Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγώ θέλω να μου πείτε αλήθεια αν το χθεσινό Χ ήταν δώρο του Πρωθυπουργού στον Μαρινάκη με τις ευχές τις Τότεναμ. Γιατί εκεί το πάμε το θέμα όπως φαίνεται. Α μην ξεχάσω και τους αποκλεισμούς απο Ευρώπη του Αρη, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου και αυτοί της κυβερνήσεως ήταν για να πάρει όλο το χρήμα ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός.
-
Τώρα το πιο βασικό απ όλα είναι ότι φοράς άλλη κάμερα απο το Mi 8 και το Mi mix 2s τα οποία φοράνε Sony imx 363 και το Mi A3 Sony imx 582. Λογικά θα παίζουν αλλά δε ξέρω με πόση επιτυχία σε αυτό το κινητό. Ξεκίνα απο τη πρώτη σελίδα έχει 2 εφαρμογές και λίγα xml αρχεία έτοιμα. Δοκίμασε και βλέπεις αλλιώς μετά πρέπει στο νήμα του κινητού σου να ρωτήσεις.
-
Καλημέρα Εδώ είναι ένας τρόπος να αλλάξεις το DNS στα xiaomi κινητά μέσω μιας εφαρμογής. How to enable private DNS on Xiaomi devices with MIUI 10 Μπορείς να βάλεις adguard dns ωστε να αποφύγεις διαφημίσεις κτλ. Το έχω κάνει στο Mi 8 και είναι μια χαρά. Ουτε root ούτε τίποτα. How to Remove Ads From Xiaomi Phone: Step by Step Instructions to Disable Ads in MIUI 10 | NDTV Gadgets360.com και κάποια έξτρα ρυθμίσεις μέσα από το κινητό για απενεργοποίηση διαφημίσεων.
-
Αγορά xiaomi mi pad 4
ΜήνυμαΚαλά τα λες Αποστόλη @amavroudis μια έκδοση υπάρχει και είναι κινέζικη. Οπότε αυτή που λέει international version είναι International Rom ουσιαστικά. Δηλαδή κινέζικη ρομ πειραγμένη με google play store και ελληνικά. Το κινέζικο Rom version θα πάρεις και θα το ξεκλειδώσεις εσυ να βάλεις άλλη ρομ που να έχει google play store και ελληνικά. Δε γνωρίζω αν υπάρχει Global rom βέβαια γιατί δεν έχω ψάξει.
-
Χρόνο θέλει και θέλει Photoshop επίσης να τα φτιάξεις τα εικονίδια και να ασχοληθείς. Λοιπον το theme_values πειραξε τα νουμερα οχι τις ονομασιες και ανοιξε Photoshop και κανε έναν καμβα 70χ70 γιαd rawable-xhdpi και 90χ90 για drawable-xxhdpi βάλε τα εικονιδια εκει μεσα να ειναι ισα με τον καμβα να μην εχουν κενα δλδ μεγαλωσε και την μπαταρια λιγο και αυτη με καμβα και δοκιμες και θα εισαι οκ Τάδε έφη @geoanto555
-
αυτά είναι τα αρχεία παιδιά.
-
Ε βρε και εσύ δε θα τον χρεώσουμε για το μεγάλωμα της ώρας. Εσύ προφανώς εννοείς γυαλιά πρεσβυωπίας Γιώργο.