Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από GEORGE13: “Η συσκευη αυτη δεν εχει σταθεροποιητη το λεγομενο ois με αποτελεσμα να εχει τρεμουλο το βιντεο κ κουνημα στην φωτογραφια κ ρωταω αν με καποια gcam διορθωνεται το προβλημα αυτο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το Ois είναι hardware. Αν δεν έχει η συσκευή από μόνη της τότε δε μπορείς να το ενεργοποιήσεις ότι και να κάνεις και ότι και να βάλεις.

• Παράθεση από dimtz: “Ποια είναι η ελάχιστη απόσταση φίλε; Ευχαριστώ Edit ρύθμιση spot δεν βρήκα πάντως ” Μέχρι εκεί που δε θολώνει η εικόνα. Κοντά στα 15-20 εκατοστά περίπου. Και θέλει να κάνεις ταπ για focus ωστε να βλέπεις αν θολώνει ή αν είναι οκ. Δοκιμάζοντας και βλέποντας.

• Παράθεση από Maniataros: “Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Αυτόν τον οδηγό βλέπω έτσι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι αυτόν

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από alvin1983: “Υπάρχει και ένα κατάστημα "Αλεπού" (στα αγγλικά) που και αυτό έχει Infoquest Xiaomi τηλέφωνα και Infoquest εγγύηση. ” Τότε λογικά θα έχει και τιμές Infoquest, οπότε ποιο ο λόγος να το πάρεις από εκεί και όχι από ένα μεγάλο κατάστημα που θα έχει την ίδια τιμή ? Αλλά πιο φθηνό από infoquest και να είναι από infoquest χλωμό το βλέπω ” τιμές skroutz έχουν κανονικά κι όμως. Έτσι είναι απο πίσω το Xiaomi A3 που αγοράστηκε από το κατάστημα.

• Υπάρχει και ένα κατάστημα "Αλεπού" (στα αγγλικά) που και αυτό έχει Infoquest Xiaomi τηλέφωνα και Infoquest εγγύηση. Το κόλπο με αυτά τα 2-3-4 καταστήματα είναι οτι αγοράζουν κατευθείαν από Infoquest τα Xiaomi τους. Δεν ξέρω αν είναι όλα τα μοντέλα Xiaomi Βέβαια. Μπορεί να είναι μερικά μοντέλα. Και λογικά θα πρεοστεθούν και άλλα καταστήματα.

• Extract data from Redmi Pro

alvin1983 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Recovery twrp είχες έτσι δεν είναι αφού είχες ελληνική ρομ? Με συνδυασμό των πλήκτρων πρέπει να μπεις σε twrp αλλιώς ότι είπε ο Ανέστης πάνω σε τεχνικό.

• Extract data from Redmi Pro

alvin1983 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Πρέπει να μπεις σε recovery twrp και μετά το συνδέεις στον υπολογιστή και βλέπεις τον εσωτερικό χώρο κανονικά ώστε να πάρεις τα αρχεία σου. Κρατάς το power button και το volume up button πατημένα ταυτόχρονα για να μπεις σε twrp.

• Μήπως είσαι root και έχεις adaway? Αλλιώς δες και τις ρυθμίσεις του dns σου μήπως έχεις βάλει adguard dns.

• Να βάλεις άλλη έκδοση που υποστηρίζει το να γυρίζει τη σελφι κανονικά.

• Παράθεση από CrisBalGreece: “Καλημέρα στην παρέα.. Ερώτηση...για φλασαρισμα και για να μην κλειδώσει ο bootloader ποιο αφαιρούμε από το firmware? To emmc-appsboot.mbn? Θυμάμαι καλά ή λέω βλακείες? Λέω να βάλω την 9.3.7 και δεν είμαι για αναμονή unlock.. Ευχαριστώ προκαταβολικά... ” Δεν έχεις αναμονή βρε. Στο λεπτό ξεκλειδώνει αυτό.

• Magic WormHole

alvin1983 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα καλημέρα Ευχαριστώ πολύ παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. @MIUI_ART @demakhs χρόνια πολλά

• [Theme] Colored Top2

alvin1983 - - V10 Themes

Μήνυμα

Спасибо большое

• Παράθεση από lucky_13_hc: “Πιαδια εχω χάσει τα αυγα και τα πασχαλια σε αυτο το νημα! θελω μια εκδοση για το mi mix 2s! καθως και ρυθμισεις!! στειλτε μου σας παρακαλω! ” Έχει στη πρώτη σελίδα.

• Εγώ όσο μπορώ θα προσθέτω και γενικά ανανεώνω τη πρώτη σελίδα με νέες εκδόσεις που έχουν δοκιμαστεί και τα xml για τις εκδόσεις 6 που το υποστηρίζουν.

• Παράθεση από Tubby Morton: “Προφανώς εξέλαβα την φράση: ” Ο "ιδρυτής" του νήματος που εσύ μπορείς και γράφεις σου έχει μισή σελίδα με ρυθμίσεις δε σου έχει?? Έτοιμες ώστε να παίξουν κατευθείαν στο κινητό και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Αυτό δεν είναι βοήθεια? Προφανώς όχι έτσι? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.... Οκ ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σου λόγια....

• Ελα παππού στον τόπο σου. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε ή μάλλον διαβάσουμε εδώ μέσα. @Tubby Morton πήγαινε στη πρώτη Πρώτη σελιδα σε παρακαλώ πολύ και δες τι γράφει. Εγώ έχω ανοίξει το νήμα αυτό σαν κάτοχος xiaomi Mi 8 από πέρυσι και εγώ έχω βάλει τις ρυθμίσεις στη πρώτη σελίδα φυσικά με τη βοήθεια πολλών παιδιών απο εδώ μέσα αλλά ευτυχώς πού μας λένε για τι πράγμα μιλάμε εδώ μέσα και αν κρίνουμε gcam ή όχι. Σε ένα νήμα ενός χρόνου κιόλας. Σηκώνω τα χέρια ψηλά αλήθεια @geoanto555

• @Tubby Morton Και γιατί να μην πάρω μια φωτογραφική αφου μόνο η κάμερα μας νοιάζει σε ενα κινητό? Και ένα 3310 για κλήσεις? Η ένα Κενζο με 50 ευρώ και είμαι τοπ ακόμα και απο pixel 4?

• Ναι βρε Μήτσο και έχω το 3310 και μια canon με 500 ευρώ και είμαι για 4 χρόνια αρχηγός με υποστήριξη φουλ και πατάω και το pixel 4 στο λαιμό πριν βγει και ας έχει 1000€. Σωστός????

• Παράθεση από Tubby Morton: “Συμφωνώ με ένα παραπάνω σχόλιο του demakhs. Το Mi8 σε συνδυασμό με μία πετυχημένη έκδοση gcam σε αποτρέπει να αλλάξεις smartphone όσο καλά και να κυκλοφορούν φέτος. Χθες συγκρίναμε με δύο φίλους μου που έχουν τα One Plus 7 Pro και Samsung Galaxy S9+ φωτογραφίες προσώπων, νυχτερινές λήψεις εξωτερικές, εσωτερικές μέσα σε καφετέρια, και στην κυριολεξία το Mi8 με την x8a του Marcello έκανε το One Plus 7 και το Samsung S9+ σκόνη. Ένιωσα ευτυχισμένος που χωρίς να τσιμπήσω τ…