Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Φανταστικό εργαλείο. Κατεβάζεις μόνο το twrp ανα συσκευή και όλα τρέχουν αυτόματα. Σε ευχαριστούμε πολύ.
-
XIAOMI Redmi 5A
ΜήνυμαΈνας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! Και αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις κάποια πράγματα
-
XIAOMI Redmi 5A
ΜήνυμαΔιάβασε σιγά σιγά. Δεν είναι επείγον αλλά πρεπει να γίνει στο συγκρινόμενο κινητό η διαδικασία ώστε να περάσεις επίσημη Rom. Αυτή που έχεις είναι ανεπίσημη και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Στα άλλα κινητά που είναι global version νομίζω είσαι οκ. Αλλά σε αυτό Τώρα πρέπει να τη κάνεις τη διαδικασία. Μπορεί το κατάστημα να μη γνωρίζει καν ότι η ρομ είναι ανεπίσημη και όπως το έφεραν το κινητό το πούλησαν. Ξεκίνα βήμα βήμα δεν ειναι κάτι. Ειδικά το να περάσεις τον πρώτο οδηγό ε…
-
XIAOMI Redmi 5A
ΜήνυμαΚαι εγώ το ίδιο στη δουλειά. Βασικά τα έχω στην υπογραφή όλα @lemouz75 Ξεκίνα με την εγκατάσταση drivers το 1ο στην υπογραφή μου. Μετα πας στο πως ελέγχουμε αν ο bootloader στο 2 δλδ. Και αν είσαι κλειδωμένος πας κάτω κάτω στο ξεκλείδωμα bootloader νεα μέθοδος. Και μιλάμε πάλι μόλις ξεκλειδώσεις για το 4. Unbrick ή καθαρή εγκατάσταση ..... Με τη ρομ που θα κατεβάσεις απο εδώ Download Link - Xiaomi Firmware
-
Phone Miui
alvin1983 - - MIUI Store
ΜήνυμαΜόνο το Google να επιλέξεις τότε και είσαι οκ.
-
XIAOMI Redmi 5A
ΜήνυμαΑποστόλη ρίξε τους οδηγούς Η ρομ απο εδώ Download MIUI ROMs for Xiaomi Redmi 5A - Xiaomi Firmware
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
XIAOMI Redmi 5A
ΜήνυμαΕγω Γιατί βλέπω ότι είναι μαϊμού ρομ?
-
Phone Miui
alvin1983 - - MIUI Store
ΜήνυμαΔες πανω τη φώτο που σου έβαλα χθες. Εκεί πάνω απο το βελάκι που σου έβαλα γράφει Contacts to show. Ποιές επαφές να εμφανίζει. Διάλεξε το Google account ή gmail ανάλογα πως το έχει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-