι μου λες. Mi 8 από infoquest αφού το ξεκλειδώσω εγώ κ του βάλω την xtrv γιατί να brickάρει ή να κλειδώσει ό bootloader; ” Απλά έχεις global Version τηλέφωνο και του πετάς πάνω xtrv rom που βάση Της είναι η china rom. Αν λοιπόν οι κινέζοι πειράξουν κάτι κάποια στιγμή (μπορεί και να μη πειράξουν ποτέ φυσικά) τότε μπορεί και να έχεις πρόβλημα αν κλειδώσει. Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες φυσικά και μπορεί και μηδαμινές. Αλλά παίζεις…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μπράβο Ειρήνη.
-
Την πρώτη φορά που δοκιμάζεις το ξεκλείδωμα ουσιαστικά κάνεις αίτηση και σου λέει ότι θα μπορέσεις να πάρεις το οκ και να ξεκλειδώσεις σε 10-12 χ μέρες. Μετά μπορείς να μη ξεκλειδώσεις ακριβώς στις ημέρες που θα σου πεί αλλά αργότερα. Μόλις πατήσεις οκ να ξεκλειδώσει τότε θα κάνει factory reset και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ!! απλά μη το αφήσεις να περάσει κανας μήνας απο τις ημέρες που θα σου έχει πεί.
-
-
-