Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
MI 8 Global Developer rom
ΜήνυμαΤο failed στον έλεγχο Arb μια χαρά είναι. Σημαίνει ότι δεν έχει. Στο άλλο που έχεις τον φάκελο adb? Κατευθείαν στον c: να είναι πρέπει. Και τη ρομ την έχεις αποσυμπιεσει? Κράτα πατημένο το κουμπί για να κλείσει αρκετή ώρα θα κλείσει το κινητό και θα ανοίξει κανονικά μην αγχώνεσαι. Και βάλε εδώ μια φώτο ή ενα screenshot με το σφάλμα να δούμε τι λέει.
-
MI 8 Global Developer rom
ΜήνυμαΝαι ακριβώς. Καλορίζικο κιόλας Και play store από εδώ όταν περάσεις τη κινέζικη. v5jldzu3j0tz802
-
@Cynaegeirus για κοίτα αυτό που προτείνει ο @trifos μήπως πέσει και άλλο ο χρόνος. Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΚατέβασε καλύτερα από τη ρομ μέσα που σου είπε ο Γιώργος. Ξέρουμε οτι δουλεύει με τη ρομ εγώ στάνταρ.
-
Είναι οκ?
ΜήνυμαΈχει και τρόπο να το εγκαταστήσεις [Recovery][MI 8 SE]TWRP recovery 3.2.1 For M… | Xiaomi Mi 8 SE
-
Προχθεσινή είναι ναι. Έχω βρει και μια του cstark για Mi 8 που δουλεύει και όποιος θέλει τη δοκιμάζει. 1-2 φώτο που έβγαλα μου φαίνεται οκ. N6PbsgfixPortrait-GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.2.apk Ρυθμίσεις Hdr+ parameters super high Nexus 6p model απο κάτω ενεργοποιημένο Hdr+ image quality στο 100%
-