Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Βάλε με fr την απλή xtrv. Εγώ έτσι έκανα και δουλεύει μια χαρά.
-
Παράθεση από jimmynet: “Σε Kenzo και στην χθεσινοβραδυνή που μου ήρθε συνεχίζει να κάνει το ίδιο πρόβλημα. Σε κάθε επανεκκίνηση κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει σαν να κάνει κάθε φορά καθαρισμό Cache Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” aroma λες?
-
Σε Kenzo δεν αλλάζει region επίσης η xtrv. Δε σε αφήνει να μπεις στο μενού καν.
-
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μάλλον θα είναι πρόβλημα που προέρχεται από το Source (Xiaomi), αλλά ο μόνος τρόπος να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο είναι να δοκιμάσετε την απλή XTRV ROM. ” Xtrv δουλεύει τέλεια τελικά μετά από factory reset σε kenzo.
-
Παράθεση από jimmynet: “Καλημέρα Σε Kenzo μπήκε κανονικά μέσω OTA . Όλα φαίνονται καλά εκτός του ότι όταν κάνω επανεκκίνηση μένει αρκετή ώρα στην μαυρη οθόνη που γεμίζει την μπάρα κάθε φορά που κάνουμε καθαρισμό Cache. Έκανα 3 επανεκκινήσεις και το κάνει πάντα. ” Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Σα να κάνει καθαρισμό των cache σε επανεκκίνηση.
-
Κάνε και ένα τελευταίο Πήγαινε ρυθμίσεις, sim card & mobile network Διάλεξε τη κάρτα που έχεις για τα δεδομένα Και μετά στο Access point names και δες αν είναι αυτές οι ρυθμίσεις. Αν δεν είναι πέρνα τες χειροκίνητα Μήπως τις έχασε. GPRS APN: - gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr Username: - κενό Password: - κενό MCC=202 MNC=10 APN type=default DNS: - 212.152.79.19, 212.152.79.20
-
Δοκίμασε με κάρτα και ίντερνετ άλλης εταιρίας. Απο φίλο δλδ δοκίμασε κάρτα και πάρε τηλέφωνο wind εξυπηρέτηση.
-
Και σε μένα cosmote έτυχε πριν μήνες για μια ωρα το ίδιο. Άνοιγα τα δεδομένα και δεν είχα ίντερνετ στα καλά καθούμενα. Και τελικά ήταν πρόβλημα της Cosmote σε αρκετούς χρήστες (μάλλον η κεραία εξυπηρέτησης είχε θέμα) και μας έδωσε κάποια Mb δωρεάν μετά για την ταλαιπωρία.
-